Binnaz Abla

Medyum Tunaya baktirmistim önceden yorumunu tekrar okudumda kizlar oda cok tutarli yazmis ve nokta atislari var ..Cogu falcidan iyi oldugunu düsünüyorum bide yeni gelen Lilypad`e kahve baktirmistim güzeldi

senin derdin ne canim ?kotumusun moralin vs

Kötüyüm ya. Benim eski malla yarın akşam aynı partiye gidicez şaka gibi. Bide bilerek gidicem diye yayınladım gelmesin diye. Ertesi gün gelcek yapmış oda. Arkadaşları gidiyo tabi. Onu görürsem naparım bilmiyorum hazır değilmişim bınu anladım. Görmüyoken iyiydi. Muhtemelen artık çok karşılaşıcaz

Medyumtuna bana da, o zaman baktırdığım kişi için 2 ay içinde mutlak suretle yüzük takacaksınız demiş, evlilik yapacaksınız, bu evlilikten sarı dalgalı saçlı bir kızınız olacak demiş.
Adam şu an başkasıyla nişanlı

prenses34
mesala ne gibi şeler yapayım ona çok ilgidende sıkılıyor.hiç ilgi göstermesemde öle napaacamı şaşırdım?ona sözlenelim yada nişanlanalımmı desem?ne tepki gösterir?

ne yani mithat benim başka bi erkeklen olmamı istemicekmi?evet duygu denen adi şişko karı mithatlan çıktı sonrada ayrıldılar.ben mithata diyecemki sen istediğin bayanla ol bende istediğim adamlan olayım arada bi görüşürüz gene beraber oluruz desem kabul etmezmi?peki duyguyla bidaha barışmıcak dimi?mithat benlen evlenmeyi düşünüyomu?iş durumum ne olucak?hayatıma başka biri girmicekmi?

Bir de bunlardan sonra sorularıma cevap alabilir miyim demiş

Kızlar geldi Ekim ayı..Benim için önemli bir ay çünkü beklediğim bir olay var umarım olucak nedenini bilmiyorum ama öyle hissediyorum olmazsa da yazıcam beklemedeyim..Benim için pek mutlu bir olay olmayacak ama yine bir nebze olsun içimi rahatlatmak adına diyorum.. Hemen hemen bütün yazılanları okudum ekimin sonuna kadar beklicem ben inatçı ve kararlıyım.Birazcık gördüğümün rüyanın etkisndeyim sanırım bilmiyorum of.

Kızlar ben binmazsın ablaya baktirmadim ayrıca paralı hayatta batırmam ayrıca paralı baska uygulamalar var referans gösterip birbirimizi kredi kazanrak baktira biliyorsunuz ben bi bayana baktirdim Büşra k ve baya memnun kaldım uygulama AppStore ararsanız kahve evi diye geçiyor ayrıca birbirinize referans numaralarınızı vererek kredi kazanıyorsunuz ve 1 gün icinde mutlaka cvp geliyor tabi belki siz benden iyi biliyorsunuzdur bunu :
!!!

ya kızlar mobil ödeme yaptım. fal sepetine. 50 tllik.
onay msjı geldi, telefonuma. ama siteye yüklenmedi (

ohoo ne kadar bekleyeceğim acaba kredilerimin yatmasını ya...

oh nihayet yüklendi. nesibe'yi kovalayacağım bugün.
güzel şeyler bekliyorum inşallah. biraz düzene soktum hayatımı :)

kızlar ben şu ara çok takip edemedim, fal sepeti'nde başka önerebileceğiniz isim var mı?

Selam kızlar Falalem'de Almira'ya tarot baktırmıştım,genel olarak iyiydi,eşimin işiyle ilgili bir durum var 2-3 ay içinde belli olacak onu bildi,kişilik özelliklerimi hep söyledi anlık durumlarımı bildi.Geleceğe yönelik güzel şeyler söyledi umarım dediği gibi çıkar..

Esterkira ya tekrar baktırdım memnun kalmadım bu sefer.
Çok sallamasyon alakasız bir faldı.

nesibe'ye mesaj da attm ama dönmemiş. bugün girer mi acaba kızlar ya

offf güneş levi'Ye baktırdım, hani kilit bir şey söylememiş.
hayatımda olan adamla "biraz daha zamanınız var" falan demiş.
bir de şöyle, işte kupa beşlisi gelmiş, bu şu demek falan....

edit: ilerleyen kısımda o adam için kurduğum tanımı bilmiş. bu biraz kilitti.,

sonradan tekrar dinledim, o kadar kötü değilmiş. hatta bir çoğundan iyi. (tamamını dinlemeden yorum yazmamak lazımmış)

Son düzenleme:
Cok bekledim Nesibe'yi bugun. Artık fal baktırmaktan bıktım sanırım. Dilek kısmına birsey yazmak zor geliyor. Kart secmek ayrı. Fincan fotografı yüklemeye hic değinmiyorum bile(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…