Binnaz Abla

Hn îmâlar bende çıkmayan fallarda sürekli kader değişti diyorlar ya bu falcılar saçma değil mi sizcede?
kader değişebilir... Sonsuz seçenek var falcının söylediği sadece biri. Sen özgür iradenle başkasını seçersen falcının falı çıkmaz. Bu biraz da yaptığın şeylerle alakalı. Ben o denilene inanıyorum. O yüzden Allah herşeyi bilendir; senin adına özgür iradenle seçebileceğin sonsuz seçeneği bilir ve onların sonuçlarını da bilir. Bir falcı öngörüsüyle sadece birini bilebilir. Dedikleri doğru bence fal çok aşırı baktırmamak lazım buna ek olarak ama yapamıyoruz. Fallarda ne yapmalıyımı da mutlaka sorun... O sonucu etkiler bence yoksa başka seçeneği seçeriz ve fal çıkmaz. Kızlar Allah'a şirk koşmadığımız onun her şeyi bildiğini kabul ettiğimiz sürece falın çıkmayacağını da kabul etmiş oluruz. Çünkü dedikleri gibi kader değişebiliyor.

Hayırlı günler arkadaşlar. Umarım hayatınız yolundadır, olmayanlarında inşallah en yakın zamanda yoluna girer. Elif IŞIK'a İskambil falı baktıran arkadaşlar nasıl bulmuştunuz, çıkanlar oldu mu?

Yanız şöyle bişeydi atıyorum işe alınacaksın deyip tarif etti ama olmadı, sonra kader değişti dedi ..

Kızlar 3-4 gündür soruyorum dilimde tüy bitti daha önce tellwe Kiraze12'ye baktıran var mı?
Falalemdeki ester kira o aynı zamanda tellwedeyken baktırmadım falalemde baktırdım ben sevdim çok tatlı biri dedikleri çıkar mı bilmem zaten o kdr çok fal patladı ki artık umursamıyorum çıkar mı çıkmaz mı

ben geçen yıl baktırdım anda iyi idi diğerleri gibi sonuçta söyledikleri çıkmadı şu an yeniden dinledim ve hatta ilk sözü çok alakasız bir sözdü ilk anda şaşırmıştım
o halde falımı çekip selenaya yollayayım yine o daha iyi teşekkürler nurvana

burada ismi geçen ve geçmeyen hepsine baktırdım inanın hepsi boş son olarak aylin,Meryem,bilgehatun,daist taror,estanbul,fama 15 gün içersinde baktırdım ve bu gün itibarı ile aldığım kararla hepsinin patladığı çıktı ortaya olması mümkün değildi dedikleri an itibarı ile gerçekleşti iş anlamında

Kizlar bu sene yeni tanistigim kisi ile baktirdigim fallarin nerdeyse hepsi patladi, genel olarak herkes tekrar birlikte olacagimizi soylemisti, 2 haftadir konusmuyorduk, gecenlerde facebook actim onu da ekledim, geri donus yapip sadece birkac fotomu laykladi, hala hic ses seda yok, ama bu sirada da eski sevgilim daha cok mesaj atip aramaya goruselim demeye basladi ve onunla barismak uzereyim, bundan sadece meryem bahsetti, daha once de burda yazdim konusmama sebebimi bilmisti, net olarak sarisin bi kadin yazmisti, bilginize...

yani iş anlamında dedikleri tuttu selena ve nesibeyi de denedin mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…