- 23 Ağustos 2012
- 52.337
- En iyi cevaplar
- 1
- 244.299
- 898
Tarot ile devam o zaman, calistigini varsayiyorum zaten calismiyorsan da bahsedecegim ortama girebilirsin cok kisa zamanda. Bi erkegin vasitasi ile stajyer ya da part time gibi calistigin bi yer var, ama cok icine sinen bi yer degil, zaten orda yukselmen cok zor, is yerinde etkisi olan sirret bi kadin var, boyle kemdi ozel hayatindaki mutsuzluklarin acisini sizlerden cikariyor gibi, sana da zaten iki kisinin yapmasi gereken isleri yukleyip yapamadiginda yetersizmissin gibi davraniyor, bir de buna is yerinde ona yarabmak icin sana kotu davranan iki kisi daha eklenmis, burasi zaten senin yerin degil kalici olarak, tekrar is arayacaksin, basvuracagin 2 yer var, bir tanesi daha devlet ile ilgili kamu gibi, su an bile basvurmus haber bekliyor olabilirsin, en gec eylule kadar burada ise baslayacagini ve bu verimsiz, tatminsiz donemi atlatacagini dusunuyorum
Kız sen ne biçim fal bakıyorsun0 bilgiyle baktığın fal tüm falcılarnkine taş çıkarır son sorumu da sorayım bari yeni işim olduğum şehirde mi taşınma durumum yoktur inşallah
1.ters gunes 2. Ters dunya 3. Ters kilic kralice 4. Tilsim kral 5. Tilsim 2 6. Ters asa 2 7. Kilic 5 8. Kupa 3 9. Kader carki 10+11 ters olum&ters kupa 4
Benim yorumum boyleee :))
yok artıkk
cidden fal mı bakıyorsun bu ne böylee:)))
şaka mı yoksa?
Meryem benim aslinda adghjkk yok ya oyle cok bakiyorum diyemem kartlarim var evde duruyor, eskiden taa 10 11 yil once tarota merak salmistim, surekli baktirdigim bi kiz vardi ankarada, arkadas gibi olmustuk o biraz ogretti
Tasinma ile ilgili bir kart cikmadi, olmaz umarim istemiyorsan :)
Kız bu dediklerin çıkarsa dile benden ne dilersen.....tüm fal sitelerindem 30ar kredi alıcam sana.
evet güzel bakmışsın,bu kartlar bunu söyler,bu kişi karasızlık yaşıyor,iki arasında aklı gidip geliyor,karşısında güzel bir fırsat var,bu değerlendiremiyor,tamamen tembellikte denilebilir,kişi şu anda çalışıyorsa bu işi bırakacak,yeni bir işe girecek,çünkü kişinin etrafında var olan bir haksızlık sözkonusu.bu serinin içerisinde ters gelen dünya kartı daha fazla zaman kaybedilmemesi gerektiğini,biran önce bu karasızlığın sonlanması gerektiğini söylüyor,kader çarkı her kötü durumda iyi bir değişimi ve kaderde rastlayacağı güzel bir iş kapısını açacağını yansıtıyor,1.ters gunes 2. Ters dunya 3. Ters kilic kralice 4. Tilsim kral 5. Tilsim 2 6. Ters asa 2 7. Kilic 5 8. Kupa 3 9. Kader carki 10+11 ters olum&ters kupa 4
Benim yorumum boyleee :))
evet güzel bakmışsın,bu kartlar bunu söyler,bu kişi karasızlık yaşıyor,iki arasında aklı gidip geliyor,karşısında güzel bir fırsat var,bu değerlendiremiyor,tamamen tembellikte denilebilir,kişi şu anda çalışıyorsa bu işi bırakacak,yeni bir işe girecek,çünkü kişinin etrafında var olan bir haksızlık sözkonusu.bu serinin içerisinde ters gelen dünya kartı daha fazla zaman kaybedilmemesi gerektiğini,biran önce bu karasızlığın sonlanması gerektiğini söylüyor,kader çarkı her kötü durumda iyi bir değişimi ve kaderde rastlayacağı güzel bir iş kapısını açacağını yansıtıyor,
bende seninkine yakın bir yorum çıktı sanıyorum,kartların sözleri bendede böyle çıkıyor.)))
sen baya iyisin, çaktrma bak sonra altından kalkamazsın, bi anda 90 kişi mesaj atar bana da bana da diye=D:)) yakin yoruma sevindim ben tarot pek bakamam anlamlarini bilmek hisleri azaltiyor kahve de mesela daha hislerime gore bakabiliyorum, sen baya biliosun gibi tarot
sen baya iyisin, çaktrma bak sonra altından kalkamazsın, bi anda 90 kişi mesaj atar bana da bana da diye=D
yok canım,ben değilde sen baya biliyorsun,hiç kart okumuyorsun,sanki kahve falı gibi baktın,yiydin iyiii:)):)) yakin yoruma sevindim ben tarot pek bakamam anlamlarini bilmek hisleri azaltiyor kahve de mesela daha hislerime gore bakabiliyorum, sen baya biliosun gibi tarot
sen hangi meryemsin canım.Meryem benim aslinda adghjkk yok ya oyle cok bakiyorum diyemem kartlarim var evde duruyor, eskiden taa 10 11 yil once tarota merak salmistim, surekli baktirdigim bi kiz vardi ankarada, arkadas gibi olmustuk o biraz ogretti
yok canım,ben değilde sen baya biliyorsun,hiç kart okumuyorsun,sanki kahve falı gibi baktın,yiydin iyiii:))
tabiki kartların gizemleri önemli,anlamlarını açarak yorumlamak hisleride katmak iyidir,sırf kartarın anlamlarını değilde biraz ne demek istedikleri açıklanırsa tarot anlam kazanır ve gizemi ortaya çıkar,ama kartların anlamlarını bilmeyen biriside sadece hisleriyle yorumlayabilirmi bilemem,ne derece tarot falı olur oda tartışılır elbette.bu sözleri arkadaş için söylemiyorum,anlamlarını bilmeden yorum yaptı,bunun kararını bilip bilmediğini,tamamen falına baktığı kişi verecek.Kızlar tek tek kartların okunmasını mı seviyorsunuz tarot yorumunda yoksa hani kahve falı gibi direkt olarak konuya girip söylenmesini mi yorumların.Ben tek tek kartların açılarak okunmasını seviyorum,yani orjinal tarot okuması gibi,yüz yüze bakılıyor gibi.Sizler?
evet güzel bakmışsın,bu kartlar bunu söyler,bu kişi karasızlık yaşıyor,iki arasında aklı gidip geliyor,karşısında güzel bir fırsat var,bu değerlendiremiyor,tamamen tembellikte denilebilir,kişi şu anda çalışıyorsa bu işi bırakacak,yeni bir işe girecek,çünkü kişinin etrafında var olan bir haksızlık sözkonusu.bu serinin içerisinde ters gelen dünya kartı daha fazla zaman kaybedilmemesi gerektiğini,biran önce bu karasızlığın sonlanması gerektiğini söylüyor,kader çarkı her kötü durumda iyi bir değişimi ve kaderde rastlayacağı güzel bir iş kapısını açacağını yansıtıyor,
bende seninkine yakın bir yorum çıktı sanıyorum,kartların sözleri bendede böyle çıkıyor.)))
:)) yakin yoruma sevindim ben tarot pek bakamam anlamlarini bilmek hisleri azaltiyor kahve de mesela daha hislerime gore bakabiliyorum, sen baya biliosun gibi tarot
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?