Binnaz Abla

Kız sen ne biçim fal bakıyorsun 0 bilgiyle baktığın fal tüm falcılarnkine taş çıkarır son sorumu da sorayım bari yeni işim olduğum şehirde mi taşınma durumum yoktur inşallah

yok artıkk

cidden fal mı bakıyorsun bu ne böylee:)))

şaka mı yoksa?

Meryem benim aslinda adghjkk yok ya oyle cok bakiyorum diyemem kartlarim var evde duruyor, eskiden taa 10 11 yil once tarota merak salmistim, surekli baktirdigim bi kiz vardi ankarada, arkadas gibi olmustuk o biraz ogretti

Meryem benim aslinda adghjkk yok ya oyle cok bakiyorum diyemem kartlarim var evde duruyor, eskiden taa 10 11 yil once tarota merak salmistim, surekli baktirdigim bi kiz vardi ankarada, arkadas gibi olmustuk o biraz ogretti

ay hadi bana da bak o zaman:) iş yok, aşk yok:) ne zaman olucak yaa? bunca falcı bilemedi, belki senin içine doğar:))

1.ters gunes 2. Ters dunya 3. Ters kilic kralice 4. Tilsim kral 5. Tilsim 2 6. Ters asa 2 7. Kilic 5 8. Kupa 3 9. Kader carki 10+11 ters olum&ters kupa 4

Benim yorumum boyleee :))
evet güzel bakmışsın,bu kartlar bunu söyler,bu kişi karasızlık yaşıyor,iki arasında aklı gidip geliyor,karşısında güzel bir fırsat var,bu değerlendiremiyor,tamamen tembellikte denilebilir,kişi şu anda çalışıyorsa bu işi bırakacak,yeni bir işe girecek,çünkü kişinin etrafında var olan bir haksızlık sözkonusu.bu serinin içerisinde ters gelen dünya kartı daha fazla zaman kaybedilmemesi gerektiğini,biran önce bu karasızlığın sonlanması gerektiğini söylüyor,kader çarkı her kötü durumda iyi bir değişimi ve kaderde rastlayacağı güzel bir iş kapısını açacağını yansıtıyor,
bende seninkine yakın bir yorum çıktı sanıyorum,kartların sözleri bendede böyle çıkıyor.)))

:)) yakin yoruma sevindim ben tarot pek bakamam anlamlarini bilmek hisleri azaltiyor kahve de mesela daha hislerime gore bakabiliyorum, sen baya biliosun gibi tarot

:)) yakin yoruma sevindim ben tarot pek bakamam anlamlarini bilmek hisleri azaltiyor kahve de mesela daha hislerime gore bakabiliyorum, sen baya biliosun gibi tarot
sen baya iyisin, çaktrma bak sonra altından kalkamazsın, bi anda 90 kişi mesaj atar bana da bana da diye=D

Kızlar tek tek kartların okunmasını mı seviyorsunuz tarot yorumunda yoksa hani kahve falı gibi direkt olarak konuya girip söylenmesini mi yorumların.Ben tek tek kartların açılarak okunmasını seviyorum,yani orjinal tarot okuması gibi,yüz yüze bakılıyor gibi.Sizler?

Kartlarin anlamlarini ezbere soylemeyip genel kompozisyon olusturan falciyi daha cok seviyorum, meryem istisnasi disinda :) tarot anlaminda ilkay bu konuda iyi, rezzan kartlari biliyor ama hislerini daha cok soyluyor bence, haleh senin istedigin olabilir falalemde, katina atmistim anlamlarini soylemisti

tabiki kartların gizemleri önemli,anlamlarını açarak yorumlamak hisleride katmak iyidir,sırf kartarın anlamlarını değilde biraz ne demek istedikleri açıklanırsa tarot anlam kazanır ve gizemi ortaya çıkar,ama kartların anlamlarını bilmeyen biriside sadece hisleriyle yorumlayabilirmi bilemem,ne derece tarot falı olur oda tartışılır elbette.bu sözleri arkadaş için söylemiyorum,anlamlarını bilmeden yorum yaptı,bunun kararını bilip bilmediğini,tamamen falına baktığı kişi verecek.

evet son olarak bilge hatunda saçmaladı...kızlar bu falcılar bizi sömürüyor tekrar anladım :) dediğim gibi biri var ve bilmediğim şekilde bağlandım böyle tuhaf oldum..bilgehatun,fama,rezzan..üçüne de fal attım aynı falı attım puanlarım falan vardı..sadece fama bir şeyleri söyledi..bilgehatun ise o kadar saçma sapan yorum yaptı ki tatlım,şekerim vs vs.. seninle oyun oynamıs o cocuk demeye başladı eskisi için.. ee be canım tam tersi durum söz konusu benım onunla oynadıgımı dusunuyor ılk falda da dile getirmişti neyse..rezzan çok farklı bir duygusuz tarif etti.o kalıba girersem ceo falan olabilirim. fama ise gayet tutarlı yorum yaptı ama kısaydı.. söyledi birkaç şeyi doğruydu ama o da yeniyi bilemedi...tutturmuslar eski,eski,eski..belki geri dönüş olur hayat ne gösterir bilinmez ama ona karşı bir şey hissetmiyorum. sadece yine bir çıkmazdayım. bakalım ne olacak..

Dumur oldum walla, kızlar hesap numaralarınızı yazın da size atalım falları topiğimizin cevherleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…