Neyse arkadaşlar bu gece hepimiz negatiflikte tavan yaptık vallahi.Bi rakı soframız eksik.Boşverin ya Allah herşeyin hayırlısını nasip etsin.Bakın hepimiz sağlıklıyız ve burda birbirimizle bişeylet paylaşabiliyoruz.En önemlisi burda bişeyleti gerçekleştirme isteğimiz olduğuna göre demek ki hepimizin halâ umudu var.Umudumuzu yitirmeyelim.
Çok haklısın tatlım yaa:) olumlu düşünelim olumlu olsun. Negatif düşünceleri bilinçaltından atmak lazım. Belkide o yüzden düzgün bi adamı çekemiyoruz :)
Çok haklısın tatlım yaa:) olumlu düşünelim olumlu olsun. Negatif düşünceleri bilinçaltından atmak lazım. Belkide o yüzden düzgün bi adamı çekemiyoruz :)
Çektiğim adamın da çekeceğim adamın da taaaaa ...... diyorum dostlar
Çektiğim adamın da çekeceğim adamın da taaaaa ...... diyorum dostlar
Ayol esince sabah sabah sinirimi bozdu.
katina hoşlandığın erkekle bir ilişki vermiyor ne yazık ki. çok farklı yapılarda insanlarsınız biraraya gelinmeyecek diyor. ondan adım beklemeyin zaman kaybedersiniz
demis.....allah kahretsin sinirim cok bozuldu kizlar. Bir onceki falinda kasim, aralik gibi koc burcu birisi gelecek demisti......ee bu adam da koc burcu, kasim da geldi iste
Sen koç diye ona yormuşsun ama esince başka bi koçu kastetmiş demekki.Boşver sonuç olarak Koç gibi bi erkek var kısmetinde.
Ayy nerde kiz, devam olarak da istemedigin bir erkekten teklif var , mutsuz olacaksin demis. Yani baska kismetlerden eser yokSabah sabah oturup aglamak istiyorum.
Ya şimdiye kadar hangi dedikleri çıktıki bunu kafana takıyosun.
Ayol esince sabah sabah sinirimi bozdu.
katina hoşlandığın erkekle bir ilişki vermiyor ne yazık ki. çok farklı yapılarda insanlarsınız biraraya gelinmeyecek diyor. ondan adım beklemeyin zaman kaybedersiniz
demis.....allah kahretsin sinirim cok bozuldu kizlar. Bir onceki falinda kasim, aralik gibi koc burcu birisi gelecek demisti......ee bu adam da koc burcu, kasim da geldi iste
arkadaslar..ben 5 eylulde serraya baktirmistim bana demistiki bu adam senin ruh esin bekle elinde cicekler gelicek..kahvede de buna benzer seyler soyledi.dun baktirdim dediki sorunlarindan cikamiyor sana baskasi var...ben artik baktirmicam burada sizlere yazmak istedim yanlis bisiler var!!gelir gelmez benimki onemli olan bu degil onemli olan kendimize eziyet ediyor olusumuz ve bu fallarin cikmamasi!!:26:
bende böyle oluyorum işte olumsuz fal olunca 2 gün etkisinden kurtulamıyorum ağlıyorum,sinirlerim bozuluyor.başlarım falına ya psikopat olduk.sanki ağızlarından çıkan olacak gibi hayatımızı bağladık bunlara
Aynen deli miyim neyim.....yapacak 50 turlu isim varken sabah sabah moralim 0 basladim ise :2: :2: :2: :2:
Keske yardim edecek birisi olsaydi bana.....falcidan medet ummaktan biktim.
bende serra da serra diyip duruyorum onun da diğerlerinden farkı yok desene.aynı şeyi sen biliosun zaten nesibeyle güneş bana yaptılar.nesibe ileriye attı son falda.güneşte olacakmış ama üstünde büyük bir nazar var olmayacak olacaksada kısa olacak neticde olmayacak deyip yıkmıştı beni.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?