- 2 Ağustos 2012
- 1.035
- 18
- 108
canım kötülemek için demedim zaten bu gayet deme tarzımdan belli bence.ben üzüldüm duruma ve o yüzden böyle söyledim
kimseyi kötülemedim.ilk falı çok güzeldi banada hep yazdım bunu.10 gün sonra tekrar baktırdım daha dediği bazı şeyler olmadan çünkü kötüydüm tam tersini söyledi nerdeyse dedim.bunuda saçmalamak olarak belirttiysem ciddi anlamda kötü saçmalamadı bağabında olmadığı bellidir.
Saçmaladı demek başka birşey ama bu kez baktığını beğenmedim demek bam başka birşey..
Kötülemek için yazmadım diyorsan öyledir..Öyle olsun..
Umarım seninde durumun düzelir..Takılma fazla bu durumlara..Rezzan abla o an için olmuyacağını hissedip öyle konuşmuş olabilir..ama
Takdir Her zaman Yaradanın..Hakkında hayırlısını dilerim..
Tutarsızlık başka bi açıklaması olamaz.Yada cok sık arayla fal attıysanda olabilir bak.Onuda bana İlkay gür söylemişti Aynı niyete kısa süre icinde baktırırsan kartlar saçmalar demişti.sende sık aralarlamı attın acaba?Benin Açelya daki fallarım tutarlı çünkü.serraninama acelyada da oldu
Evet havalardan olsa gerek benimde genel gözlemim bi peformans düşüklüğü var sanki...falcılar bu ara amma kendileriyle çelişmeye başladılar yahu.belki onlarında fala ihtiyaçları vardır
canım yok yanlış anlama beni rezzan ablayı ilk falında beğendim evet dedikleri olmadan tekrar baktırdım ama biraz tutarsızlık gerçekten vardı.ama bilemem sonuçta falcılarda insan o an kötü olabilir odaklanamamış olabilir.
oof çok sıkılıyo içimde..nesibeyle rezzan ilk seferinde aynı şeyleri söylemişlerdi.
sen kimleri beğeniyosun
2 si benim favorim zaten..Rezzan Ablanın tabakta dediklerini hemen ertesi gün yaşadığımı bilirim..Nesibenin de Katina kartlarına bayılıyorummmm..Onda da onlar pat pat çıkıyor)
Sıkıntın erkek arkadaşın ile ilgiliyse,Binnaz abla da Haleh hanım'a tarotta ilişki açılımını tavsiye ederim..Özellikle karşındaki insanın senin hakkında ki düşünceleri,içinde bulunduğunuz durumu bire bir anlatır..Yanlız ileriye dönük verdiği zamanları tutturamıyorsana da anladığım anlık durumlar lazım şu an için...Bu bayanı gönül rahatlığı ile tavsiye ederim...
tekrar canım yanlış anlama beni rezzanı kötülemedim yani öyle biri değilim içime oturdu valla:)) belki de dediğin gibi peşpeşe baktırdım karıştı durum.
halehin dedikleri zaman olmasada çıkıyo mu gelecek peki tatlım?
ya içimde resmen öküz var şu an ya:))
bu salağı öldürücem erkekleri öldürücem hepimiz kurtulalım
Anladım tatlım sen merak etme...İnsanın canı sıkkınken çıkıyor işte bazen boş laflar ağzından...
Haleh'i anlık durumlar da öneririm canım..Bana 2 dir zaman verdi ama tutturamadı..ama ben genede kendisine arada giderim...En azından 5-6 faldır tutarlılığını devam ettiriyor...
Bir de benim olayım çok karışık öyle olucak denip olabilecek bir şey değil...
Tutarsızlık başka bi açıklaması olamaz.Yada cok sık arayla fal attıysanda olabilir bak.Onuda bana İlkay gür söylemişti Aynı niyete kısa süre icinde baktırırsan kartlar saçmalar demişti.sende sık aralarlamı attın acaba?Benin Açelya daki fallarım tutarlı çünkü.
anladım canım.nesibeyi aslında çok bekledim.nesibe rezzandan daha nokta atışlı baktı bana.hoş bir kere baktırdım daha onada.
halehide denesem mi şu anda onlinesa diyorum tutuyorum kendimi sonra:))
ah canım inşallah senin olayında istediğin gibi sonuçlanır.
Amin İnşallah canım hepimizin..
Haleh'i mutlaka dene bence en azından kafandaki soru işaretlerine cevap bulursun..
Nesibe yi yakalamak çok zor malesef..
En son 2 gün face başında akşama kadar oturarak yakaladım..
bir ay oldu canim bilmiorum
Yok bi ay normal bi süre ben üç döry günde bir baktırmaktan söz ettim.Boşver falcıda insan oluyo öyle arada belki yoğun zamanlarına gelmiştir.Sıkma canını inşallah olumlu olan gerçek olur.
Ya yapma Allahaßkına bak bu kadar çıkmayan fal var sanki her söylenen garantide bu kadar üzülüyosun.Dua et Allah olumsuzu olumluya çevirsin diye.uzuldum be cok vallahi!!!
Saçmaladı demek başka birşey ama bu kez baktığını beğenmedim demek bam başka birşey..
Kötülemek için yazmadım diyorsan öyledir..Öyle olsun..
Umarım seninde durumun düzelir..Takılma fazla bu durumlara..Rezzan abla o an için olmuyacağını hissedip öyle konuşmuş olabilir..ama
Takdir Her zaman Yaradanın..Hakkında hayırlısını dilerim..
uzuldum be cok vallahi!!!
Bencede zaman zaman tutarsız yorumlar yapıyor rezzan abla doğru dürüst özel birr falcı bulmak zor en iyisi hocalarmı acaba
prenses34
beni nezaman arıcak mithat?bi arasada s.çsam ağzına.onlan görüşücem konuşucam önümde diz çöktürecem.sonrada ben ona tekme atcam.yeni ilşki yaşıcam peki bu ilşki uzun soluklu olcakmı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?