- 30 Nisan 2013
- 641
- 934
- 333
Tatlim benim cok cok sagol. Ama maalesef bu dediklerin icin baska erkeklere tahammul gucum yok degil flortlesmek o tarz bise dusunenden bile isik hiziyla uzaklasiyorum. bi filmde izlemistim "bir kisiyi unutmak icin gereken zaman o kisiyle gecen zamanin yarisi kadardir " :) buna gore daha 3.5 ayim var :)) sende umidini kesme balim bak D donatella23 ude engellemisti noldu simdi beraberler. Bizim biraz imkansiz ama burada bazi kisilerin bariscagini dusunuyorum ben onlardan biri de sensin :))aslankralice Sen vazifeni yaptin. Bu tip bir durumu Allah kimsenin basina vermesin.Ama yasayan bilir.Ben olsam kimler bas sagligi diledi diye bile bakamazdim icime kapanirdim.Hayata kuserdim bir muddet.Anne&Baba yoklugu vermesin Allah. O simdi cok fena uzuluyordur.Ve senin de teline bakmis birak kendi haline acisini yasasin.İnsan teselliye de ihtiyac duymaz o durumda cunku oyle bir acinin tesellisi olmaz.Gonlune kusme.Cevrene isik sac.Ben sensiz de yasiyorum imaji ver.Ne kaybettiklerini gorsun herkes. Birini beklerken digerlerinden en onemlisi ilgiden mahrum kalma.Lafla flort et...Sen degerlisin uzme kendini.İnan onsuz da yasamaya basladigin an o donecek o zaman belki sen istemeyeceksin.Bak sukret benimki beni telden bile engelledi.Sesimi dahi duymak istemiyor.Oysa kavga bile etmeden bitirdi.Ben simdi ne yapayim.Uzulsem de bos.İcim yaniyor ama bekliyorum mutluymus gibi yapiyorum. Keske diyorum bilseydim donecek mi donmeyecek mi en azindan ona gore yoluma bakardim...
Valla canim artik onu dusunmeyi biraktim sorgulamiyorum sen rabbime sigin hakkinda hayirlisini iste ve bol bol dua et ne yazikki fallara sardikca herseyden uzak duruyoruz...ilk once bu aliskanliktan vazgecmek lazim bi an oluyoki hayatimzi fallara gore ayarlar oluyoruz cok sukur ben yavas yavas kurtuluyorum seninde suan kendin icin yapabilcegn en iyi sey bu sanirimCanim sende yanlis dusunuyor olabilirsin eski sevgilin icin oyle dusunme. Hepiniz biliyosunuz ne kadar gitmek istedim cenazeye ama insan ne olarak gidiyor cesaret edemiyor o da edememistir belki sana yaptigindan sonra gelecek yuz bulamamistir ki ben bisey yapmadigim halde gidemedim biliyorsun. Belki gelmek isteyip gelememistir. Her evlat senin gibi sansli olsa keske bak annene karsi hic bi pismanligin yok sirf ona baktigin icin bile cennetliksin sen...
evet gollomcum kotu bisey mi dedimtabii ki kendini toparliyorsun hayat bi yerden sonra devam ediyor mecbur yani Allah sabir veriyor. Merak ettim cunku sevdigim adam acı cekiyor ve kimse bisey yapamiyor gormuyorum ama o ne kadar kisa surede kendini toparlarsa o kadar iyi o yuzden sordum. Sen istermisin sana napmis olursa olsun sevdigin adamin aci cekmesini. Ki ben hep derdim o bana bunu yasatti Allah da onu uzsun diye simdi o kadar pismanimki bunlari dedigime.. Cunku o uzulunce ben de uzuluyormusum bilememisim. Tabiiki boyle bi durumda. Ask acisi cekseydi sevinebilirdim
Bugun tuttum kendimi :) telefonu kapadiktan sonra deli gibi falci aramaya basladim ama sonra vazgectim baktirsam nolucak yani dedimValla canim artik onu dusunmeyi biraktim sorgulamiyorum sen rabbime sigin hakkinda hayirlisini iste ve bol bol dua et ne yazikki fallara sardikca herseyden uzak duruyoruz...ilk once bu aliskanliktan vazgecmek lazim bi an oluyoki hayatimzi fallara gore ayarlar oluyoruz cok sukur ben yavas yavas kurtuluyorum seninde suan kendin icin yapabilcegn en iyi sey bu sanirim
Bugun tuttum kendimi :) telefonu kapadiktan sonra deli gibi falci aramaya basladim ama sonra vazgectim baktirsam nolucak yani dedim[/QUOT Bende tam olarak bunu diyorum biri sana sen ara yaninda ol diyicek biri arama keske eglence olarak gorebilseydik zaten boyle olmazdi ben bi ara hergun fal attigimi bilirim simdi zaten hic icimden gelmiyo ne bekledigim nede merak ettigim birsey var herkes bana gecmisi ani onume dokunce gercek sandim herseyi adamin kisiligini gormek istemedim tek tarafli degil benimde hatalarim oldu ama cok sukur simdi gayet iyiyim odedigim faturalarin kart ekstralarinin haddi hesabi yoktu maddi kayip bi sekilde yerine konuyoda manevi olarak kendimi cok yordum..
Bu selenayı bi ben yakalayamadım fal atamadım galiba ;( ne attın canm senSelenaya attım arkadaşlar umarım iyi olur
Selenaya attım arkadaşlar umarım iyi olur
Ne öneriodunz selena da hangisinde iyi arkadaşlarolur olur, selena bi tane valla. üstüne tanımıyorum.
aslında ben hangi falı atarsam atıyım memnun kaldım ama su falı en bi iyi=DNe öneriodunz selena da hangisinde iyi arkadaşlar
ama yani kelebek atiyorum, onda da yine her seyi biliyo.Ne öneriodunz selena da hangisinde iyi arkadaşlar
Yahu yine günlük sınıra ulaştı diyo ben bunu nasıl yakalıcam;((ama yani kelebek atiyorum, onda da yine her seyi biliyo.
Canım medyumselena Tarot attımBu selenayı bi ben yakalayamadım fal atamadım galiba ;( ne attın canm sen
tam gece 12den sonra atmak lazım sanırım.Yahu yine günlük sınıra ulaştı diyo ben bunu nasıl yakalıcam;((
Yaww yakalayamadm sınıra ulaşmış neyse kısmet değil galibaCanım medyumselena Tarot attım
SuNe öneriodunz selena da hangisinde iyi arkadaşlar
güzel konuşuruz diye kaydettim aramayı ama o naptıya kendimden nefret ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?