- 16 Şubat 2015
- 448
- 824
- 133
evet son olarak bilge hatunda saçmaladı...kızlar bu falcılar bizi sömürüyor tekrar anladım :) dediğim gibi biri var ve bilmediğim şekilde bağlandım böyle tuhaf oldum..bilgehatun,fama,rezzan..üçüne de fal attım aynı falı attım puanlarım falan vardı..sadece fama bir şeyleri söyledi..bilgehatun ise o kadar saçma sapan yorum yaptı ki tatlım,şekerim vs vs.. seninle oyun oynamıs o cocuk demeye başladı eskisi için.. ee be canım tam tersi durum söz konusu benım onunla oynadıgımı dusunuyor ılk falda da dile getirmişti neyse..rezzan çok farklı bir duygusuz tarif etti.o kalıba girersem ceo falan olabilirim. fama ise gayet tutarlı yorum yaptı ama kısaydı.. söyledi birkaç şeyi doğruydu ama o da yeniyi bilemedi...tutturmuslar eski,eski,eski..belki geri dönüş olur hayat ne gösterir bilinmez ama ona karşı bir şey hissetmiyorum. sadece yine bir çıkmazdayım. bakalım ne olacak..
bilgehatun mu tatlım şekerim dedi
bildiğin soğuk, mesefeli bi tavrı vardır onu. şaşırdım ve işkillendimbi iş çeviriyorlar ya neyse.
evet son olarak bilge hatunda saçmaladı...kızlar bu falcılar bizi sömürüyor tekrar anladım :) dediğim gibi biri var ve bilmediğim şekilde bağlandım böyle tuhaf oldum..bilgehatun,fama,rezzan..üçüne de fal attım aynı falı attım puanlarım falan vardı..sadece fama bir şeyleri söyledi..bilgehatun ise o kadar saçma sapan yorum yaptı ki tatlım,şekerim vs vs.. seninle oyun oynamıs o cocuk demeye başladı eskisi için.. ee be canım tam tersi durum söz konusu benım onunla oynadıgımı dusunuyor ılk falda da dile getirmişti neyse..rezzan çok farklı bir duygusuz tarif etti.o kalıba girersem ceo falan olabilirim. fama ise gayet tutarlı yorum yaptı ama kısaydı.. söyledi birkaç şeyi doğruydu ama o da yeniyi bilemedi...tutturmuslar eski,eski,eski..belki geri dönüş olur hayat ne gösterir bilinmez ama ona karşı bir şey hissetmiyorum. sadece yine bir çıkmazdayım. bakalım ne olacak..
o zaman o eski bilgehatun değildir:) ben ilk çıktığnıda baktırmıştım baya soğuktu tavrı. ya kadın tavrını değiştirdi ya da, kankası falan var ve arada paslaşıyorlar :) çünkü bana girişi de soğuktu bitirişi de. bakalım işte yakın zamanlar, görürsün yakında falan diye kestirip atar gibi bi tavırla cevaplamıştı sorumu:)Bana da baktiginda hu huuu diyerek fala baslamisti sekerimle devam etmisti! Ya zaten populer kime baktirsam yuzeysel bakiyor ben sasiriyorum burda onu bildi bunu bildi diyenlere
tabiki kartların gizemleri önemli,anlamlarını açarak yorumlamak hisleride katmak iyidir,sırf kartarın anlamlarını değilde biraz ne demek istedikleri açıklanırsa tarot anlam kazanır ve gizemi ortaya çıkar,ama kartların anlamlarını bilmeyen biriside sadece hisleriyle yorumlayabilirmi bilemem,ne derece tarot falı olur oda tartışılır elbette.bu sözleri arkadaş için söylemiyorum,anlamlarını bilmeden yorum yaptı,bunun kararını bilip bilmediğini,tamamen falına baktığı kişi verecek.
Tarot anlamlarini biliorum yalniz tam tersi anlamlarini bilmek hisleri olduruyor bence, benim arkadasim mesela ne anlam biliyor ne acilim, ama super tarot bakar, eskiden cok ilgiliydim kitaplarim falan vardi tarot, internette de cok okuyordum, seriler, sayilar, hesaplamalari, kombinasyonlarini ogrenmeye calisiyordum ama tabi major arkana hicbir zaman iyi yorumlayamam sanirim
ben bu sefer şaşırdım o soguk kadın gıttı başka biri geldi bayagı ilginçti..bilgehatun mu tatlım şekerim dedi
bildiğin soğuk, mesefeli bi tavrı vardır onu. şaşırdım ve işkillendimbi iş çeviriyorlar ya neyse.
