hepsi okuyor merakk etme kuzummFalda soy isim vermeyin, isim belki önemli olabilir ( isim enerjisine inanıyorum ben ) ama soy ismi vermeyin, ne olur ne olmaz, neler duyuyoruz. Ben Selena'ya defalarca baktırdım, dediklerini yaşadım. Hiçbir yerde yazmadığım, paylaşmadığım, hatta kimseye söylemediğim düşüncelerimi bile bildi. Ayrıca farklı farklı hesapları olduğunu düşünmüyorum. Farklı farklı hesap açması için para kazanmaya çalışması gerek. Kadın bana fal bakmıyor resmen, geri çeviriyor, 1 haftadır kovalıyorum, takip ediyorum günde 1-2 fal falan alıyor. Yakalayamıyorum çünkü. Tabii bunlar benim görüşüm. Selenacığım burayı okuyorsan, şu alımını aç lütfen :)
Hayir soyle 1 yildir cikiyorduk haliyle sorunlarimiz oluyordu su sekilde duzelecek diyordu oyle duzeliyordu yaniBak ben burcuya baktırdım burda yorum yapmadım hani belki cıkar diye ama dönecek dedi bana da hatta bizi bide evlendirdi .öyle imkansız şeyler söyledi ki bilemedim yani
telden bakiyor mu kuzumAnkara'da olan arkadaslar, super biri var onerdigim. Bana baktigi fallar cikti, aileme de ama profesyonel bakmiyprdu, hatir gonul seklinde. Paraya ihtiyaci varmis, bakima baslamis.
telden bakiyor mu kuzum
Cherry telefondanda bakar belki başladıysa numarasını alabilir miyiz yada bu kadar iyiyse ankaraya gelirim vallaAnkara'da olan arkadaslar, super biri var onerdigim. Bana baktigi fallar cikti, aileme de ama profesyonel bakmiyprdu, hatir gonul seklinde. Paraya ihtiyaci varmis, bakima baslamis.
Ben ankaradayim ne kadara bakiyor ve an karsidakinin dusuncesini bilmesi nasil.size ciktimiSekerim sanmam ama kendisine sor. Sadece kahve bakiyor, hisleri cok kuvvetli.
Cherry telefondanda bakar belki başladıysa numarasını alabilir miyiz yada bu kadar iyiyse ankaraya gelirim valla
Ben ankaradayim ne kadara bakiyor ve an karsidakinin dusuncesini bilmesi nasil.size ciktimi
Ya sen yanlış anladın sanırım beni tabi ki zorlamadın beni kimse kimseyi zorlamıyo ki burda ben sorguya da çekmiyorum hatta söyledim de belki cıkar die hemen yorum yapmadım burda die bende falcı da olsa erkenden yorum yapıp hak yemek istemem memnun diilim diye de bili sölemedim sadece imkansız seyler söyledi dedim ve mesajımın sonunda da bilemedim dedimKizlar bu arada az once oyle bisey olduko humaya fal attim ve esasoglanin ailedeki vefatini bildi. Yani biri vefat yada saglik sorunu yasayacak dedi annesi vefat etmisti biliyorsunuz. Ve uyeliksiz fal baktiriyorum ama 2. Falim oldugunu biliyor. Sizce gercekten bilmis olabilir mi bu durumu?smokecity sen kartlarin anlamlarini biliyorsun ozelden atsam bi incelermisin o kartlardan bu sonuc cikarmi diye. Dip not: huma patlamis demistim ama yanlis okumusum bu tarihlerde aklina duseceksin demis. Buarada madamloli ben seni zorlamadim baktir diye kimseyi de zorlamam burda defalarca yazdim hakka girmiyim diye iyi bulmadiysan saygim sonsuz ama sorguya ceker gibi alintilamissin mesajlarimi enerji tutmamis olabilir ama bana tuttu canim :) hani asla aklina reklam gibi bisey gelmesin burda falcilara en cok para dokmuslerden biri benimdir asla vebale girmem. Sana cok muthis gelmemis heralde uzuldum...
Hayırlı uğurlu olsun :) Alex bana çok olumsuz konuşmuştuArkadaşlar Selam,
Çok net çıkan ve patlayan fal haberleri ile karşısınızdayım. Üstelik burda çok beğenilen isimler çok sağlam patladı ve bir kısmını ben de beğeniyordum açıkçası. Hatta 1 ay önce iyi şeyler yazmıştım. Çok net çıkanları da yazıcam.
Çıkan ve çıkmak üzere olan fal: Fal sepeti Alex- 90% tutturma oranı - sallıyo diyip geçmiştim çıktı. Çok ama çok iyi yorumlamış
Bilge Özdoğru: Olumsuz söylediği çıktı ama yeni kişiyi söylememişti. Onu bilen Alex
Şevval Erdal: Olumsuz söylediği çıktı
Falcı Burak: Olumlu olumsuz tüm söyledikleri çıktı
Serüven:Tarih haricinde söyledikleri kelimesi kelimesine çıktı
Bilgehatun: Artık faldan mı etkilendim bilmiyorum ama onun dediklerini yapınca fal çıkmış oldu :)
Çıkmayanlar ve benim de çok inandıklarım:
Fama: Yahu anı öyle bir salladı ki pes diorum. Yazdım zaten hemen iade etmiş. Hayalkırıklığıdır
Fatima: O da bilemedi
Selena: Geleceği bilemedi
Falcı aylin: Bilemedi
Meryem: Çıkmadı
Medyum Deniz: Çıkmadı
Alev Tansel: Olmadı Alev Olmadı...
Bu arada durum güncellemesi: Hayatımda yeni biri var ve ohhh be diyorum. Allah hepimizi mutlu etsin.
Cherry bana da gönderir misin Tlf numarasını?Telefon sanmam sekerim, yuzune de bakiyor cunku.
Ne kadari net bilmiyorum ama 40 tl zannimca:)) Ankara topigine yazmistim, hatunun adi Birsen, yorumlarimi tekrar yazmaya usendim:)) Bana cikti, cikmayan birini asla tavsiye etmem.
Lakin ben baktirin derim, farki goreceksiniz. Ugursuluk getirdigi icin bakmak istemiyor, ben hep hatirla gonulle baktirdim:)) Paraya ihtiyaci var sanirsam, yoksa bakmayi pek sevmiyor, profesyonel falci da degil zaten. Hisleriyle kahve bakiyor.
Net zaman vermiyor, bazen kisa zaman diyor. Olaylar uzun vadede mutlaka onun dedigi gibi gelisiyor.
alex bana hic cikmadi :)) icin rahat edicekse yaziyim :)Hayırlı uğurlu olsun :) Alex bana çok olumsuz konuşmuştu
alex bana hic cikmadi :)) icin rahat edicekse yaziyim :)
Ben Ankaraya gelirim valla yakınım zaten telefondan resim atarız bakıcaksa oda olurKızlar ne açmışsınız , falcı var desem Bağdata gideceksiniz be
Etti bile sağ ol canımalex bana hic cikmadi :)) icin rahat edicekse yaziyim :)
Burda önerisini dikkate aldığım kişilerden birisinin CherrycanKızlar ne açmışsınız , falcı var desem Bağdata gideceksiniz be
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?