Binnaz Abla

hepsi okuyor merakk etme kuzumm selenanınn banadaa cıkann fallarıı olduu ama burdaa onunlaa ilgilii bu yazılarıı enonlarcaa kezz gördükk demekki varr bi doğruluğuu herkess kendii bilirr

Kizlar bu arada az once oyle bisey olduko humaya fal attim ve esasoglanin ailedeki vefatini bildi. Yani biri vefat yada saglik sorunu yasayacak dedi annesi vefat etmisti biliyorsunuz. Ve uyeliksiz fal baktiriyorum ama 2. Falim oldugunu biliyor. Sizce gercekten bilmis olabilir mi bu durumu? smokecity sen kartlarin anlamlarini biliyorsun ozelden atsam bi incelermisin o kartlardan bu sonuc cikarmi diye. Dip not: huma patlamis demistim ama yanlis okumusum bu tarihlerde aklina duseceksin demis. Buarada madamloli ben seni zorlamadim baktir diye kimseyi de zorlamam burda defalarca yazdim hakka girmiyim diye iyi bulmadiysan saygim sonsuz ama sorguya ceker gibi alintilamissin mesajlarimi enerji tutmamis olabilir ama bana tuttu canim :) hani asla aklina reklam gibi bisey gelmesin burda falcilara en cok para dokmuslerden biri benimdir asla vebale girmem. Sana cok muthis gelmemis heralde uzuldum...

Ankara'da olan arkadaslar, super biri var onerdigim. Bana baktigi fallar cikti, aileme de ama profesyonel bakmiyprdu, hatir gonul seklinde. Paraya ihtiyaci varmis, bakima baslamis.
Cherry telefondanda bakar belki başladıysa numarasını alabilir miyiz yada bu kadar iyiyse ankaraya gelirim valla

Cherry telefondanda bakar belki başladıysa numarasını alabilir miyiz yada bu kadar iyiyse ankaraya gelirim valla
Ben ankaradayim ne kadara bakiyor ve an karsidakinin dusuncesini bilmesi nasil.size ciktimi

Telefon sanmam sekerim, yuzune de bakiyor cunku.

Ne kadari net bilmiyorum ama 40 tl zannimca:)) Ankara topigine yazmistim, hatunun adi Birsen, yorumlarimi tekrar yazmaya usendim:)) Bana cikti, cikmayan birini asla tavsiye etmem.

Lakin ben baktirin derim, farki goreceksiniz. Ugursuluk getirdigi icin bakmak istemiyor, ben hep hatirla gonulle baktirdim:)) Paraya ihtiyaci var sanirsam, yoksa bakmayi pek sevmiyor, profesyonel falci da degil zaten. Hisleriyle kahve bakiyor.

Net zaman vermiyor, bazen kisa zaman diyor. Olaylar uzun vadede mutlaka onun dedigi gibi gelisiyor.

Son düzenleme:
Ya sen yanlış anladın sanırım beni tabi ki zorlamadın beni kimse kimseyi zorlamıyo ki burda ben sorguya da çekmiyorum hatta söyledim de belki cıkar die hemen yorum yapmadım burda die bende falcı da olsa erkenden yorum yapıp hak yemek istemem memnun diilim diye de bili sölemedim sadece imkansız seyler söyledi dedim ve mesajımın sonunda da bilemedim dedim

Bende üzüldüm kendimi burda savunmak zorunda kaldıgım için

Hayırlı uğurlu olsun :) Alex bana çok olumsuz konuşmuştu

Cherry bana da gönderir misin Tlf numarasını?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…