Kizceler whatsdog kullanan varmi aranizda
beni engellediği için bunu yapamıyorumIphone' da yokmus o uygulama, biraz baktim da gerek yok bence, stalkerlikta kariyer yaparsin onu yuklersen :) bilmemek mutluluk cidden :))
sana özel mesaj atayım. herkese aynı kisi tutarlı olmuyor. enerji işte.Yaaaa.. Benim de favorilerimden oysa, uzuldum tatlim, onu ben tavsiye ettim sana
zaman ne gösterir bilinmiyor gerçekten ve size yeni yeni haberlerim var kısacası iyi ki eklemişim!! :) en yakın arkadaşı aylar sonra bugun beni aradı ve birlikte vakit geçirelim biraz seninle dedi.olur dedim.gittik oturduk bir yere..x ile konusmuslar..hala beni seviyormus..kız ile ilgili su cümleyi kurmus..anladınız siz onu aslında..ben onun kıyafetine,oyuna,buyuna neden karısmıyorum neden evimde..sevgim yok sevgim duygusuza karsı demiş.arkadaş olarak eklememi de komik karsılamıs dalga geçiyorum sanmıs kısacası...baya baya konustuk gelişmeler bu yöndee iyiki varsınız dert ortaklarım...:)
benim anlamadığım bu adam hala neden dönmüyordemek ki ortalık karışmasın diye eklememiş. o ortak arkadaş neden sizi barıştırmıyor mu ki, ben onu anlamadım:) sen istiyorsun, o da seviyormuş seni hala. aranızı yapsa ya
cognitive kızkardeşim,Herkes yemek tarifi verdiğine göre ben de tarif vermek istiyorum: Birden fazla tarif için tıklayın >>>>....
asdfgh. -ortam yumuşatma hareketleri.-
AHAHAHA YÜKLEDİM TATLIM android benim işlkemcim bide last seeni kapalıydı baya işime yaradı yani online olunca çat haber geliyo :)Iphone' da yokmus o uygulama, biraz baktim da gerek yok bence, stalkerlikta kariyer yaparsin onu yuklersen :) bilmemek mutluluk cidden :))
ben memnun kalmamıştımTellwe estanbul nasildir kizlar kredm varda
onerebilcegn var mi cnm ?ben memnun kalmamıştım
her gün bir fal bakıyormuş sen hesap et ne zaman bakacağını ama arada hızlanabilir diye düşünüyorum.Selena selena selanaaa
Hala bekliyorum
her gün bir fal bakıyormuş sen hesap et ne zaman bakacağını ama arada hızlanabilir diye düşünüyorum.
Yok yok dünkü sıramdan 1 sıra daha öndeyim şuan. ilerlemiş.2 gundur de sisteme girmiyor kadina bir sey mi oldu acaba? Rahatsizim yazmis duvarina da, ben ona enerji gondereyim adghjkk
Ya da biri falini cekmis??Yok yok dünkü sıramdan 1 sıra daha öndeyim şuan. ilerlemiş.
açıkcası telvede önereceğim birisi yok,zaten yorumcuların falı kimine tutuyor kimine tutmuyor.onerebilcegn var mi cnm ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?