- 12 Kasım 2012
- 1.577
- 1.378
- 333
Meryem bakmadımı dahaa?selena yakin gelecegi bildi ama cok yakin gelecegi. bakalim kalan tutacak mi... Dur bakalim.Meryemi bilemiyorum dur bakalim ne olacak..
Canım yukarda sağda mercek gibi bi işaret var foto onun üstüne tıkla açılan boşluğa hüma yaz ara dekızlar bu forumda istediğimiz falcının yorumlarını okumak için nasıl aratıyoruz.
binnaz dan bana 15 tl lik puan gelmiş.
hümanın yorumlarını okumak istiyorum.
yok beklioMeryem bakmadımı dahaa?
Canım yukarda sağda mercek gibi bi işaret var foto onun üstüne tıkla açılan boşluğa hüma yaz ara de
canım hiç uğraşma bunlarla,azıttılar iyice,falları olmayınca ellerindekini günlerce bekletiyorlar,Arkadaşlar farkettıgım bişeyi paylaşmak ıstıyorum, falaleme fatima gectıgınden beri rezzan hanım dahıl bırcok yorumcu fıyat yukselttıben falalem sıtesını maddı olarak bızı en duşunen ve her butceye gore ucretı uygun oldugu için çok tutardım, ve eskıden yorumcular cok bekletmezdı lakın fatıma geldıgınden berı bazı yorumcular banada cok yorum danışılıyoru gostermek ıcın 12 saatte yakın bekletmeye başladı ( telweyı nasıl sıldıysek sıra falaleme gelmesın dıye bence burda benımle aynı fıkırde olan varsa maıl atalım sıteye ve bu ıkı durumdan şikayetımızı yazalım derım?? Tabı. Aynı görüşteysek? Nedersınızz
meryem adı altında fal bakan iki kişi aslında..biri aylinin cümleleri diğeri ise meryemin despot tavırları...o despot dediğim meryem benim agzımı acık bıraktı..x ile ilgili öyle bir şeyi söylediki bilmesi imkansızdı...meryem çok kötü kızlar hiç tavsiye etmem
Canim gozun aydin :) darisi basimiza insallah. Bu durumda kimler bilmis oldu sanazaman ne gösterir bilinmiyor gerçekten ve size yeni yeni haberlerim var kısacası iyi ki eklemişim!! :) en yakın arkadaşı aylar sonra bugun beni aradı ve birlikte vakit geçirelim biraz seninle dedi.olur dedim.gittik oturduk bir yere..x ile konusmuslar..hala beni seviyormus..kız ile ilgili su cümleyi kurmus..anladınız siz onu aslında..ben onun kıyafetine,oyuna,buyuna neden karısmıyorum neden evimde..sevgim yok sevgim duygusuza karsı demiş.arkadaş olarak eklememi de komik karsılamıs dalga geçiyorum sanmıs kısacası...baya baya konustuk gelişmeler bu yöndee iyiki varsınız dert ortaklarım...:)
Ayyyy duygusuzum nasil sevindim varyaaaa sanki kendi olayim gibi harika yaaa superrrrzaman ne gösterir bilinmiyor gerçekten ve size yeni yeni haberlerim var kısacası iyi ki eklemişim!! :) en yakın arkadaşı aylar sonra bugun beni aradı ve birlikte vakit geçirelim biraz seninle dedi.olur dedim.gittik oturduk bir yere..x ile konusmuslar..hala beni seviyormus..kız ile ilgili su cümleyi kurmus..anladınız siz onu aslında..ben onun kıyafetine,oyuna,buyuna neden karısmıyorum neden evimde..sevgim yok sevgim duygusuza karsı demiş.arkadaş olarak eklememi de komik karsılamıs dalga geçiyorum sanmıs kısacası...baya baya konustuk gelişmeler bu yöndee iyiki varsınız dert ortaklarım...:)
zaman ne gösterir bilinmiyor gerçekten ve size yeni yeni haberlerim var kısacası iyi ki eklemişim!! :) en yakın arkadaşı aylar sonra bugun beni aradı ve birlikte vakit geçirelim biraz seninle dedi.olur dedim.gittik oturduk bir yere..x ile konusmuslar..hala beni seviyormus..kız ile ilgili su cümleyi kurmus..anladınız siz onu aslında..ben onun kıyafetine,oyuna,buyuna neden karısmıyorum neden evimde..sevgim yok sevgim duygusuza karsı demiş.arkadaş olarak eklememi de komik karsılamıs dalga geçiyorum sanmıs kısacası...baya baya konustuk gelişmeler bu yöndee iyiki varsınız dert ortaklarım...:)
meryemin falı bana saçma sapandı. kızlar hayal kırıklığı yaşadım resmen...hiç bir şey bilemedi. katina atmiştim. rezaletti. yine olumlu konuştu ama an dahil hiç bir şeyi bilemedi. bu ne be dedim. şu ana kadar en çok bilen selena oldu.duygusuz_girl fal çıktı diyebiliriz o halde. ee sana niye dönmüyor ya o halde. :) her şerde bir hayır vardır. inş. sana döneceği günleri de görürsün.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?