Binnaz Abla

Benim de falım gelmiş fama dan.Ancak gerçeken kısa,sanki hiç kartlara bakmamış da burç yorumu gibi,doğruluk payı evet var fakat bilmiyorum ya özenli bulmadım.Sanki öylesine bakmış gibiydi,onca kişi alınca böyle oluyor galiba.Ne diyeyim bilemedim orta bir faldı.

Kızlar bakamıyorum size ne zamandır, internetim yok evde fal sitelerine de bakamıyorum. Sanırım 3 hafta oldu fal baktırmayalı. Uzun süre dayanmayı düşünüyorum.

forumda gelişme yok zaten:) ya artık kimse eskisi gibi fal baktırmıyor, ya da buraya yazmıyor canım. bir şey çıktığı yok diye herkes sıkılmış da olabilir:)

fama kiimlere çıktı? bana bi fal bakmış her şeyi bilmiş ayrıntısına kadar ama gelecek için karşı tarafın duyguları için patlayacak mı merak ediyorum? genelde patlıyro bana tüm fallar da

aynı olayı bir ay önce yaşamıştım. Hala fal baktırıyorum ama pek inanmayarak. Olmayacak nasılsa diye. Fama tutmuş muydu?

berrin ulusoy mu çıkmış ay kızlar ona kalsa 2 ay önceye kadar 2 kişi bana açılıyordu

aynı olayı bir ay önce yaşamıştım. Hala fal baktırıyorum ama pek inanmayarak. Olmayacak nasılsa diye. Fama tutmuş muydu?
sadece o dediği tutmuş işte canım hayatında başka bi kız var başkasını seviyo sana sadece beğenisi var demişti diğer söyledikleri tutcak gibi değil ama eski sevgilim döncekmiş çok değişcekmiş evlencekmişiz falan falan imkansız o yüzden beğenmedim zaten falının genelini

forumda gelişme yok zaten:) ya artık kimse eskisi gibi fal baktırmıyor, ya da buraya yazmıyor canım. bir şey çıktığı yok diye herkes sıkılmış da olabilir:)

Benim bile hevesim kacti, en son rezzana baktirdim ayni kisi icin. Ilk falda evleniyorduk, ikinci falda beklersem olur zamani vardi, ucuncu falda aramiza yollar, yabanci kollar , zor yillar girdi..

Nesibe' ye baktirmadim bir ama simdi ustune para verip bir de moralimi bozmak istemiyorum :))

Bu arada birlikte olcaksiniz diyenler meryem, naira, fatima, selena, fama ( ilk fal) , mert reiki, falalem aylin (ilk fal), rezzan (ilk fal) , ilkay ( 1. Fal zor, 2. De olur) , bilgehatun, haleh

Olmaz diyenler: rezzan(3. fal), fama (2. Fal), falalwm aylin (2. Fal)

Selam kızlarr, saraylının bi dediği daha çıktı, kendisine fal atmak istiyorm ama açmıyor alımı...
ve ilkayın projemizle ilgili ben sormadan kendisnin anlattığı bazı şeyler vardı onlarıda bu süre zarfında yaşadım :)
param olursa ilkaya fal atıcam tekrardan kadın 1,5 ay içersinde yaşıycağın durumu biliyor ve nokta atışlarıyla destekliyor :)
tavsiye ederim

Fama ya olumlu ve olumsuz dediğim halde durum biraz zor olmasına rağmen olumlu konuşmuş.Doğruları anlatıyor mu,aslında kartlardan bağımsız yorum yapmış.Yani pembe tablocu mu?

Ilkayi ben de begendim, oldukca ozenli, hislerine gore kartlari yorumlamisti, ilk baktirdigimda pat kut olumsuz seyler soyledigi icin sinir olmustum ona tarzi oyle kadinin, sonra arkadasima tavsiye ettim ona baya baya olumsuz bakmis, arkadasim onun yuzunden ayni gun 4 onlayn 1 de yuzyuze fal baktirdi ahahaaa, bana yine cok iyi seyler soylemis ona gore, arkafdasima allahtan umut kesilmez demis nerdeyse :)))

kızlar nolur yardım edin ya ne diycem nasıl diycem hiç bilmiyorum demeli miyim onu da bilmiyorum of

birine bi kaç kez baktırmak iyi değil bence. falcı bakıyor bu umutsuz vaka, hala fal baktırıyor demek çocuk bunu aramamış, bu iş olmaz diye çeviriyorlar bana kalırsa.

bu arada sonuç ne olursa olsun, bilen olsa bile tesadüfen bilmiş olucaktır. ben artık hiç bir şekilde inanmıyorum fallara. anı biliyorlar, sadece o an ki hissi enerjiyi alıyorlar. geleceği de ona göre sallıyorlar. mesela çocuk düşünüyor, kadın bunu hissediyor, düşünüyorsa arar diyor. sonra çocuğun hayatında farklı bi şey gelişiyor,aramaktan vazgeçiyor bitiriyor kafada. biz de bekleyip duruyoruz. yani ben artık böyle bakıyorum olaya. o yüzden fali ciddiye almak benim için bitmiştir. artık sırf eğlence benim için. herkese de tavsiyem bu ruh haline gelebilin baktırmaktan vazgeçemiyorsanız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…