Binnaz Abla

keyfimden yazmıyorum heralde canım bu fal benim icin önemli ece gülen e baktıran varsa onlardan yorum almk icin yazıyorum sevdigim cocuk yüzünden yani

ya anladık ece gülen e attın 10 kez yazılır mı valla arkadaşa katılıyorum

canim yaa bu falcilari bu yüzden sevmiyorum
umut tacirligi yapmalari gercegi saklamalari, dolandirici faldan bihaber insanlarin elinde fal isinin oyuncak olmasi..
hakkinda hayirlisi olur insallah ne oldu da bu hale geldiniz

Ba
Kızlar Biryolunvar daki falcı aylin çok mu geç bakıyor fallara? Ayrıca baktıranlardan memnun olan var mı :)
bana bir iki saate bakmisti cikan yok daha tarihlerine daha var anla ilgili tespitler iyiydi ama meryemle ayni fal hemen hemen. Kizlar ben dun bostanciya gittim caddede bi fal cafe var bilenler bilir unuttum adini big chefsin az yukarisi sarayin karsisi bayaaa otantik bi yer boyle eski gelinlikler ruzgar gulleri fanuslar falan var bahcesinde... oraya gittim kimse yoktu numarayi aldim aradim kadin kahve tarot bakiyor 500 e 500 tl lik ne soyluyo acaba inanilmaz soguk bir enerji vardi cafede

Daha da baktirmam nesibeye :)) bi o kalmisti zaten. Benim umudum kesildi iyice herkesin fali patlicak gibi

neeeeey

kızlar binnazda anneler gününe özel daha önceki baktırılan,belli tarihteki fal için,puan iadesi yapıyorlarmış,bana mesaj geldi,
hıı binnaz abladan bi sana mesaj geldi yada herkes görmeli öylemi seninle polemik yok bacım ama şunu deyim binnaz abla kendi falcılarına pembe söyleyin diyen paragöz bi site bence oraya fal atma burda hep yazıldı iyi konuş diyomuş bi falcısıda iyi değil falcı değil zaten onlarınki para getiren para harcama ne olursa olsun

burnuma pis pis kokular geldi okuyanlar anlasın diyom ben gidiyom kızlar ya özelden konustuklarıma yazıyom içimden geliuo burayada yazıyom ama bi tuhaf isimler var suclu olcam yazsam hepinizin dilekleri benimde kabul olsun ne deyim bida gelirim öptüm

Cikan fal haberi benimkiyle gorustuk neler oldu neler.Ben adim attim ve dolayli yoldan gorustuk.Uzun uzun konustuk. Hala hatalar yaptigimi vs donmeyexegini soylemesine ragmen hayatini anlatti kendini uzun uzun dost gibi konustuk.Suan hala engelliyim. Ama kendisine ara beni dedim bilemiyorum.Simdilik Selena tutturdu diyebilirim.Tam dedigi gibi dolayli yoldan gorustuk.Ama tam barisma olmadi henuz konusma vs...Beni hala istedigini de gormus oldum vs...

evet cınımm bana mesaj geldi,ayrıca pembe yada kırmızı hiç fark etmez,ruhum dinleniyo ruhumm,
para benim zevk benim,saol cicom düşündüğün için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…