Binnaz Abla

Ayrilanlar icin fix falci yorumu bu iste: hayatina yeni biri girecek, ama digeri de donecek, bu sefer sen istemeyeceksin. Hayatina yeni girenle ciddi bir seyler olcak..

Sonra hayatina biri girer fal atarsin o da degildir :d o degil, bu degil, su degil.. Benim artik yeni biriyle tanisp kendimi ifade edecek enerjim kalmadi :))

ya belki girer bilemiyorum Allah bilir de yok yani olsa aha diyecegim.Yasim olmus bilmem kac akranlarim ikinci cocuga hamile benim fallarda bile hala yeni biri cikiyor.Derdim evlilik bile degil aslinda sevgi sadece. Hayir belki cidden gordugunu soylemistir bilemiyorum ama yahu hic mi ana dair bisi bilemez bu nasil falciliktir.enerjimiz tutmadi sanirim. ev araba cicek bocek fali bakti bana resmen :)

Kızlar binnazda ki hümaya baktırdım cok iyiydi analizi yaşadıklarımıda sıralamış tarihte verdi bakalım cıkıcak mı :)

kızlar binnazda anneler gününe özel daha önceki baktırılan,belli tarihteki fal için,puan iadesi yapıyorlarmış,bana mesaj geldi,

ya bu bınnazda puan kazananlar nasıl kazanıyo ya ben hep parayla baktırıyorum

valla dün baktırdım ece gvülen adlı falcıya binnaz abladan mayıs ayı icersinde sevdigin cocuk sana adım atacak dedi bakalım nolacak
Arkadasım alakalı alakasız herseyın altına nıye bısey yazıyorsun vallahı senın yazıların yuzunden canım buraya bakmak ıstemıyor

Arkadasım alakalı alakasız herseyın altına nıye bısey yazıyorsun vallahı senın yazıların yuzunden canım buraya bakmak ıstemıyor
keyfimden yazmıyorum heralde canım bu fal benim icin önemli ece gülen e baktıran varsa onlardan yorum almk icin yazıyorum sevdigim cocuk yüzünden yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…