oyy keske bi fal sitesi ücretsiz bakım hakkı verse binnav dan baska yokmu yaa :Sbenim varda,valla söyleyince sopayla kovalıyorlar.
aralarında ece gülen de varmii???Patlayan fal haberiiiiii. Fama, meryem, aylin, selena, emine ve daha bir sürü. Hem aşksız kaldım hem de parasız :)
yokaralarında ece gülen de varmii???
ayy daha dün katina baktı binnaz abladan da iste ilk defa baktırdm yorumlara göre ins cıkar falı güya sevdigm cocuk mayıs ayı icersinde bana acılacakmıs..
sakın binnaz dan umut ısık a baktırmayın tam bi palavracı verdigi tarihler tutmuyo kesin tarih veriyo olmuyo mesela diyelim ki 3 nisan da biri ile cıkacaksın mesela yani uyduruyo paranıza yazık
keyfimden yazmıyorum heralde canım bu fal benim icin önemli ece gülen e baktıran varsa onlardan yorum almk icin yazıyorum sevdigim cocuk yüzünden yani
ayrılmadık cünkü hic cıkmadık 1 senedir seviyorum onuuJun-jandi siz ne zaman ayrıldınız ne kadar süre birlikte oldunuz merak ettim bu kadar fellik fellik fal baktırıyosun da
bu lafın bana mıydıı??wallahi içim şişti..... yeter ama artık
Jun-jandi siz ne zaman ayrıldınız ne kadar süre birlikte oldunuz merak ettim bu kadar fellik fellik fal baktırıyosun da
Peki tanışıyomusunuzayrılmadık cünkü hic cıkmadık 1 senedir seviyorum onuu
evet konusmamızın sebebi onun resmini faceden arkadsma atcagıma ona atmam böyle olması daha iyiymis cunku halamı yakından tanıyo o.ablamn dügününde arabada öylesine muavinlik yapıyoduPeki tanışıyomusunuz
seni ilgilendirmiyo benim ne konustugum hangi konu hakkında olursa olsun yani k.b ama bu aralar depresyondayım o yüzdenevet aynen sanaydı
Yani onun senden senin duygularından haberi yok kaç yaşındasın bilmiyorum ama tahminim 20 yaşından küçüksün git konus yada araya aracı koy konussun birileri senin hakkında zira senin falcılara akıttıgın para boşa ümit boşa besliyosun senden ve duygularından haberdar olmayan biri için yazık sana bi hayalin peşinden koşuyosun ve o hayale bel bağlayıp fal baktırıp umutlanıp sonra hayal kırıklıgına ugruyosunevet konusmamızın sebebi onun resmini faceden arkadsma atcagıma ona atmam böyle olması daha iyiymis cunku halamı yakından tanıyo o.ablamn dügününde arabada öylesine muavinlik yapıyodu
haklısın 19 dan gün alıyorumYani onun senden senin duygularından haberi yok kaç yaşındasın bilmiyorum ama tahminim 20 yaşından küçüksün git konus yada araya aracı koy konussun birileri senin hakkında zira senin falcılara akıttıgın para boşa ümit boşa besliyosun senden ve duygularından haberdar olmayan biri için yazık sana bi hayalin peşinden koşuyosun ve o hayale bel bağlayıp fal baktırıp umutlanıp sonra hayal kırıklıgına ugruyosun
Ve ayrıca burda yerli yersiz herşeye yorum yaparak antipatik oluyosunevet konusmamızın sebebi onun resmini faceden arkadsma atcagıma ona atmam böyle olması daha iyiymis cunku halamı yakından tanıyo o.ablamn dügününde arabada öylesine muavinlik yapıyodu
asktan gına geldii vallaHerkesin evlendirip pembe tablo çizdiği sevgilimden ayrıldım. Bunu hiçbir falcı bilemedi kızlar. Bir tek selena yapacağı bir hatadan dolayı çok üzülecek çok pişman olacak demişti. Öyle oldu. Ama nafile tabi. Fal işi fos cidden bunu anladım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?