Binnaz Abla

Mithata da Sezere de acıdım vallahi

Açelya mı Haleh hanım mı derken halehe yolladım,keşke Açelyaya yollasaydım.:2:

Sen Ester Kiraya ne baktırdın şekerim kahve mi?

Tarot baktırdım canım, bence başarılıydı.

Bir de kızlar çok sık fal yollayınca kartlar cidden dalga geçiyor sanki bizimle. Bir gün destenin en kötü kartını seçip, ertesi gün aşıklar kartını seçtiğimi hatırlarım.

Aslında ara vererek baktırmak lazım ama bağımlılık yaptı artık

Bu arada ben sadece rezzan ablaya kahve baktırdım, diğerlerinin hepsi tarot ya da katina.

Çağan bana bir tarih vermedi ama tarot yorumlamasında başarılı.

Kesirayla gizemi kahvede bilmiyorum haliyle:26:

Hımm bu arada müşteri memnuniyetini tam anlamıyla düşünen tek site de binnaz abla.
Fal sepetinden bir kere iade isteyecek oldum, deveye hendek atlattılar, hiç yakıştıramadım, onlarca falımız var orada yani
Telweye değinmiyorum bile.
Herkes kendi aleminde orada.
Yorumcularda bir tripler, bir edalar.
Tuhaf.

Son düzenleyen: Moderatör:

bu eski malımla ilgili rezzan etkilenecek tekrar senden görüşmeler olucak demiş
tekrar dinledim.bu yol açık herşey olabilir demiş.
yakınlaşma olucak demiş ama başkası olucakmış birde onla olcak demiş en son fala doğru onu direk kötüye yormuşum
yeniyi sallıyorum banane yaa eskisi gelsin

Eskiye rağbet olsaydı bitpazarına nur yağardı kuzum s...r et eskiyi ne yapcaksın, yenisi gelsin sarışını gelsin esmeri gitsin

İlk üyeliği geçici süre pasif olan ya da ceza nedeniyle üyeliği iptal edilen arkadaşlar, buraya yeni üyeymiş gibi geliyorsunuz ya ufak bir hatırlatma yapayım: YE-Mi-YO-RUZZZ :)) en azından ben YEMİYORUMM :) Bilin istedim :)

Burada yeni üye olarak yorum yapan ben varım bugün, eğer lafınız banaysa açık olun neyi yemiyorsunuz, bileyim?
Burada sık sık okuyorum her yeni gelene reklam amaçlı geliyormuşlar gibi muamele ediliyor, baktırdığım tüm falların idlerini burada paylaşayım dilerseniz.

Önce biraz gözlemleyin, ondan sonra bir zanna varın bence. Bu konudaki tek ve ilk mesajım tüm falcıları yorumladığım mesajdır.
Günlerce sizi takip ettim, kendi görüşlerimi de iletmek için üye oldum. "YENİ" üye oldum, altını çiziyorum.

Tellwedeki chloeye fal yolladım kızlar. Bekliyorum nasıl baktığına yorum yapıcam gelince fal:)

Tarotta sırada 1 kişi var diyor falalem'de mesela almina çevrimiçi, ödeme de yaptım peki ne zaman dönecek bekleyecek miyim çok?
bi de 133 dk.ortalama falan diyor ay ben acemiyim?anlatın?

Son düzenleme:
Tarotta sırada 1 kişi var diyor falalem'de mesela almina çevrimiçi, ödeme de yaptım peki ne zaman dönecek bekleyecek miyim çok?
bi de 133 dk.ortalama falan diyor ay ben acemiyim?anlatın?

1 kişi varsa fazla beklemezsin canım. Ben baktırmadım ona, yorum yapar mısın gelince falın

1 kişi varsa fazla beklemezsin canım. Ben baktırmadım ona, yorum yapar mısın gelince falın

Yani kendileri direk bağlanıyorlar mı anlayamadım da pek,1 saat bekler miyim oğlum uyuyor da uyanırsa zor olur tabi ki inşallah dönerse mutlaka yazarım burdan canım.

Yani kendileri direk bağlanıyorlar mı anlayamadım da pek,1 saat bekler miyim oğlum uyuyor da uyanırsa zor olur tabi ki inşallah dönerse mutlaka yazarım burdan canım.

mailine geliyor canım bakıldığında. mailine gelen linki tıklarsan falını dinleyebilirsin.

chloe online olmuyor sık sık, görünce ben de yollayayım dedim ama telweye giremiyorum ben, var mı başka sorun yaşayan:26:

Geri çektim bende esinceye katina yolladım. Telefondan giriyorum yoldayım telefon onlibe gösteriyodu ama değil gibi çünkü tarot baktır dediğimde çıkan falcılar arasında değildi. Bide baktırdığım falladı okudum efsunlar eski sevgilinle bi karşılaşma olacak sonrası çok güzel vs demiş. Cidden cuma günü biz aynı ortama giricez çok yüksek ihtimal facebokta gördüm:))) uuf kafayı yedim. Nesibede karşılaşmalar olucak sonrası gelicek demişti

iyi mi yani efsunlar, ona da baktırmadım. ya telweye giremiyorum ben

mailine geliyor canım bakıldığında. mailine gelen linki tıklarsan falını dinleyebilirsin.

Yani kaçırmış olsam bile şimdi linki ne zaman tıklasam kayıt gibi dinleyebilirim sanırsam değil mi? ay çok soru sordum kusura bakma canım..

iyi mi yani efsunlar, ona da baktırmadım. ya telweye giremiyorum ben

Ben beğenmiştim canım. Bir kere baktırdım zaten bilmişti. Dediğim gibi bugün okudum karşılaşmamız var bilmiş yani mesela. Ben esinceye direk karşılaşıcaz nasıl olcak vs diye sordum şu anda:))

Nerdeyse ayin 2osinden beri fal baktirmayan biri olarak :) bgn sikildim bu kasvetli havadan ve sifayida kaptigim icin evde yatak dosek yatiyorum nyse kizlar telefonuma uygulama indirdim iste falci baci falan fal baktirmamamya yemin ettim ya :)) bi tane uygulama var hic yuklediniz mi yada dikkatinizi cektimi cok ilginc geldi kahve falcisi adi bi kac tane falci var ben 5 milyona adim gokcen di galiba oyle birine yolladim 25 kahve cekirdifi ediyomus bu :) bide bi kadin var 300 kahve cekirdiegj oda 20 ye falan geliyo galiba ama aciklamasi cok ilgincti iki tane kaahve iciyomusun ikisinide niyet edip birini kendine digerini dusundugun insana kapatiyosun ilk dordune kendi falini diger dordune niyet ettigin falin resmini toplam 8 resim yolluyomusun cok degisik geldi bana :/ baktiran varmi kizlar bunlara ben yolladim bakalim kizda 25 kisi vardi benim yolladigimda diger dedigimde 4 kisi vardi ama para vermek istemedim acikcasi bakalim haber vericem size :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…