yani kontürüm 0.83hüma balı tavsiye ederim
canlar selam!!! mutsuzluktan ölmek diye bir şey varsa başıma gelmek üzere..tellwe de çok feci bişey yaşadım kredi iadesi yapıyolar mı?
bana yardım eder misin??hüma balı tavsiye ederim
ben hüma ya fal baktırmak istiyorm ama kredim 24.50 onunki 25 ne yapmam gerek??noldu green? yüklenen krediyi iade yapmıyorlar illa kullanacaksın yani
Azem kim ???Kızlar günaydın
Çıkan fal haberlerim var esas oğlanla farklı şehirlerdeyiz ve bir suredir konusmuyorduk.
Dün kendisi bulundugum şehre gelip karsima cikip bana supriz yapti.
Fama Daisy tarot Azem toprak bir ay icinde gorusme olucak demislerdi iki hafta once attigim fallarda.
Azem toprak size bir hediyeyle yada planlayip gelicek demisti supriz yapmis.
Medyum fatima mayis ayinda haber alicagimi soylemis oda bilmis.
Birde oguzhanin bir dedigini yaşadım.
Güzel haftasonları
Oguzhana kahvemı katınamı atmıştın? Buarada cıkan fal haberıne senın adına sevındımKızlar günaydın
Çıkan fal haberlerim var esas oğlanla farklı şehirlerdeyiz ve bir suredir konusmuyorduk.
Dün kendisi bulundugum şehre gelip karsima cikip bana supriz yapti.
Fama Daisy tarot Azem toprak bir ay icinde gorusme olucak demislerdi iki hafta once attigim fallarda.
Azem toprak size bir hediyeyle yada planlayip gelicek demisti supriz yapmis.
Medyum fatima mayis ayinda haber alicagimi soylemis oda bilmis.
Birde oguzhanin bir dedigini yaşadım.
Güzel haftasonları
Tesekkur ederim canım.Oguzhana kahvemı katınamı atmıştın? Buarada cıkan fal haberıne senın adına sevındım
puan kazanma yollari var onlarla ugras bencemalesef param yetmıyo bende onu istiyodum 24.50 kredim var ama o 25 tl napabilirim? telefonda da kredim 0.83
kıslar ece gülen e katina baktır binna abladan nasıl o?? bana hos yorum yapmıs.sabahlari ilk isim buraya bakmak oluyor bagimlilik yaptiniz kizlar :) Seviyorum sizi.
ece gülen e katina baktırdım canım hos yorumlamıs ınsallah dedigi olurpuan kazanma yollari var onlarla ugras bence
onları yapmıstım canımpuan kazanma yollari var onlarla ugras bence
binnazda fali tutan yok gibi bisi bence fazla umutlanmaonları yapmıstım canım
peki canım saol tesekkur ederm :) haklısın umut ısık onun falı patladı ve resmen 26 subat icin sunu yasayacaksın dedi olmadı ve kendinden emin bi hali var garip biribinnazda fali tutan yok gibi bisi bence fazla umutlanma
link paylasma kisimlari var bide onlari deneyebilirsin
peki canım saol tesekkur ederm :) haklısın umut ısık onun falı patladı ve resmen 26 subat icin sunu yasayacaksın dedi olmadı ve kendinden emin bi hali var garip biri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?