Binnaz Abla

Saçmaladı demek başka birşey ama bu kez baktığını beğenmedim demek bam başka birşey..
Kötülemek için yazmadım diyorsan öyledir..Öyle olsun..
Umarım seninde durumun düzelir..Takılma fazla bu durumlara..Rezzan abla o an için olmuyacağını hissedip öyle konuşmuş olabilir..ama
Takdir Her zaman Yaradanın..Hakkında hayırlısını dilerim..

canım yok yanlış anlama beni rezzan ablayı ilk falında beğendim evet dedikleri olmadan tekrar baktırdım ama biraz tutarsızlık gerçekten vardı.ama bilemem sonuçta falcılarda insan o an kötü olabilir odaklanamamış olabilir.
oof çok sıkılıyo içimde..nesibeyle rezzan ilk seferinde aynı şeyleri söylemişlerdi.
sen kimleri beğeniyosun

serraninama acelyada da oldu
Tutarsızlık başka bi açıklaması olamaz.Yada cok sık arayla fal attıysanda olabilir bak.Onuda bana İlkay gür söylemişti Aynı niyete kısa süre icinde baktırırsan kartlar saçmalar demişti.sende sık aralarlamı attın acaba?Benin Açelya daki fallarım tutarlı çünkü.

falcılar bu ara amma kendileriyle çelişmeye başladılar yahu.belki onlarında fala ihtiyaçları vardır
Evet havalardan olsa gerek benimde genel gözlemim bi peformans düşüklüğü var sanki...

2 si benim favorim zaten..Rezzan Ablanın tabakta dediklerini hemen ertesi gün yaşadığımı bilirim..Nesibenin de Katina kartlarına bayılıyorummmm..Onda da onlar pat pat çıkıyor )
Sıkıntın erkek arkadaşın ile ilgiliyse,Binnaz abla da Haleh hanım'a tarotta ilişki açılımını tavsiye ederim..Özellikle karşındaki insanın senin hakkında ki düşünceleri,içinde bulunduğunuz durumu bire bir anlatır..Yanlız ileriye dönük verdiği zamanları tutturamıyor sana da anladığım anlık durumlar lazım şu an için...Bu bayanı gönül rahatlığı ile tavsiye ederim...

tekrar canım yanlış anlama beni rezzanı kötülemedim yani öyle biri değilim içime oturdu valla:)) belki de dediğin gibi peşpeşe baktırdım karıştı durum.
halehin dedikleri zaman olmasada çıkıyo mu gelecek peki tatlım?
ya içimde resmen öküz var şu an ya:))
bu salağı öldürücem erkekleri öldürücem hepimiz kurtulalım

Anladım tatlım sen merak etme...İnsanın canı sıkkınken çıkıyor işte bazen boş laflar ağzından...
Haleh'i anlık durumlar da öneririm canım..Bana 2 dir zaman verdi ama tutturamadı..ama ben genede kendisine arada giderim...En azından 5-6 faldır tutarlılığını devam ettiriyor...
Bir de benim olayım çok karışık öyle olucak denip olabilecek bir şey değil...

anladım canım.nesibeyi aslında çok bekledim.nesibe rezzandan daha nokta atışlı baktı bana.hoş bir kere baktırdım daha onada.
halehide denesem mi şu anda onlinesa diyorum tutuyorum kendimi sonra:))
ah canım inşallah senin olayında istediğin gibi sonuçlanır.

bir ay oldu canim bilmiorum

Amin İnşallah canım hepimizin..
Haleh'i mutlaka dene bence en azından kafandaki soru işaretlerine cevap bulursun..
Nesibe yi yakalamak çok zor malesef..
En son 2 gün face başında akşama kadar oturarak yakaladım..

Amin İnşallah canım hepimizin..
Haleh'i mutlaka dene bence en azından kafandaki soru işaretlerine cevap bulursun..
Nesibe yi yakalamak çok zor malesef..
En son 2 gün face başında akşama kadar oturarak yakaladım..

nesibe favorim oldu da bir kaç kere daha baktırmam lazım tam emin olmak için
halehte online değilmiş zaten.
of canım hayırlısı inşallah güzel çıkar.rezzanında ilk falı çıksın iki değil:)

bir ay oldu canim bilmiorum

Yok bi ay normal bi süre ben üç döry günde bir baktırmaktan söz ettim.Boşver falcıda insan oluyo öyle arada belki yoğun zamanlarına gelmiştir.Sıkma canını inşallah olumlu olan gerçek olur.

