Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cevap gelmedi ben de dayanamadım gönderdim. Bakalım 10 tl'lik fal ne kadar oluyormuş?Bir yolun var Araf nasıldır? Fiyatı da çok uygun. Aslında Saraylı hanım'a baktırmak istiyorum ama kaç gündğr fal alımı yapmıyor. Bir de falalem Oğuzhan Türkoğlu başka bir yere mi geçti bilen duyan var mı? Onun falı bende çok isabetliydi. Ama kayıp, hiç giriş yapmıyor.
Bir yolun var Araf nasıldır? Fiyatı da çok uygun. Aslında Saraylı hanım'a baktırmak istiyorum ama kaç gündğr fal alımı yapmıyor. Bir de falalem Oğuzhan Türkoğlu başka bir yere mi geçti bilen duyan var mı? Onun falı bende çok isabetliydi. Ama kayıp, hiç giriş yapmıyor.
Ben de kahve attım bekliyorum.Merhaba kızlar ben bir yolun vardaki arafa tarot ilişki açılımı baktırdım 10 tl ye göre bayağı detaylı yazmış.Geçmişi ve şimdiki durumu iyi anlatmış gelecek için de 3 ay bir süre verdi bakalım.
Ay kizlar garip ama hic fal atasim yok neden ola ki?
hemen geldimm bendee merakk ediyorumm onuuKuzum senin şu ayın 12 si muhabbeti ne oldu, aradı mı?
aniston yaşamıştıı kuzumm onu hatırlıyorumm bi hemdee bi falı tamamen çıkmıştıı sonra ne olduu hatırlayamadımm vallaKuzular ben Zeus'u beğendim burdan baktırıp dediklerini yaşayan var mıııı???
Falsepeti medyum zeus u diyorsan benim ilk baktırdığım kişiydi katinası çok iyiydi kitap gibi okumuştu beni dediklerinden birkaçını bir haftada yaşadım.Kuzular ben Zeus'u beğendim burdan baktırıp dediklerini yaşayan var mıııı???
Kizlar seruvene kitap attim. O kadar olumsuzdu ki yikildim. gecmistede iyiyfi. Cikiyormu olumsuz dedikleri
Ayy bende yıkıldım :) serüven de
:)
Tamamen enerji ya iyi dedikleri sanki çok çıkıyorda..
Cevap gelmedi ben de dayanamadım gönderdim. Bakalım 10 tl'lik fal ne kadar oluyormuş?
Kuzum senin şu ayın 12 si muhabbeti ne oldu, aradı mı?
Geldim sekerler :) yok yahu 6 ile 12 arasi demisti bende 8 inde mesaj attim sirket kurdum diye o benim eski firmamda musterimdi. Insallah basarirsin ihtiyaci olana veririm numarani yazmis tek. Bende uzatmadim tesekkur ettim sadece. Artik umursamiyorum zaten notrlestim sanku ona karsihemen geldimm bendee merakk ediyorumm onuu![]()
Selenaya bende su atmistim ya etkilenmemek elde deil. Cok bekledim bende onu. Tam 3 gun. Olacak diyo. Gelecekleriniz bir diyo yaa
Bende simgenin goruslerine gore kitap falini gondercem bebeim. Bi onun sonucu gelsinde.
Aynen hep son diyoruz illa ki bisey cikiyo.
desbellla canım kız bu selena tellwede değil mi su baktiracam ama yokkk bulamıyorum