Binnaz Abla

bilgehatun mu tatlım şekerim dedi

bildiğin soğuk, mesefeli bi tavrı vardır onu. şaşırdım ve işkillendim bi iş çeviriyorlar ya neyse.

bilgehatun mu tatlım şekerim dedi

bildiğin soğuk, mesefeli bi tavrı vardır onu. şaşırdım ve işkillendim bi iş çeviriyorlar ya neyse.

Bana da baktiginda hu huuu diyerek fala baslamisti sekerimle devam etmisti! Ya zaten populer kime baktirsam yuzeysel bakiyor ben sasiriyorum burda onu bildi bunu bildi diyenlere

Ya rezzan bana o kadar olumsuz bakti ki anlatamam ayni cocuk icin bambaska seyler soyledi, farkli hesap ile atmistim, bir daha da baktirmam, fama da ayni.. Bu arada nesibeye ne diyorsun?

Bana da baktiginda hu huuu diyerek fala baslamisti sekerimle devam etmisti! Ya zaten populer kime baktirsam yuzeysel bakiyor ben sasiriyorum burda onu bildi bunu bildi diyenlere
o zaman o eski bilgehatun değildir:) ben ilk çıktığnıda baktırmıştım baya soğuktu tavrı. ya kadın tavrını değiştirdi ya da, kankası falan var ve arada paslaşıyorlar :) çünkü bana girişi de soğuktu bitirişi de. bakalım işte yakın zamanlar, görürsün yakında falan diye kestirip atar gibi bi tavırla cevaplamıştı sorumu:)

Tarot anlamlarini biliorum yalniz tam tersi anlamlarini bilmek hisleri olduruyor bence, benim arkadasim mesela ne anlam biliyor ne acilim, ama super tarot bakar, eskiden cok ilgiliydim kitaplarim falan vardi tarot, internette de cok okuyordum, seriler, sayilar, hesaplamalari, kombinasyonlarini ogrenmeye calisiyordum ama tabi major arkana hicbir zaman iyi yorumlayamam sanirim

ben de tarota ters bakmıyorum, zaten tarota ters bakılmazmış, bu uydurulmuş bişey :) olumsuz kartlarda var zaten, ters olunca enerjisi kırılıyor bence

açılım bilmeye bence de gerek yok pek. zaten kartları sadece aracı olarak kullanıyorum ben tarot bakarken.
o aracılığı her şeye yaptırabiliyorum. mesela bazen bi sözlük alıyorum bi dilden bi dile bi sözlük. sonra konsantre oluyorum. bi sayfa açıyorum, bilmem kaçıncı kelime diyorum. konsantre olduğum sorumun cevabı çıkıyor.
evrenden işaret isteyince bunu çeşitli şekillerde gönderir. önemli olan algıları açmak, akışla uyumlu olmak. öyle olunca zaten insan biliyor birçok şeyi. bazen kart vasıtasıyla, bazen direkt his olarak.

ya hu böyle süper özellikleriniz var ne diye fal baktırıyorsunuz ki:))

ben yüzük falı deniyorum yok, tespih falı deniyorum yok. valla tık yok:) bi tek rüyalarım çıkar, bi de anlık düşündüklerim olur şaşarım o kadar. fal gibi becerim hiç yok

Son düzenleme:
daha ne olsun=)

ben zaten o yüzden herkese ısrarla, olmasını istediğiniz şeyleri düşünün, kafanızda onları canlandırın, onlara konsantre olun diyorum. çünkü o zaman oluyor=)

daha ne olsun=)

ben zaten o yüzden herkese ısrarla, olmasını istediğiniz şeyleri düşünün, kafanızda onları canlandırın, onlara konsantre olun diyorum. çünkü o zaman oluyor=)

aynen canım da planlı düşününce olmuyor benim:) bir de pozitif enerji de kalmak da zorlanıyorum aklıma hemen kötü bir şey geliyor. onun için de iptal diyorum içimden üç kez. bir yerde okumuştum:)

yoksa düşünce gücüme inanırım. of metrobüste boş yerse olsa derim binerim tak biri iner falan anlık oluyor, böyle birini düşünürüm arar falan:) ama ciddi konularda işlemiyor. sanırım negatiflik katıyorum çok.

o "iptal iptal iptal" deme numarası çok iyi. gerçekten çok da işe yarıyor=)
ve evet pozitif olmak çok önemli. yani bir şeyin istediğin gibi gitmemesi mesela, negatf gittiği manasına gelmez. ben evrenin akışından sonsuz memnunum ve sonsuz müteşekkirim bu akışa.
yani akış ne olursa olsun en hayırlı şekilde gidiyor, o kesin.

ama tabi ki pozitif düşünmek, konuşmak, davranmak çok önemli.
o yüzden negatif titreşimli insanlarla muhatap olmamak lazım, hep söylüyorum.
yani mesela bir şey olmayacaktır, bunun olmaması hayırlıdır ve pozitiftir ama o negatif insan için ister olmayan, ister olan bir olay olsun... her şeyden bi şekilde negatif bahseder, negatif bi titreşimle bahseder, bunu hissederiz... öyle kişileri tutmaması lazım insanın hayatında.
ve o yüzden mesela ilkay gür'den bahsedildi burada, çıktı diyenler olmuş falan ama o kadından ben çok fazla bi pesimist enerji alıyorum. ona asla fal baktırmam.
öyle insanların kendilerine hayırları olmaz, bi de fal mı bakıcaklar.

canım tabiki sen falcı değilsin,ama ben tarot falı baktırsam,kartlarımın hiç birisini dile getirmeden yapılan yorumda düşünürüm,acaba bunu hangi kart ifade ediyor diye,
anlamlarını bilmek hisleri öldürmez,bilmek aksine önemlidir,bende çok baktıran birisi olarak bunu söylüyorum,
en azından benim düşüncem,sen bunu işin olarak yaparsan mutlaka geliştirisin,ama spor olarak yapıyorsan,bu kadar düşünme derim,

Kızlar biri fama ile bilgehatun'un aynı kişi olduklarını söylemişti sanırım. Hatta kesin filan demişti. Şimdi aklıma geldi ikisinin de fallarını okudum. Bence de aynı kişi olabilirler. Çünkü ikisi de sen-siz karmaşası yaşamış. Mesela bilgehatun "duyacağınız bir şeye çok şaşıracaksın" demiş. Aynı şekilde fama da bu tarz sen-siz uyumsuzluğu olan cümleler kurmuş. Ve her iki falda da bi durumdan aynı şekilde bahsedilmiş.

haklısın sonradan pişman olmaktansa ben de içimde tutamıyorum böyle şeyleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…