Yok bi ay normal bi süre ben üç döry günde bir baktırmaktan söz ettim.Boşver falcıda insan oluyo öyle arada belki yoğun zamanlarına gelmiştir.Sıkma canını inşallah olumlu olan gerçek olur.

uzuldum be cok vallahi!!!

Bencede zaman zaman tutarsız yorumlar yapıyor rezzan abla doğru dürüst özel birr falcı bulmak zor en iyisi hocalarmı acaba

Bencede zaman zaman tutarsız yorumlar yapıyor rezzan abla doğru dürüst özel birr falcı bulmak zor en iyisi hocalarmı acaba

Bak Arkadaşım seninle uğraşamıyacağım ben.Bir daha bende alıntı yapıp konuşma..
Tutarsız olan sensin..Bu forum'a geldiğinden beri onu,bunu kötüleyerek Durumudur,Kurumudur artık her ne.... dur ,bu kimse onun reklamını yapacağım diye bur daki kişileri karalayamazsın..
Git Hocamı bulursun,papaz mı bulursun onların peşine düş...

Merhaba hanımlar.
Uzun zamandır sizleri takip ediyorum, hatta sık sık sizlerden fikir aldım dışarıdan.
Ben de bolca fal baktıranlardanım. Sizlerle tüm fikirlerimi paylaşmak istedim.

Telwe ile başlayalım:
Ugga : İlk falcılarımdan biridir. Muazzam nokta atışları vardır. Söylediklerini yaşarsınız. Bir şeye olmaz diyorsa o iş olmaz. Bu kadar detayı nasıl biliyor bilmiyorum, sanırım bazı görünmez arkadaşları var.

Kiraze12 : O an için iyi gelebilir ama söylediklerine asla takılmayın derim. İyi şeyler söylediyse umutlanmayın, kötü şeyler söylediyse umutsuzluğa kapılmayın, zira bana göre iyi bir yorumcu değil, söylediklerini yaşamazsınız.

seferder87 : Çok cici bir kız bu. Yaptığı işi kesinlikle para ya da puan için yapmıyor. Prenses34 e bile sabırla cevap veriyor o derece ..O anı da iyi bilir. Ama ben söylediklerini yaşamadım. Şimdiki zaman için baktırılabilir.

Falcı katina : Nokta atışları var, denenebilir.

Esince : Beyaz atlı prensim yaklaşıyormuş, e hadi bakalım.
FalcıAlim : Durum analizi sıfır, hisler sıfır. Kart yorumlama sıfır.
Rumii : Durum analizleri gayet iyi. Denenebilir.
Herra : Yakaladığı detaylar mevcut. İyi nokta atışları var.
duygu06 : Hisleri kuvvetli. Nokta atışları başarılı.
chloe : Başarılı.
kinyas: Onun da nokta atışları başarılı, hisleri kuvvetli.
Anahtar : Bilemedim ama denenebilir.

kahin39, kahinvanga, medyumtuna, aşk3, saraylihanım, mikelanjelo, falstar, semele, vadivatan....: Durum analizleri de başarısız, öngörüleri de..Pembe tablocular.

Rehber, sebastian : Uzak durun. Denemeyin.

Neticede, telvede baktırdıklarım arasından uggayı tek geçerim.

Binnaz Abla:

Açelya : Kartları yorumlamasını bilen nadir yorumculardan. Hisleri cidden çok kuvvetli ve yakaladığı detaylar şaşırtıcı. Kendisi de çok cici zaten. Canım o benim..

Çağan Arıman : Aynı şekilde kartları çok iyi yorumlayıp bağlıyor. Tarot uzmanlık ister, Çağan da o uzmanlardan biri bana göre. Gerçekten başarılı bir yorumcu.

Güven Cihan Çoban : Sevimli şey :) Yakaladığı detaylar, bazı nokta atışları yerinde. Denenebilir.

Deniz Görür: Anlayamadım, biraz tutuktu sanki. tekrar deneyeceğim.

