Binnaz Abla

Tabiki arkadasiz ama bende tanidigim birini savunurum tanimadigim bir insani savunmam söylediklerimde herhangi bir hata payi yok ama kisiler istedikleri gibi düsünebilirler ayrica cevap haklarida var burasi özgür bir forum sonucta.
özgürr olduğuu içinn yazdımm falcılar arkadaşımızz değill bunu burdaa öğrendimm onlarr falcıı biz müşteriyizz zamanındaa taşlana taşlanaa çözdümm eminn ol kimseninn günahınıı aldığımdaa yok kuzumm iyigecelerr

Selam baktırdığın kişinin numarası adresi ni verebilirmisin

yazmak ıstememıstım ama thalıx yazınca bende cevap vermek ıstedım evet falcılar arkadasımız dostumuz degıl ama saraylı da oyle bısey yapacak bırı degıl ben fal atmadan once 2 kere faceden yazdım yanı fal atanlardan benım kım oldugum ayan beyan ortadaydı ısteseydı facedekı bılgılerımı cok rahat bana gerı satardı zamanında da buraya gelıp durustce ben saraylıyım dıye yazdı sahtekar olsaydı derın gıbı ya burda fallarımızı paylasırdı ya da bende fal baktırıyorum ayagına bılgılerımızı toplayıp fal adı altında bıze gerı satardı ben saraylının boyle bısey yapacagına ınanmıyorum

Tolin bacımm bana denk gelmiştir o zamann ne diyim

Şu bi yolun vardaki falcilar bi ise yaramaz.
Ben ilk meryeme baktirmistim ama sitenin adini ezberleyemedimde. Sadece meraktan gondermistim ama hic tahmin ettigim gibi olmadi. Sallar diye dusundum. Gayet iyiydi. Burcuna kadar her seyi bildi.
Bi yolun varda ilkaya baktirdim onu da deniyim diye. Ama rezalet otesiydi. Bi tanr mi bilemez insan.

Canım bana falları çıkanlar telwe yağmur nazz fama yağmurda güzel bakıyor belki tutar enerjiniz kuzum.

Kahinvanga dehşetti....benimkinin adındaki 3 harfi söylemiş kalıyo bi harf zaten:))..tüm olayları ayrıntısına kadar dökmüş..çok beğendim..

Tahzire Aktaş bu kadar saçma bir fal yorumu görmedim kusura bakmasın ama cocuklarımı anlatmıs bana abla ögrenciyim ben evlenecegım tarihi damatı falan anlatmıs cocuklarım ıkı tane olacakmıs oh mıss dugune beklerim :))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…