Binnaz Abla

Tatlim benim cok cok sagol. Ama maalesef bu dediklerin icin baska erkeklere tahammul gucum yok degil flortlesmek o tarz bise dusunenden bile isik hiziyla uzaklasiyorum. bi filmde izlemistim "bir kisiyi unutmak icin gereken zaman o kisiyle gecen zamanin yarisi kadardir " :) buna gore daha 3.5 ayim var :)) sende umidini kesme balim bak D donatella23 ude engellemisti noldu simdi beraberler. Bizim biraz imkansiz ama burada bazi kisilerin bariscagini dusunuyorum ben onlardan biri de sensin :))

Valla canim artik onu dusunmeyi biraktim sorgulamiyorum sen rabbime sigin hakkinda hayirlisini iste ve bol bol dua et ne yazikki fallara sardikca herseyden uzak duruyoruz...ilk once bu aliskanliktan vazgecmek lazim bi an oluyoki hayatimzi fallara gore ayarlar oluyoruz cok sukur ben yavas yavas kurtuluyorum seninde suan kendin icin yapabilcegn en iyi sey bu sanirim

Bugun tuttum kendimi :) telefonu kapadiktan sonra deli gibi falci aramaya basladim ama sonra vazgectim baktirsam nolucak yani dedim

,
güzel konuşuruz diye kaydettim aramayı ama o naptı ya kendimden nefret ediyorum

canım geç kaldım biraz ama, sen görevlerini yaptın.
tabiki anne bu her erkek çocuğun ilk aşkıdır anne.
her kadında annelerinden birşeyler ararlar.
Allah sabır versin ama olgun bir bey sonuçta, hayata devam etmeye daha çabuk başlar.
her ölümün arkasından yarın bizim başımıza da gelir mi diye düşünürüz.
belki de bu durum onda bazı hissiyatlar doğurur.
hayat kısa, inşallah olumlu yönde etkilenir ve hayata, sevenlerine karşı bakışı değişir.
inşallah sana geri döner. tabi senin içinde hayırlı ise.

Anneyi kaybetme aşamasına gelmiş biri olarak diyebilirim ki telefona çıkması bile mucize..Kuzum alınman ıcın söylemiyorum aslankralice asla öyle düşünme ama onun orada canı yanıyor..ne biliyim geçmişimdeki insanın canı yanarken ki sevdiğim insan sonucta ben de mutlu olamazdım. sen hala ilişki,aşk babında bir şeyler diyorsun onun acısı çok büyük su anda anlıyorum öldüm öldüm dirildim ben de ama çok şükür iyi artık..biraz akısına bırak canı yanıyor.hayat artık eskisi gibi olmayacak onun ıcın.hayattan en agır darbesını aldı.. Allah yardımcısı olsun,sen elinden geleni yaptın.

Bu arada saç baş yolma konusundaki pratiklerimi eskisinin sevgilisi üzerinde deneme kararı aldım... arkadaşım benimle ilgili ne karın agrısı var anlamadım ki? bugun iyicece cıgrından cıktı sankı ılkokul cocugu...benden mı hoslanıyor anlamadım saka bır yana başlarda mutlu olurdum aa benımle sıkıntısı var derdım sımdı sinir olmaya başladım ya...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…