Serranin baktigi tarotu ben begenmedim, Arnisa ya gore gayet acemiydi.
Tornisha bakmaya baslamis, ona mi yonelsem ne
Tarot u gectim ben, artik sadece kahve baktiriyorum.
ben bi ara ilhan uçkana falan gitmeyi düşündüm
tamam şu anda gülüosunuz hepiniz ama yemin ediyorum şu yaptığımızdan daha mantıklı bir hareket olurdu.düşündüm dedim şimdi 1 seansı kaç paradır ee bir seanslada ilişki uzmanı olacak değilim bi sürü gitmek lazım dedim kendi kendimi vazgeçirdimaynı parayı fallara verdim elde var sıfır.
Ilhan Uckan bana bu adami getirecekse neden olmasin
5 eylul ile 1 ekim arasinda ne kadar zaman varda benim falim bu sekilde degisti!!tarot baktirmicam ben artik
bende serra da serra diyip duruyorum onun da diğerlerinden farkı yok desene.aynı şeyi sen biliosun zaten nesibeyle güneş bana yaptılar.nesibe ileriye attı son falda.güneşte olacakmış ama üstünde büyük bir nazar var olmayacak olacaksada kısa olacak neticde olmayacak deyip yıkmıştı beni.
Canıımm anlayamadım ne demek istediğini nasıl etkiledi tarot seni?
5 eylul ile 1 ekim arasinda ne kadar zaman varda benim falim bu sekilde degisti!!tarot baktirmicam ben artik
ya canim 5 eylulde baktirdim ondan oncede kahve baktirdim.olacak gelecek ruh esin ciceklerle geliyor vs dedi sonra dun gece baktirdim olmayacak gibi konusmus..baskasi var sana sorunlarindan cikamiyor demis.sinir oldum asla baktirmicam!!!aceylada bole olmustu 16 gunde ne halt oldu yani
Daha öncede yazdım aynı cümleyi yine yazıyorum.Eğer bu prenses 34 normalse bende kafamı keserim.nesemizi bulalim, altinciboyutun duvarindan , 10 gun once
prenses34
peki karşıma bu adam ne zaman çıkıcak?yakışıklımı?sarışın kumral renkli gözlümü?cinsellik yönünden beni memnun etcekmi?netten mi yoksa gerçek hayattanmı çıkıcak bu adam karşıma?yeni bi işe ne zaman geçecem?mithat hala beni seviyo ve özlüyomu?nezaman benim haklı oldumu anlıcak mithat?gamze diye bi bayanlan tanışmış onla ilşki yaşıyomu?yaşıyosada bu ilşkisi kısamı sürecek?maddi durumu kötümümithatın
nesemizi bulalim, altinciboyutun duvarindan , 10 gun once
prenses34
peki karşıma bu adam ne zaman çıkıcak?yakışıklımı?sarışın kumral renkli gözlümü?cinsellik yönünden beni memnun etcekmi?netten mi yoksa gerçek hayattanmı çıkıcak bu adam karşıma?yeni bi işe ne zaman geçecem?mithat hala beni seviyo ve özlüyomu?nezaman benim haklı oldumu anlıcak mithat?gamze diye bi bayanlan tanışmış onla ilşki yaşıyomu?yaşıyosada bu ilşkisi kısamı sürecek?maddi durumu kötümümithatın
Anladım canım simdi bence tarot olmasıyla ilgisi yok bunun tutturamıyolar işte başka açıklaması yok bunun.Haklısın ama insanın sinirleri bozuluyo,manyak ediyolar insanı bi öyle bi böyle.
Can8m bu bahsettiğin fal Açelya nınmı?iki fali sana atsam soka girersin zaten
Can8m bu bahsettiğin fal Açelya nınmı?
çook sinirliyim.
rezzanın falı geldi.ilk falda eski sevgilimle olucak ekim başı gibi araması var dedi.biz bu malla cuma akşamı aynı partiye gidiyoruz facete gördüm ki gitmesin o diye de katılcak yaptım salak bugün oda yapmış.neyse rezzan bu falında senin kafan karışcak başkası çıkcak bu eskisiyle olması düşük dedi.
aaaaaaaaaay içime öküz oturmuş gibi olduu
(( bende okuzler oturuyor ole sikildim
ya niye böyle tutarsız konuştu?
ağlicam yaaa.bide bunla cuma karşılaşıcaz.rezzan saçmaladı durdu.yok bişeyler olcakmış başkası çıkınca aklım karışcakmış.olması zormuş
o olsun ya ben onu istiyorum hala
Canım Rezzan saçmaladı değil..Sık sık fal açtıyorsan,senin durumlar saçmalamıştır..
Kadın niye saçmalasın yahu..3 aydır fal baktırırım ,hatta dün akşam 6 yada 7 ci falımı attım..Her seferinde dediği tüm olayları yaşıyorum ki ben senelerce istanbulda kafe,mahalle,sokak bırakmamışım fal baktıracağım diye...En iyi si dediğimin bile dediği 10 şeyden 1-2 şeyi tutmuştur..ama Rezzan ablaya Maşallah diyeyim çok çok başarılı bir bayan...Falında ötesinde çok çok hanımefendi, saygı değer bir insan..
Lütfen yani burda Falcılar hakkında yorumlar yaparken daha dikkatli olalım...Beğenmediysen beğenmedim de..Şaçmaladı falan bu tarz cümleler yakışmıyor kişi sıfatlarına...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?