• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Binnaz Abla

Bir yolun var Araf nasıldır? Fiyatı da çok uygun. Aslında Saraylı hanım'a baktırmak istiyorum ama kaç gündğr fal alımı yapmıyor. Bir de falalem Oğuzhan Türkoğlu başka bir yere mi geçti bilen duyan var mı? Onun falı bende çok isabetliydi. Ama kayıp, hiç giriş yapmıyor.

Bir yolun var Araf nasıldır? Fiyatı da çok uygun. Aslında Saraylı hanım'a baktırmak istiyorum ama kaç gündğr fal alımı yapmıyor. Bir de falalem Oğuzhan Türkoğlu başka bir yere mi geçti bilen duyan var mı? Onun falı bende çok isabetliydi. Ama kayıp, hiç giriş yapmıyor.
Cevap gelmedi ben de dayanamadım gönderdim. Bakalım 10 tl'lik fal ne kadar oluyormuş?

Sarayliya atacaksan kahve at bence, ben attigimda tarottan cok kahveye bakti belki 2 gun az beklerdim kahve atsaydim

Merhaba kızlar ben bir yolun vardaki arafa tarot ilişki açılımı baktırdım 10 tl ye göre bayağı detaylı yazmış.Geçmişi ve şimdiki durumu iyi anlatmış gelecek için de 3 ay bir süre verdi bakalım.

Merhaba kızlar ben bir yolun vardaki arafa tarot ilişki açılımı baktırdım 10 tl ye göre bayağı detaylı yazmış.Geçmişi ve şimdiki durumu iyi anlatmış gelecek için de 3 ay bir süre verdi bakalım.
Ben de kahve attım bekliyorum.

Araf kahve falını yorumlayınca yazarsın tatlım nasıl bakmış nokta atışı var mı bende kahve atarım belki.

herkese iyi akşamlar . Son baktırdığım fallar doğrultusunda analizler .
Müge aydın - Nokta atışları mevcut ama zaman konusunda muallak .
Ayşen gül & Bade bayık - Binnazda yeni yorumcular . İkisini de denedim ikisi de tutarlı lakin ayşen gül bir tık daha iyi gibi .
Şevval erdal - Anlık analizleri iyi ama zaman konusunda o da sıkıntılı .
Hüma bal - Aslında başlarda öyle çok ciddiye almıyordum . Sonraları inanılmaz şeyleri bildi . Birde olayları dediği gibi yaşayınca bu sıralar baktırdığım tek yorumcu diyebilirim .Zaman konusunda ve yaşanılacaklar konusunda beni oldukça tatmin ediyor . 2 gün önce dediği olayı da yaşadım :) Ve çok nadir yorumcular çok sık baktırma enerjin düşer der . Bu anlamda hüma çok düşünceli . Favorim kesinlikle.

Cevap gelmedi ben de dayanamadım gönderdim. Bakalım 10 tl'lik fal ne kadar oluyormuş?

Nasıl geldi cevap bazen 10 lira diye begenmiyoruz ama gayet de iyi olabiliyor. Senin de öyle olmuştur umarım

Kuzum senin şu ayın 12 si muhabbeti ne oldu, aradı mı?

hemen geldimm bendee merakk ediyorumm onuu:KK19:
Geldim sekerler :) yok yahu 6 ile 12 arasi demisti bende 8 inde mesaj attim sirket kurdum diye o benim eski firmamda musterimdi. Insallah basarirsin ihtiyaci olana veririm numarani yazmis tek. Bende uzatmadim tesekkur ettim sadece. Artik umursamiyorum zaten notrlestim sanku ona karsi

Selenaya bende su atmistim ya etkilenmemek elde deil. Cok bekledim bende onu. Tam 3 gun. Olacak diyo. Gelecekleriniz bir diyo yaa :KK43:
Bende simgenin goruslerine gore kitap falini gondercem bebeim. Bi onun sonucu gelsinde.
Aynen hep son diyoruz illa ki bisey cikiyo.

desbellla desbellla canım kız bu selena tellwede değil mi su baktiracam ama yokkk bulamıyorum

Back
X