Kesira Sirel : İyi veya kötü diye yorum yapamayacağım zira anlayamadım. Ama baktığı gün beni depresyona sokmuştu.

Bilge Özdoğru : Başarısız. Kısa ve net.

Gizem Sitare : He canım he..Ben de yedim, burç analizi yapmış resmen. tüm olumsuz kartlardan bir mutluluk masalı anlatmış bana.

Elif Işık : Şu koca fal aleminde iade istediğim tek kişi. Fal mı bakıyor, kahvede arkadaşlarıyla pişpirik oynarken sohbet mi ediyor belli değil. Eeeııı yeea ıı ııııh bu olmayacak bence yeeaaa diye bir cümlesi mevcut. Yorum size kalmış.

Arnisa Bahadır : Kartları yanlış yorumlamış. İyi bir yorumcu değil.

Haleh Çetiner : Tam bir umut tacircisi. Kartları yanlış yorumlamakla kalmamış, bir de dalga geçerek yorum yapmış. Puan ve iyi yorum almak için yapılan böyle yorumları asla etik bulmuyorum.

Kısacası burada, Açelya ve çağandan şaşmayın derim. Tabi bu benim fikrim.

Fal Sepeti :

Nesibe : Hisleri kesinlikle çok kuvvetli ve kesinlikle çok başarılı bir yorumcu. Söylediklerini yaşadım diyemem ama o an analizini muazzam yapıyor, böyle ağzı açık dinliyorsun.
Zaten bana göre iyi bir yorumcu o an ile ilgili bizim göremediğimiz durumlar hakkında bilgi veren kişidir.
Yoksa geleceği yalnız Allah bilir, yorumcular sadece kehanette bulunabilir.
Nesibe bir tane..

İlkay gür : O da durum analizinde başarılı. Ama nesibe kadar etkileyici bir yorumcu değil bana göre. Sanırım bu konuşmasından kaynaklı. Çok akıcı değil.

Melis Durkan : Bana pembe tablo çizmiş gibi geldi. ama ufak tefek tutturduğu ayrıntılar da var. Bilemedim. Çok zorda kalmadıkça denemenizi önermiyorum.

Yağmur Sothis : Bence başarısız. Ne durum analizinde iyi ne de öngörülerinde.

Samira Günal : Hiç beğenmedim. Tutarsız, çelişki bir bakımdı.

Ada Yılmaz : Kahve falı baktırmak istedim 2 kere, geri çevirdi. Sebep bilgi eksikliği..Baktırmak istediğim durumla alakalı detayları yazdım, ismimi yazdım, doğrum tarihimi yazdım. Kahve falına daha nasıl bir bilgi istedi anlayamadım. Hayat hikayemi öğrenmek istedi sanırım.

Melek Öz : Baştan aşağı sallamasyon.

Fal sepetinde elbette nesibe ve ilkay gür diyorum.

Fal alem :

Rezzan abla : Kesinlikle çok iyi bir yorumcu. Söyledikleri çıkar mı çıkmaz mı bilinmez ama, kadın okuyor resmen.

Ester Kira : Durum analizleri çok başarılı. Nokta atışları hayli şaşıtıcı. Kesinlikle denenmeli.

Bu kadar fal kardeşlerim :)
Tabi bunlar benim görüşlerim, herkesin enerjisi farklıdır bilirsiniz...
Hepinizi öpüyorum.

prenses34
beni nezaman arıcak mithat?bi arasada s.çsam ağzına.onlan görüşücem konuşucam önümde diz çöktürecem.sonrada ben ona tekme atcam.yeni ilşki yaşıcam peki bu ilşki uzun soluklu olcakmı?

prenses34
beni nezaman arıcak mithat?bi arasada s.çsam ağzına.onlan görüşücem konuşucam önümde diz çöktürecem.sonrada ben ona tekme atcam.yeni ilşki yaşıcam peki bu ilşki uzun soluklu olcakmı?

Mithata da Sezere de acıdım vallahi

Açelya mı Haleh hanım mı derken halehe yolladım,keşke Açelyaya yollasaydım.:2:

Sen Ester Kiraya ne baktırdın şekerim kahve mi?

Çağan arımanın bana verdiği tarih çıkmadı.

Gizem sitareyle kesira nıın kahvelerini ben beğenmiştim bakalım kiminki çıkar.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…