birine bi kaç kez baktırmak iyi değil bence. falcı bakıyor bu umutsuz vaka, hala fal baktırıyor demek çocuk bunu aramamış, bu iş olmaz diye çeviriyorlar bana kalırsa.
bu arada sonuç ne olursa olsun, bilen olsa bile tesadüfen bilmiş olucaktır. ben artık hiç bir şekilde inanmıyorum fallara. anı biliyorlar, sadece o an ki hissi enerjiyi alıyorlar. geleceği de ona göre sallıyorlar. mesela çocuk düşünüyor, kadın bunu hissediyor, düşünüyorsa arar diyor. sonra çocuğun hayatında farklı bi şey gelişiyor,aramaktan vazgeçiyor bitiriyor kafada. biz de bekleyip duruyoruz. yani ben artık böyle bakıyorum olaya. o yüzden fali ciddiye almak benim için bitmiştir. artık sırf eğlence benim için. herkese de tavsiyem bu ruh haline gelebilin baktırmaktan vazgeçemiyorsanız.
ya kızlar ben açılıcam bu çocuğa. böyle böyle diycem sen başkasıylayken seninle arkadaş olmayı kaldıramıyorum kusura bakma konuşmayalım bi daha. o düşünsün biraz da amana ya
hoşgeldin canım,kızlar nasılsınız? bayadır fal baktırmıyorum baktırmayı da düşünmüyorum huzurluyum mutluyum böylevar mı gelişmeler?
kızlar nasılsınız? bayadır fal baktırmıyorum baktırmayı da düşünmüyorum huzurluyum mutluyum böylevar mı gelişmeler?
kartlarını bana söle sen, ben yorumlym=DBir de kartlar secilirken goruluyor neden oyle yapmislar 2 kere kart sectim ahahaa tam da sonuc kartim aziz cikmisti sistem kapandi
kartlarını bana söle sen, ben yorumlym=D
kızlar nolur yardım edin ya ne diycem nasıl diycem hiç bilmiyorumdemeli miyim onu da bilmiyorum of
Biri bana fal baksın kızlar be
Kadinlarkulubunu ve beni tercih ettigin icin cok tesekkur ederim, her zamanki gibi kartlari kendime gore bir acilimla kendi hislerimle yorumlayacagim :))
Yavrum sizin iliskiniz biraz dallas gibi su an, o acik tenli sarisin bi kadinla gorusuyor senin cevrende de kumral bir erkek var birliktesin ya da senin hoslandigin oyle dusunuyor bir sekilde, hayatlarinizda ama farkli kisiler bir sekilde girmis, sizin seciminiz olmamis gibi, aslinda birbirinize hisleriniz var ama sanki kadersel yasanmasi gereken bir ayrilik bu, seni dusunuyor zaten, bu adam seni cekici bulan bi erkek, nasil boyle kader aglarini orup ayrildiysaniz hic beklemedigin bir anda bu adam tekrar karsina cikacak, yanlis bildigin seyler var, onlara aciklik getircek...
Ben iş hayatım için istiyordum kız o çok vahim durumda...aşkı sallayıp geçtim zaten.
katinayla iş için bakılabilir,konusunu bilirsen yani soruna göre kartları açarsın:))Katina ile is icin fal bakamam ama :)
Katina ile is icin fal bakamam ama :)
Vallahi aşk için her ne kadar ihtiyacım olmasa da süper bakmışsın kız
İş için çok ihtiyacım var , ekmek parası derdi olunca insan aşkı sallamıyor zaten.
tarot kartlarımı söyledi bunları:))))Tarot ile devam o zaman, calistigini varsayiyorum zaten calismiyorsan da bahsedecegim ortama girebilirsin cok kisa zamanda. Bi erkegin vasitasi ile stajyer ya da part time gibi calistigin bi yer var, ama cok icine sinen bi yer degil, zaten orda yukselmen cok zor, is yerinde etkisi olan sirret bi kadin var, boyle kemdi ozel hayatindaki mutsuzluklarin acisini sizlerden cikariyor gibi, sana da zaten iki kisinin yapmasi gereken isleri yukleyip yapamadiginda yetersizmissin gibi davraniyor, bir de buna is yerinde ona yarabmak icin sana kotu davranan iki kisi daha eklenmis, burasi zaten senin yerin degil kalici olarak, tekrar is arayacaksin, basvuracagin 2 yer var, bir tanesi daha devlet ile ilgili kamu gibi, su an bile basvurmus haber bekliyor olabilirsin, en gec eylule kadar burada ise baslayacagini ve bu verimsiz, tatminsiz donemi atlatacagini dusunuyorum
tarot kartlarımı söyledi bunları:))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?