Binnaz Abla

ha bu arada arkadaşlar teyzeden gelecek haberi de bilmiş selenacık. asfjgh. yine ufak bir şeydi.
akrabalarımızdan haber almamız çok normal,bunlar bilinmesi zor şeyler değil,bunlarla yorumu dolduruyorlar,
neymiş teysen arayacak,halan gelecek,püüüff püf püf daha neler

akrabalarımızdan haber almamız çok normal,bunlar bilinmesi zor şeyler değil,bunlarla yorumu dolduruyorlar,
neymiş teysen arayacak,halan gelecek,püüüff püf püf daha neler
yok ben begendim sana atayım falı ne demek istediğimi anlarsın:) da gelecek olur mu allah bilir dedim ya. yakın gelecek 1-2 ay tarihli yani. uzagı zaten kimse bilemez.

yok ben begendim sana atayım falı ne demek istediğimi anlarsın:) da gelecek olur mu allah bilir dedim ya. yakın gelecek 1-2 ay tarihli yani. uzagı zaten kimse bilemez.
çıkmıştır canım,bi şey diyemem,ama bazı yorumcular,laf kalabalığı yapıyorya,onun gibi olduğunu düşündüm,
sen falını bana atma.çünkü ben başkasının falını okumaktan ve kendi falımıda okutmaktan yana değilim,
beni sakın yanlış anlama.

ok tamam ben öyle şeylere inanmıyorum zaten okusan da benim hayatıma ait detayları bilmediğinden bir şey olmaz. ha bir de olacak olan zaten oluyor. Falcının yaptığı aslında şu harekete geçen düşünceleri biliyor o yüzden ancak yakın zamanı tutturabiliyor. bazıları onu da tutturamıyor. bana kimsenin falı çıkmamıştır şimdiye kadar ciddiyim kızlar öyle uğursuzum. bakalım bu baktırdığım fallardan çıkan hangisi olacak ya da olacak mı?

inşallah falın çıkar canım,
evet fallarda yakın gelecekte olacaklar belli olurmuş,inşallah senin falında gerçek olur.:)

kızlar fal atmak istiyorum bana akıl verin kime atayım

teşekkürler yorumlarınız için gelmemesi normal..çünkü ben onu severek başlamadım ilişkiye sadece hoslantı ıdı..ondan oncekı ılıskımde cok hırpalanmıstım,o ıse hep el üstünde tutulmustu ilişkilerinde bir aylık iki aylıktı.ben ise tüm o kızların ahları gibi bir şey oldum ben de cok cekti..en yakın arkadasım,kardeşim dediğim insan söylemediğim sözü söylemiş gibi gösterdi ve ona ınandı..onu sevdiğimi değil onun duygularıyla oynadıgımı dusundugu ıcın hırcın...bakalım belki bir şey olur belki olmaz zaman gösterecek ama içim rahat :)

Canim gozun aydin :) darisi basimiza insallah. Bu durumda kimler bilmis oldu sana
aslında çogu kişi barısacaksınız diyor..ama o ortak mevzusunu aylin dile getirmişti..o kadınla enerjim tutuyor.ilkay olumsuzdu sadece o da o adım atcak sen istemeyeceksin dedi..

onun öyle huyu yoktur kuzum..ki asla telefonunu bile ellettirmeyen kişi içine kapanık özeldir..eklesin eklemesin kıza itafen bir şey yapmaz..sadece bana fena halde kızgın ve kırgın...

onun öyle huyu yoktur kuzum..ki asla telefonunu bile ellettirmeyen kişi içine kapanık özeldir..eklesin eklemesin kıza itafen bir şey yapmaz..sadece bana fena halde kızgın ve kırgın...

kuzu sende kır o zaman şu gurunu bi kere daha, söyleseydin keşke o arkadaşına
'bende onu seviyorum' diye.
sana da kızacam ama artık aaaaaaa

canlar selam!!! mutsuzluktan ölmek diye bir şey varsa başıma gelmek üzere..tellwe de çok feci bişey yaşadım kredi iadesi yapıyolar mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…