aynen canım ya hüma ya iyi diyorlar ama bilmiyorumumut isik hikaye binnaz abladan iyi falci cikmaz sanmiyorum
bi hüma bal i bilmiyorum .. ama farketmez hepsi ayni hesap
ilkay icin de iyi diyenler var ama hic baktırmadım falımakızlar biryolunvarda ilkay nasıl cok mu olumsuz konusuyo
ne sanssızm yaaAnneler gününe özel kampanyalr var
falalem %20 indirim yapiyor maile sifre geliyor
biryolunvarda fal atilinca yarisi kadar kredi hediye geliyor
digerleride bisiler yaparsa bakariz fal atacaklar bence yarini beklesin
denemeden bilinmiyo dimi :)ilkay icin de iyi diyenler var ama hic baktırmadım falıma
aynen valla binnazdan eceye baktırdım iyi yorum yapmıs olumlu ama cıkıp cıkmaması belli degil ona yapılan yorumlarda hep millet olumlu yazmıs cıkıyo falı demisler attım insallah olur mayıs ayında sevdigin cocuk ile iliskin var dedidenemeden bilinmiyo dimi :)
Anneler gününe özel kampanyalr var
falalem %20 indirim yapiyor maile sifre geliyor
biryolunvarda fal atilinca yarisi kadar kredi hediye geliyor
digerleride bisiler yaparsa bakariz fal atacaklar bence yarini beklesin
ece gülen e katina baktırdım canım hos yorumlamıs ınsallah dedigi olur
bosa gitti desene cok olumlu yorumlamıs mayıs ayı icersinde ilskinz olacak dediBana fali cikmadi, sectigim kartlarla yorumun da hic bir alakasi yoktu, hic ama hic begenmemistim
ya acaba baskaları da fal baktırmıs mıdır? bu siteden kızlardan biri??? hani enerji meselesi diyolar ya onunla alakalı mıdır??Bana fali cikmadi, sectigim kartlarla yorumun da hic bir alakasi yoktu, hic ama hic begenmemistim
merak ettim kız ınsallah enerji meselesidir yaa valla umutlandırdı beniBana fali cikmadi, sectigim kartlarla yorumun da hic bir alakasi yoktu, hic ama hic begenmemistim
merak ettim kız ınsallah enerji meselesidir yaa valla umutlandırdı beni
hmm ben katina baktırdım 2 tane ters vardı onları üzülüyorsun ve aglıyorsun bu aralar sevdigin icin dedi dogruydu aglıyordum gercektenEnerjiyi bilemem ama tarot baktirmisim, joker icin ve ters joker icin tarotun en iyu karti demis , hislerinin tutmamasini geciyorum kart anlamlarini da cok bilmiyorsa atip tutmasin bari
hmm ben katina baktırdım 2 tane ters vardı onları üzülüyorsun ve aglıyorsun bu aralar sevdigin icin dedi dogruydu aglıyordum gercekten
ozelden gönderiyorum canımmHangi kartlar var? Ters olmasi illa kotu anlama gelmez ve his de onemli tabi
özel kutuna bak canım gönderdim resmi ve yorumu..Hangi kartlar var? Ters olmasi illa kotu anlama gelmez ve his de onemli tabi
kız ordamısınnHangi kartlar var? Ters olmasi illa kotu anlama gelmez ve his de onemli tabi
Ben yapacagımı yaptım kuzum valla agladım bile o dereceye geldim arkadasının yanında. ne olursa sansıma hala ıcım rahat :)kuzu sende kır o zaman şu gurunu bi kere daha, söyleseydin keşke o arkadaşına
'bende onu seviyorum' diye.
sana da kızacam ama artık aaaaaaa
böyle şeyler okuyunca o kadar çok mutlu oluyorum ki sanki ben bu durumu yasıyorum gibi:)Kızlar günaydın
Çıkan fal haberlerim var esas oğlanla farklı şehirlerdeyiz ve bir suredir konusmuyorduk.
Dün kendisi bulundugum şehre gelip karsima cikip bana supriz yapti.
Fama Daisy tarot Azem toprak bir ay icinde gorusme olucak demislerdi iki hafta once attigim fallarda.
Azem toprak size bir hediyeyle yada planlayip gelicek demisti supriz yapmis.
Medyum fatima mayis ayinda haber alicagimi soylemis oda bilmis.
Birde oguzhanin bir dedigini yaşadım.
Güzel haftasonları
darisi basima :)böyle şeyler okuyunca o kadar çok mutlu oluyorum ki sanki ben bu durumu yasıyorum gibi:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?