- 23 Ağustos 2012
- 52.048
- En iyi cevaplar
- 1
- 242.576
- 898
nesibe dün gelmemiş herhalde. bugün gelir umarım.
bir de ona baktırıp kapatmak istiyorum biraz bu faslı. geçen sefer iyi ara verdim.
offf güneş levi'Ye baktırdım, hani kilit bir şey söylememiş.
hayatımda olan adamla "biraz daha zamanınız var" falan demiş.
bir de şöyle, işte kupa beşlisi gelmiş, bu şu demek falan....
edit: ilerleyen kısımda o adam için kurduğum tanımı bilmiş. bu biraz kilitti.,
sonradan tekrar dinledim, o kadar kötü değilmiş. hatta bir çoğundan iyi. (tamamını dinlemeden yorum yazmamak lazımmış)
Bakıyorum bugünlerde yazan pek yok bu topiğemoraller nasıl kızlar
bende hiçbir ilerme yok cheryycim.sende durum nedir?
Kızlar geldi Ekim ayı..Benim için önemli bir ay çünkü beklediğim bir olay var umarım olucak nedenini bilmiyorum ama öyle hissediyorum olmazsa da yazıcam beklemedeyim..Benim için pek mutlu bir olay olmayacak ama yine bir nebze olsun içimi rahatlatmak adına diyorum.. Hemen hemen bütün yazılanları okudum ekimin sonuna kadar beklicem ben inatçı ve kararlıyım.Birazcık gördüğümün rüyanın etkisndeyim sanırım bilmiyorum of.
Nerdeyse ayin 2osinden beri fal baktirmayan biri olarak :) bgn sikildim bu kasvetli havadan ve sifayida kaptigim icin evde yatak dosek yatiyorum nyse kizlar telefonuma uygulama indirdim iste falci baci falan fal baktirmamamya yemin ettim ya :)) bi tane uygulama var hic yuklediniz mi yada dikkatinizi cektimi cok ilginc geldi kahve falcisi adi bi kac tane falci var ben 5 milyona adim gokcen di galiba oyle birine yolladim 25 kahve cekirdifi ediyomus bu :) bide bi kadin var 300 kahve cekirdiegj oda 20 ye falan geliyo galiba ama aciklamasi cok ilgincti iki tane kaahve iciyomusun ikisinide niyet edip birini kendine digerini dusundugun insana kapatiyosun ilk dordune kendi falini diger dordune niyet ettigin falin resmini toplam 8 resim yolluyomusun cok degisik geldi bana :/ baktiran varmi kizlar bunlara ben yolladim bakalim kizda 25 kisi vardi benim yolladigimda diger dedigimde 4 kisi vardi ama para vermek istemedim acikcasi bakalim haber vericem size :))
Bakıyorum bugünlerde yazan pek yok bu topiğemoraller nasıl kızlar
kızlar nasılsınız .. pek uğramıyorum bu topiğe bu ara .... çıkan fal yok söyleyyeim dedim . olunca sölicem zaten ..bu arada medyum emele fal attım iki gün oldu ses yok neden böle oldu anlamadım
kızlar nasılsınız .. pek uğramıyorum bu topiğe bu ara .... çıkan fal yok söyleyyeim dedim . olunca sölicem zaten ..bu arada medyum emele fal attım iki gün oldu ses yok neden böle oldu anlamadım
Allahaşkına şu kadına fal yollamayın.Kadın kendini Nostradamus zannediyo zaten.Kimse fal göndermesin bak o zaman nasıl inicek yeryüzüne.
göndermiş falımı . ya bende bu kadın biliyor beğendim sanki . bildi gibime geldi bilmiyorum yinede .biraz bekletiyor evet ama enerjisini toplmaya çalışıyormuş ... bakalım .. çıkcak mı
Ben baktırmamda burda duyduklarımdan sonra kadın bana hiç samimi gelmedi.İnsanlara değer vermiyo bi kere faĺların coğunu geri yolluyo,tellwede atışmadığı falcı kalmadı.insallah sana cıkar ne diyim toplamışya enerjisini,bu söylediği bile samimi değil bence.Ben onun enerjisine.......göndermiş falımı . ya bende bu kadın biliyor beğendim sanki . bildi gibime geldi bilmiyorum yinede .biraz bekletiyor evet ama enerjisini toplmaya çalışıyormuş ... bakalım .. çıkcak mı
Neler söyledi kilit noktaları bildi mi? Ben de baktırsam mı diyorum ama kadından negatif enerji alıyorum
Nesibe sistemde bu arada
Ben baktırmamda burda duyduklarımdan sonra kadın bana hiç samimi gelmedi.İnsanlara değer vermiyo bi kere faĺların coğunu geri yolluyo,tellwede atışmadığı falcı kalmadı.insallah sana cıkar ne diyim toplamışya enerjisini,bu söylediği bile samimi değil bence.Ben onun enerjisine.......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?