Binnaz Abla

Çok haklısın tatlım yaa:) olumlu düşünelim olumlu olsun. Negatif düşünceleri bilinçaltından atmak lazım. Belkide o yüzden düzgün bi adamı çekemiyoruz :)

Çok haklısın tatlım yaa:) olumlu düşünelim olumlu olsun. Negatif düşünceleri bilinçaltından atmak lazım. Belkide o yüzden düzgün bi adamı çekemiyoruz :)

Tabi be canım birazda oluruna bırakmak lazım.Eğer kaderde varsa zaten falcı söylemesede olacak.Hepimizin dileği olsunda varsın hiçbiri bilemesin.

Kızlar burda zaman zaman yazıyorsunuz ya,Hani seven erkek gitmez,gitse de gelir diye...
Bazen sevginin yetmediği zamanlar olabiliyor..
Birini seversin,o da seni sever bir zaman sonra bir rüzgar ayrı ayrı yerlere savurur sizi..Beklersin gelsin diye,İnanırsın geliceğine ama bazen bu hiç gerçekleşmez çünkü kaderinde o yoktur ve tekrar bir araya gelmeniz mümkün olamıyabiliyor...

Hayatımızdan bir şekilde uzaklaşmış insanlara pek umut bağlamayıp,her zaman ileriye bakabilmeyi becerebilmek ,keşke biraz kolay olsaydı

arkadaslar..ben 5 eylulde serraya baktirmistim bana demistiki bu adam senin ruh esin bekle elinde cicekler gelicek..kahvede de buna benzer seyler soyledi.dun baktirdim dediki sorunlarindan cikamiyor sana baskasi var...ben artik baktirmicam burada sizlere yazmak istedim yanlis bisiler var!!gelir gelmez benimki onemli olan bu degil onemli olan kendimize eziyet ediyor olusumuz ve bu fallarin cikmamasi!!:26:

Samira'ya baktırdım dün beğendim, başta söyledim olumlu da olumsuz da olsa söyleyin diye, yorumunda umut tacirliği yapmam asla demiş inşallah öyledir... Dedikleri çok doğru şeylerdi, benimkinin niye böyle çelişik şeyler yaptığını düşünüyodum ki taktik yapıyomuş sorarım ben ona Çoğu falcı aynı şeyi diyo çevresinde çok dikkat çekiyo diye aha bu da dedi kıskanıyorum Zaten ben ilk görüşte aşık olmuştum onaaaaa 1,5 ay verdi, kiraze de kış ayı dedi. Tamam önümüz kış çoğu falcı kış aylarına yığılacaktır ama seneye olacak diyen de var ikizler dönemi mayıs haziran falan diyende oldu.. Dedikleri kiraze ile paralel olduğu için ben olacağına inanıyorum artık bu da benim son falım.
O adım atcakmış bi çıksın karşıma ben adım atmıcam koşcam ona doğru
Olmayacaksa da olmaz en azından beklenti içinde olmam...

Tavsiye ederim yani Samira'yı güzeldi.. Sırf olumlu şeyler söylediği için değil zaten hemen hepsi olcak dedi durdu hazirandan beri, tespitleri çok doğruydu dedikleri de çıkar inşallah...

Ayol esince sabah sabah sinirimi bozdu.

katina hoşlandığın erkekle bir ilişki vermiyor ne yazık ki. çok farklı yapılarda insanlarsınız biraraya gelinmeyecek diyor. ondan adım beklemeyin zaman kaybedersiniz

demis.....allah kahretsin sinirim cok bozuldu kizlar. Bir onceki falinda kasim, aralik gibi koc burcu birisi gelecek demisti......ee bu adam da koc burcu, kasim da geldi iste

Sen koç diye ona yormuşsun ama esince başka bi koçu kastetmiş demekki.Boşver sonuç olarak Koç gibi bi erkek var kısmetinde.

Sen koç diye ona yormuşsun ama esince başka bi koçu kastetmiş demekki.Boşver sonuç olarak Koç gibi bi erkek var kısmetinde.

Ayy nerde kiz, devam olarak da istemedigin bir erkekten teklif var , mutsuz olacaksin demis. Yani baska kismetlerden eser yok Sabah sabah oturup aglamak istiyorum.

Ayy nerde kiz, devam olarak da istemedigin bir erkekten teklif var , mutsuz olacaksin demis. Yani baska kismetlerden eser yok Sabah sabah oturup aglamak istiyorum.

Ya şimdiye kadar hangi dedikleri çıktıki bunu kafana takıyosun.

nesibe 4te online olcam dedi hala yok
rezzana fal yollasam mı ya.oooof

rezzana yolladım.öööf ya nedir bu fal bağlılığım
içimde sıkılıyo güzel çıksa keşke

bende böyle oluyorum işte olumsuz fal olunca 2 gün etkisinden kurtulamıyorum ağlıyorum,sinirlerim bozuluyor.başlarım falına ya psikopat olduk.sanki ağızlarından çıkan olacak gibi hayatımızı bağladık bunlara

bende serra da serra diyip duruyorum onun da diğerlerinden farkı yok desene.aynı şeyi sen biliosun zaten nesibeyle güneş bana yaptılar.nesibe ileriye attı son falda.güneşte olacakmış ama üstünde büyük bir nazar var olmayacak olacaksada kısa olacak neticde olmayacak deyip yıkmıştı beni.

Aynen deli miyim neyim.....yapacak 50 turlu isim varken sabah sabah moralim 0 basladim ise :2: :2: :2: :2:

Keske yardim edecek birisi olsaydi bana.....falcidan medet ummaktan biktim.

Son düzenleme:
Aynen deli miyim neyim.....yapacak 50 turlu isim varken sabah sabah moralim 0 basladim ise :2: :2: :2: :2:

Keske yardim edecek birisi olsaydi bana.....falcidan medet ummaktan biktim.

ben bi ara ilhan uçkana falan gitmeyi düşündüm
tamam şu anda gülüosunuz hepiniz ama yemin ediyorum şu yaptığımızdan daha mantıklı bir hareket olurdu.düşündüm dedim şimdi 1 seansı kaç paradır ee bir seanslada ilişki uzmanı olacak değilim bi sürü gitmek lazım dedim kendi kendimi vazgeçirdimaynı parayı fallara verdim elde var sıfır.

Serranin baktigi tarotu ben begenmedim, Arnisa ya gore gayet acemiydi.

Tornisha bakmaya baslamis, ona mi yonelsem ne

Tarot u gectim ben, artik sadece kahve baktiriyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…