özgürr olduğuu içinn yazdımm falcılar arkadaşımızz değill bunu burdaa öğrendimm onlarr falcıı biz müşteriyizz zamanındaa taşlana taşlanaa çözdümm eminn ol kimseninn günahınıı aldığımdaa yok kuzumm iyigecelerrTabiki arkadasiz ama bende tanidigim birini savunurum tanimadigim bir insani savunmam söylediklerimde herhangi bir hata payi yok ama kisiler istedikleri gibi düsünebilirler ayrica cevap haklarida var burasi özgür bir forum sonucta.
Selam baktırdığın kişinin numarası adresi ni verebilirmisinHatunlar selam olsun herkese, uzun süredir fal baktırmıyordum kuzenimin tavsiyesiyle jübilemi yaptım kadın bana yıldızname baktı telefonla ve sevdiceğimin 3 kardeş olduğunu bile bildi ya vaaaaaay arkidiş dedim ... Tavsiye ederim kesinlikle
şulee kimm kızz ay bi gidemedimmKizlar bence biryolunvar daki
Nur Banu = Şule
Kizlar bence biryolunvar daki
Nur Banu = Şule
bunlarr kız yurdundaa kalıyolarr benceeBenim tahminim sule=bilgehatun ve bunlar da fama ya da onun arkadasi :))
yazmak ıstememıstım ama thalıx yazınca bende cevap vermek ıstedım evet falcılar arkadasımız dostumuz degıl ama saraylı da oyle bısey yapacak bırı degıl ben fal atmadan once 2 kere faceden yazdım yanı fal atanlardan benım kım oldugum ayan beyan ortadaydı ısteseydı facedekı bılgılerımı cok rahat bana gerı satardı zamanında da buraya gelıp durustce ben saraylıyım dıye yazdı sahtekar olsaydı derın gıbı ya burda fallarımızı paylasırdı ya da bende fal baktırıyorum ayagına bılgılerımızı toplayıp fal adı altında bıze gerı satardı ben saraylının boyle bısey yapacagına ınanmıyorumözgürr olduğuu içinn yazdımm falcılar arkadaşımızz değill bunu burdaa öğrendimm onlarr falcıı biz müşteriyizz zamanındaa taşlana taşlanaa çözdümm eminn ol kimseninn günahınıı aldığımdaa yok kuzumm iyigecelerr
Tolin bacımm bana denk gelmiştir o zamann ne diyimyazmak ıstememıstım ama thalıx yazınca bende cevap vermek ıstedım evet falcılar arkadasımız dostumuz degıl ama saraylı da oyle bısey yapacak bırı degıl ben fal atmadan once 2 kere faceden yazdım yanı fal atanlardan benım kım oldugum ayan beyan ortadaydı ısteseydı facedekı bılgılerımı cok rahat bana gerı satardı zamanında da buraya gelıp durustce ben saraylıyım dıye yazdı sahtekar olsaydı derın gıbı ya burda fallarımızı paylasırdı ya da bende fal baktırıyorum ayagına bılgılerımızı toplayıp fal adı altında bıze gerı satardı ben saraylının boyle bısey yapacagına ınanmıyorum
Canım bir yolun var sitesinde.tatlım nerde bu hanım???
Bana 6 ile 12 haziran arasi iletisim olcak dedi ama bakalim zaTen bugun 6 si oldu artik iki gun yazmaz cocugu yanindaAy çokmuşş kuzumm ya ama bigün tek bi fal Atcam diye karar verirsemm ararr bulurumm sana ne dedi
Canım bana falları çıkanlar telwe yağmur nazz fama yağmurda güzel bakıyor belki tutar enerjiniz kuzum.Geçmiş olsun canım, hiçbirşey göründüğü gibi de olmayabilir ama.
Canım yaa seninle fal enerjimiz uyuyor sanırım, senin diğer favori falcıların kimler?
Duygusuzum senin exi merak ettim, hala o zıpçıktıyla mı, gelişme konuşma yok mu aranızda. O sana dönecek gibi geliyo bana hep yaa.
Kızlar ya saraylıyı yine yakalayamadım ağlıycam resmen
benim atacagım kısıye benden önce attın ya helal sana burda saçma bir fal dinliyorum hala :)Kahinvanga dehşetti....benimkinin adındaki 3 harfi söylemiş kalıyo bi harf zaten:))..tüm olayları ayrıntısına kadar dökmüş..çok beğendim..
Kahinvanga dehşetti....benimkinin adındaki 3 harfi söylemiş kalıyo bi harf zaten:))..tüm olayları ayrıntısına kadar dökmüş..çok beğendim..
Bilmiyorum ama faceden takip edelim bence bu kez yakalayalım bariBende ya bir daha ne zaman girer ki acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?