Binnaz Abla

Baktıramadım sabah 2 kerede yolladı falımı nedeninide bilmiyorum

canım benim yaa artık benim dertlermden kurutlmazsınız hadi kime baktırıyoz söyleyin başlıyım bende geç kaldım yetişcemmmm sizeeeee

Ay aman tatlım Allah dert değil,mutluluklar yaşatsın sana her zaman
Hemen kahveni içip Rezzan Ablaya selam vermeye gidebilirsin Ben de 3 kişi var canım fal baktırdığım başka da yok..Onların üstüne kimseyi koyamıyorum..Tavsiyeler Beyzoş da

sıcak sıcak 47 dakika önce;
prenses
peki duygu adisi nezaman mithatın peşini bırakıcak?evet bana bi konuda kızmışdı mithat.çünki ondan bişey saklamışdım sırf onu kaybetcem korkusuylan.ama bunu onada açıkladım ve yemin ettim doğru söledime dair.benim eski erkek arkadaşım rahatsız ediyodu bende onu telefonda engelledimdi sonra baktım gene msjları geliyo bende engelleme programını çıkarttım.mithatın yanında arasaydı sölicekdim

.........

bi tane daha buldum 26 gün önce;

peki mithat beni neden terketti ve orospu duyguyu seçti?bide enson facede birbirimize hakaretler ettik.ve bana karşı o adi karıyı savundu.benimle onun arasında dağlar kadar fark varmış o ekmeğini bölüşmüşmüş.bende senle ekmeğimi bölüştüm nankör dedim.o sana kaşıkla verir kepçeyle geri alır dedim.evet onla aramda dağlar kadar fark var çünki ben günde 100 tane adamın altına yatmıyorum dedim.

Bunu okumuştum. Böyle yorumlara izin verilmesi de çok tuhaf.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…