Mithata da Sezere de acıdım vallahi
Açelya mı Haleh hanım mı derken halehe yolladım,keşke Açelyaya yollasaydım.:2:
Sen Ester Kiraya ne baktırdın şekerim kahve mi?
Canım Rezzan saçmaladı değil..Sık sık fal açtıyorsan,senin durumlar saçmalamıştır..
Kadın niye saçmalasın yahu..3 aydır fal baktırırım ,hatta dün akşam 6 yada 7 ci falımı attım..Her seferinde dediği tüm olayları yaşıyorum ki ben senelerce istanbulda kafe,mahalle,sokak bırakmamışım fal baktıracağım diye...En iyi si dediğimin bile dediği 10 şeyden 1-2 şeyi tutmuştur..ama Rezzan ablaya Maşallah diyeyim çok çok başarılı bir bayan...Falında ötesinde çok çok hanımefendi, saygı değer bir insan..
Lütfen yani burda Falcılar hakkında yorumlar yaparken daha dikkatli olalım...Beğenmediysen beğenmedim de..Şaçmaladı falan bu tarz cümleler yakışmıyor kişi sıfatlarına...
bu eski malımla ilgili rezzan etkilenecek tekrar senden görüşmeler olucak demiş
tekrar dinledim.bu yol açık herşey olabilir demiş.
yakınlaşma olucak demiş ama başkası olucakmış birde onla olcak demiş en son fala doğru onu direk kötüye yormuşum
yeniyi sallıyorum banane yaa eskisi gelsin
Eskiye rağbet olsaydı bitpazarına nur yağardı kuzums...r et eskiyi ne yapcaksın, yenisi gelsin sarışını gelsin esmeri gitsin
İlk üyeliği geçici süre pasif olan ya da ceza nedeniyle üyeliği iptal edilen arkadaşlar, buraya yeni üyeymiş gibi geliyorsunuz ya ufak bir hatırlatma yapayım: YE-Mi-YO-RUZZZ :)) en azından ben YEMİYORUMM :) Bilin istedim :)
Tellwedeki chloeye fal yolladım kızlar. Bekliyorum nasıl baktığına yorum yapıcam gelince fal:)
Tarotta sırada 1 kişi var diyor falalem'de mesela almina çevrimiçi, ödeme de yaptım peki ne zaman dönecek bekleyecek miyim çok?
bi de 133 dk.ortalama falan diyor ay ben acemiyim?anlatın?
1 kişi varsa fazla beklemezsin canım. Ben baktırmadım ona, yorum yapar mısın gelince falın
Yani kendileri direk bağlanıyorlar mı anlayamadım da pek,1 saat bekler miyim oğlum uyuyor da uyanırsa zor olur tabi ki inşallah dönerse mutlaka yazarım burdan canım.
chloe online olmuyor sık sık, görünce ben de yollayayım dedim ama telweye giremiyorum ben, var mı başka sorun yaşayan:26:
Geri çektim bende esinceye katina yolladım. Telefondan giriyorum yoldayım telefon onlibe gösteriyodu ama değil gibi çünkü tarot baktır dediğimde çıkan falcılar arasında değildi. Bide baktırdığım falladı okudum efsunlar eski sevgilinle bi karşılaşma olacak sonrası çok güzel vs demiş. Cidden cuma günü biz aynı ortama giricez çok yüksek ihtimal facebokta gördüm:))) uuf kafayı yedim. Nesibede karşılaşmalar olucak sonrası gelicek demişti
mailine geliyor canım bakıldığında. mailine gelen linki tıklarsan falını dinleyebilirsin.
Yani kaçırmış olsam bile şimdi linki ne zaman tıklasam kayıt gibi dinleyebilirim sanırsam değil mi? ay çok soru sordum kusura bakma canım..
iyi mi yani efsunlar, ona da baktırmadım. ya telweye giremiyorum ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?