Binnaz Abla

nesibe dün gelmemiş herhalde. bugün gelir umarım.
bir de ona baktırıp kapatmak istiyorum biraz bu faslı. geçen sefer iyi ara verdim.

ben güneşin ilk falını çoook beğenmiştim,ama ilk falda olumlu ikinci falda olumsuz konuşmuştu bana.yine de denemekte fayda var bi çok şeyi bilior.

banda hep ekim ayı dediler tatlım ama benm ümidim yok hiç artık

naptın tatlım yorumları nasıldı baktırdınmı merak ettm :)

Zaman itibariyle Meral Saydam 'ıda listeden silmiş bulunmaktayım.22 tl ya baktığı katinasının fiyatını indirmesini ònererek kendisine sevgilerimi yolluyorum.

kızlar nasılsınız .. pek uğramıyorum bu topiğe bu ara .... çıkan fal yok söyleyyeim dedim . olunca sölicem zaten ..bu arada medyum emele fal attım iki gün oldu ses yok neden böle oldu anlamadım

kızlar nasılsınız .. pek uğramıyorum bu topiğe bu ara .... çıkan fal yok söyleyyeim dedim . olunca sölicem zaten ..bu arada medyum emele fal attım iki gün oldu ses yok neden böle oldu anlamadım

Duvarına yazılmıyor mu? Sorsan?

Bu arada medyumselenaya atmıştım, çok geciktirdi bugün bakacak mısınız dedim diye iade etmiş Ne kadar alıngan yorumcular pes..

Ayrıca falalemden iade istedim dün, esterkiranın baktığı fal inanılmaz alakasızdı. Bırakın iadeyi geri dönmeye zahmet dahi etmediler.
Müşteri memnuniyeti konusunda binnaz ablanın üstüne yok gerçekten.

Son düzenleyen: Moderatör:

Allahaşkına şu kadına fal yollamayın.Kadın kendini Nostradamus zannediyo zaten.Kimse fal göndermesin bak o zaman nasıl inicek yeryüzüne.

Allahaşkına şu kadına fal yollamayın.Kadın kendini Nostradamus zannediyo zaten.Kimse fal göndermesin bak o zaman nasıl inicek yeryüzüne.

göndermiş falımı . ya bende bu kadın biliyor beğendim sanki . bildi gibime geldi bilmiyorum yinede .biraz bekletiyor evet ama enerjisini toplmaya çalışıyormuş ... bakalım .. çıkcak mı

göndermiş falımı . ya bende bu kadın biliyor beğendim sanki . bildi gibime geldi bilmiyorum yinede .biraz bekletiyor evet ama enerjisini toplmaya çalışıyormuş ... bakalım .. çıkcak mı

Neler söyledi kilit noktaları bildi mi? Ben de baktırsam mı diyorum ama kadından negatif enerji alıyorum

Nesibe sistemde bu arada

Ben baktırmamda burda duyduklarımdan sonra kadın bana hiç samimi gelmedi.İnsanlara değer vermiyo bi kere faĺların coğunu geri yolluyo,tellwede atışmadığı falcı kalmadı.insallah sana cıkar ne diyim toplamışya enerjisini,bu söylediği bile samimi değil bence.Ben onun enerjisine.......

Neler söyledi kilit noktaları bildi mi? Ben de baktırsam mı diyorum ama kadından negatif enerji alıyorum

Nesibe sistemde bu arada

ya falım gitmedi nesibeye .. offf delircem şu kadını bir yakalayamadım ... ya benimde tahnim ettiğim şeyleri söyledi . kesin bende bilmiyorum ama öle düşünüyorum .ben negatif enerji almadım hatta bayağı olumluydu bana . aslında pembe tablo asla çizmiyor ger.ekleri söylüyor gibi . bakalım görcez ..

enerjisi tutmayınca yolluyormuş . ben iki gün bekledim zaten dün yollamıştım bu akşam bakmış . ama önemli olan zaten bir falcının saatine denk gelmek . bakmak için bakanlar atıyor . bilmiyorum bana dedikleri mantıklı geldi ama bakalım görücez . zaten bana olumsuz konuştu hatta beni üzen bir haber verdi ama sanki doğruymuş gibi geldi bana . yazıcam gerçekleşince bu .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…