kehribana fal gönderdim var mı aranızda hiç baktıran?
uggaya gönderecektim yorumları okuyunca vazgeçtim.
Esincenin geri yolladığı falı ona attım şansa katinaydı:)) bakalım neler dicek? Sende çıkan oldu mu kahinvangada?
bana verdiği zamanlar gelmedi ama mesela işle ilgili sen olmıycak gözüyle bakıosun olucak ama geç olucak dedi.aynen dediği gibi benim pek umudum yok hala olmadı çünkü.belki de dediği gibi geç olacaktır.sen esinceye daha önce baktırdın mı?
kızlar ben medyumemele gönderdimmmmm ve bkliyorum
Aman sakın olumsuz oy falan vermeye kalkma, büyü yapmakla falan tehdit eder
O kadını nasıl tutuyorlar hala orada, enteresan.
aaa nasıl yaniiiii ???
kızlar ben medyumemele gönderdimmmmm ve bkliyorum
Veeee Cansu sahalara geri döneeerrrr :)) hoşgeldin tatlımmm.... Hoşgeldin bitanecimmm :)) özledim seni çoookkk özledimmm :) şu medyumemelde kaldı aklın di mi? :) baktırmadan rahat edemedin :))
Bana da beyaz atlı prensin geliyor, uzun boylu, esmer kaliteli biri dedi, hazır ol şubat mart gibi karşına çıkacak dedi, inanasım gelmedi pek ama bakalım görücez
vallahi kldııııı beyzoşş sen özel mesjlrına bak bnnn oryaa yazdımm sanaa
Veeee Cansu sahalara geri döneeerrrr :)) hoşgeldin tatlımmm.... Hoşgeldin bitanecimmm :)) özledim seni çoookkk özledimmm :) şu medyumemelde kaldı aklın di mi? :) baktırmadan rahat edemedin :))
Esinceye ben mayısta baktırmışım bana beyaz atlı prens kasım-aralık gibi gelicek demişti.
dün bugünlerde hoşlandığım adamı sordum katina ilişki vermiyor , başka biri de göremiyorum diye geri yollamış.
Ben bilemedim yani,kötü tarafına mı geldik ne?
Evetttttttt hoş gelmiş Cansucuk
Hiç Rahat durmuyoruz şekerimBen de Halehciğime bi tarot attım beklemedeyim
sanırım kesin dönüş yptım kızlarrrr artıkk
Buna çok sevindim tatlım
Arada girip senin esprilerini okumak iyi geliyor bana çokkkk
Esinceye ben mayısta baktırmışım bana beyaz atlı prens kasım-aralık gibi gelicek demişti.
dün bugünlerde hoşlandığım adamı sordum katina ilişki vermiyor , başka biri de göremiyorum diye geri yollamış.
Ben bilemedim yani,kötü tarafına mı geldik ne?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?