bana verdiği zamanlar gelmedi ama mesela işle ilgili sen olmıycak gözüyle bakıosun olucak ama geç olucak dedi.aynen dediği gibi benim pek umudum yok hala olmadı çünkü.belki de dediği gibi geç olacaktır.sen esinceye daha önce baktırdın mı?
Esince bence katina bakmayi sevmiyor ben hep katina olarak yollamistim bana tarot yolla öyle bakabiliyorum diye iade etmisti 2 kez ..
canım benim yaa artık benim dertlermden kurutlmazsınız hadi kime baktırıyoz söyleyin başlıyım bende geç kaldımyetişcemmmm sizeeeee
Esince falımı geri yollamışkime baktırsam. Niye böyle yapmışki yaaa
Bende 2 kez katina attım geri yolladı ya eveet
bakmayi sevmiosa bakmasin aptalca isler bence esincenin yaptigi hic almasin katina
bakmayi sevmiosa bakmasin aptalca isler bence esincenin yaptigi hic almasin katina
Katılıyorum madem bakmıyosun katina bakıyo yazma oraya hala sabahtan beri bi fal baktıramadım ve krizdeyim
parayla rezil olmak buna denir işte.
parayla rezil olmak buna denir işte.
sıcak sıcak 47 dakika önce;
prenses
peki duygu adisi nezaman mithatın peşini bırakıcak?evet bana bi konuda kızmışdı mithat.çünki ondan bişey saklamışdım sırf onu kaybetcem korkusuylan.ama bunu onada açıkladım ve yemin ettim doğru söledime dair.benim eski erkek arkadaşım rahatsız ediyodu bende onu telefonda engelledimdi sonra baktım gene msjları geliyo bende engelleme programını çıkarttım.mithatın yanında arasaydı sölicekdim
.........
bi tane daha buldum 26 gün önce;
peki mithat beni neden terketti ve orospu duyguyu seçti?bide enson facede birbirimize hakaretler ettik.ve bana karşı o adi karıyı savundu.benimle onun arasında dağlar kadar fark varmış o ekmeğini bölüşmüşmüş.bende senle ekmeğimi bölüştüm nankör dedim.o sana kaşıkla verir kepçeyle geri alır dedim.evet onla aramda dağlar kadar fark var çünki ben günde 100 tane adamın altına yatmıyorum dedim.
bu arada hala baktıramadım akşamdan beri çok sıkılmaya başladım.
Bende aynıyım rihannas çıldırmama az kaldı falı yine iptal edip başkasına yollayasım var
online olanların duvarına yazdım bakarmısınız diye onlardan bile cevap yok noluyooo bugün falımıza bakın uleyyn
Ooof ooofyarın benim eskisiyle karşılaşıcaz baksalar nolurdu sanki amaan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?