- 12 Kasım 2012
- 1.577
- 1.378
- 333
kader değişebilir... Sonsuz seçenek var falcının söylediği sadece biri. Sen özgür iradenle başkasını seçersen falcının falı çıkmaz. Bu biraz da yaptığın şeylerle alakalı. Ben o denilene inanıyorum. O yüzden Allah herşeyi bilendir; senin adına özgür iradenle seçebileceğin sonsuz seçeneği bilir ve onların sonuçlarını da bilir. Bir falcı öngörüsüyle sadece birini bilebilir. Dedikleri doğru bence fal çok aşırı baktırmamak lazım buna ek olarak ama yapamıyoruz. Fallarda ne yapmalıyımı da mutlaka sorun... O sonucu etkiler bence yoksa başka seçeneği seçeriz ve fal çıkmaz. Kızlar Allah'a şirk koşmadığımız onun her şeyi bildiğini kabul ettiğimiz sürece falın çıkmayacağını da kabul etmiş oluruz. Çünkü dedikleri gibi kader değişebiliyor.Hn îmâlar bende çıkmayan fallarda sürekli kader değişti diyorlar ya bu falcılar saçma değil mi sizcede?
Yanız şöyle bişeydi atıyorum işe alınacaksın deyip tarif etti ama olmadı, sonra kader değişti dedi ..kader değişebilir... Sonsuz seçenek var falcının söylediği sadece biri. Sen özgür iradenle başkasını seçersen falcının falı çıkmaz. Bu biraz da yaptığın şeylerle alakalı. Ben o denilene inanıyorum. O yüzden Allah herşeyi bilendir; senin adına özgür iradenle seçebileceğin sonsuz seçeneği bilir ve onların sonuçlarını da bilir. Bir falcı öngörüsüyle sadece birini bilebilir. Dedikleri doğru bence fal çok aşırı baktırmamak lazım buna ek olarak ama yapamıyoruz. Fallarda ne yapmalıyımı da mutlaka sorun... O sonucu etkiler bence yoksa başka seçeneği seçeriz ve fal çıkmaz. Kızlar Allah'a şirk koşmadığımız onun her şeyi bildiğini kabul ettiğimiz sürece falın çıkmayacağını da kabul etmiş oluruz. Çünkü dedikleri gibi kader değişebiliyor.
kelebek kanadını oynatsa kader değişebilir. ama tabi sana bakan falcının beceriksizliği ya da bahanesi de olabilirYanız şöyle bişeydi atıyorum işe alınacaksın deyip tarif etti ama olmadı, sonra kader değişti dedi ..
Falalemdeki ester kira o aynı zamanda tellwedeyken baktırmadım falalemde baktırdım ben sevdim çok tatlı biri dedikleri çıkar mı bilmem zaten o kdr çok fal patladı ki artık umursamıyorum çıkar mı çıkmaz mıKızlar 3-4 gündür soruyorum dilimde tüy bitti daha önce tellwe Kiraze12'ye baktıran var mı?
falların gözü çıksın. sen selenaya baktırdın mıFalalemdeki ester kira o aynı zamanda tellwedeyken baktırmadım falalemde baktırdım ben sevdim çok tatlı biri dedikleri çıkar mı bilmem zaten o kdr çok fal patladı ki artık umursamıyorum çıkar mı çıkmaz mı
ben geçen yıl baktırdım anda iyi idi diğerleri gibi sonuçta söyledikleri çıkmadı şu an yeniden dinledim ve hatta ilk sözü çok alakasız bir sözdü ilk anda şaşırmıştımKızlar 3-4 gündür soruyorum dilimde tüy bitti daha önce tellwe Kiraze12'ye baktıran var mı?
o halde falımı çekip selenaya yollayayım yine o daha iyi teşekkürler nurvanaben geçen yıl baktırdım anda iyi idi diğerleri gibi sonuçta söyledikleri çıkmadı şu an yeniden dinledim ve hatta ilk sözü çok alakasız bir sözdü ilk anda şaşırmıştım
Kendimi öneriyorum arada tutturuyorum diyesim geldi :)))ninadefuego .!.:Bu arada kahve falım var kimi önerirsiniz kime yollayayım kızlar? :)
ahahahaha kız sus rahat bırakmazlar yoksaKendimi öneriyorum arada tutturuyorum diyesim geldi :)))
kahve falın iyi miKendimi öneriyorum arada tutturuyorum diyesim geldi :)))
O zaman belki bana bakarsin canimKendimi öneriyorum arada tutturuyorum diyesim geldi :)))
kuzum sen fal bakıyormussun gördüm bir şeyler burada biraz sırnaşsam sana bana da tutturur musun:)Kendimi öneriyorum arada tutturuyorum diyesim geldi :)))
yani iş anlamında dedikleri tuttu selena ve nesibeyi de denedin miburada ismi geçen ve geçmeyen hepsine baktırdım inanın hepsi boş son olarak aylin,Meryem,bilgehatun,daist taror,estanbul,fama 15 gün içersinde baktırdım ve bu gün itibarı ile aldığım kararla hepsinin patladığı çıktı ortaya olması mümkün değildi dedikleri an itibarı ile gerçekleşti iş anlamında
sana kahve falımı atayım mı :)))Kendimi öneriyorum arada tutturuyorum diyesim geldi :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?