Tarot anlamlarini biliorum yalniz tam tersi anlamlarini bilmek hisleri olduruyor bence, benim arkadasim mesela ne anlam biliyor ne acilim, ama super tarot bakar, eskiden cok ilgiliydim kitaplarim falan vardi tarot, internette de cok okuyordum, seriler, sayilar, hesaplamalari, kombinasyonlarini ogrenmeye calisiyordum ama tabi major arkana hicbir zaman iyi yorumlayamam sanirim
ben baktırdım cıkmadı bende nesibe...Ya rezzan bana o kadar olumsuz bakti ki anlatamam ayni cocuk icin bambaska seyler soyledi, farkli hesap ile atmistim, bir daha da baktirmam, fama da ayni.. Bu arada nesibeye ne diyorsun?
açılım bilmeye bence de gerek yok pek. zaten kartları sadece aracı olarak kullanıyorum ben tarot bakarken.
o aracılığı her şeye yaptırabiliyorum. mesela bazen bi sözlük alıyorum bi dilden bi dile bi sözlük. sonra konsantre oluyorum. bi sayfa açıyorum, bilmem kaçıncı kelime diyorum. konsantre olduğum sorumun cevabı çıkıyor.
evrenden işaret isteyince bunu çeşitli şekillerde gönderir. önemli olan algıları açmak, akışla uyumlu olmak. öyle olunca zaten insan biliyor birçok şeyi. bazen kart vasıtasıyla, bazen direkt his olarak.
daha ne olsun=)ya hu böyle süper özellikleriniz ne diye fal baktırıyorsunuz ki:))
ben yüzük falı deniyorum yok, tespih falı deniyorum yok. valla tık yok:) bi tek rüyalarım çıkar, bi de anlık düşündüklerim olur şaşarım o kadar. fal gibi becerim hiç yok
sen de daha önce baktırdın yani? o zaman cümle kalıplarına bak anlarsın canım. belki sert havasını yumuşatmıştır müşteriler kaçmasın diyeben bu sefer şaşırdım o soguk kadın gıttı başka biri geldi bayagı ilginçti..
daha ne olsun=)
ben zaten o yüzden herkese ısrarla, olmasını istediğiniz şeyleri düşünün, kafanızda onları canlandırın, onlara konsantre olun diyorum. çünkü o zaman oluyor=)
aynen canım da planlı düşününce olmuyor benim:) bir de pozitif enerji de kalmak da zorlanıyorum aklıma hemen kötü bir şey geliyor. onun için de iptal diyorum içimden üç kez. bir yerde okumuştum:)
yoksa düşünce gücüme inanırım. of metrobüste boş yerse olsa derim binerim tak biri iner falan anlık oluyor, böyle birini düşünürüm arar falan:) ama ciddi konularda işlemiyor. sanırım negatiflik katıyorum çok.
canım tabiki sen falcı değilsin,ama ben tarot falı baktırsam,kartlarımın hiç birisini dile getirmeden yapılan yorumda düşünürüm,acaba bunu hangi kart ifade ediyor diye,Tarot anlamlarini biliorum yalniz tam tersi anlamlarini bilmek hisleri olduruyor bence, benim arkadasim mesela ne anlam biliyor ne acilim, ama super tarot bakar, eskiden cok ilgiliydim kitaplarim falan vardi tarot, internette de cok okuyordum, seriler, sayilar, hesaplamalari, kombinasyonlarini ogrenmeye calisiyordum ama tabi major arkana hicbir zaman iyi yorumlayamam sanirim
Ya rezzan bana o kadar olumsuz bakti ki anlatamam ayni cocuk icin bambaska seyler soyledi, farkli hesap ile atmistim, bir daha da baktirmam, fama da ayni.. Bu arada nesibeye ne diyorsun?
haklısın sonradan pişman olmaktansa ben de içimde tutamıyorum böyle şeyleriKız kaç gündür banlıydım sırf sana cevap yazamamak içimde kaldı.
Bence konuş içinde kalmasın. Sana duygularım var, seni başkasıyla görmek istemiyorum o yüzden daha fazla arkadaşlık etmek istemiyorum de geç. Bir cümle yeter bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?