• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Binnaz Abla

canım sana özelden birşey yazmak istiyorum çok ilginç birşey öğrendim bugün ...

Canım bide Fama ne demiş onu da yaz bakalım fikir olur bizlere de . Birde dedigim gibi enerjini yutanlardan uzakk durr :KK66: :KK66: :KK66:

ayy famadan geldi falım ... çok güzeldi ...inşş dedikleri çıkar moralim yerine geldi valla:rolleyes::rolleyes:

Hadi yaaa 20 mi yapmış onlar burayı takip ediyorlar kesin hemen de artmis fiyati ismi zikredilince atmiyacam sana Araf fiyatini tekrar indir :( :( :(
İyi bari memnun kalmana sevindim
Ben de oyle dusunuyorum kesinlikle. Son dak 10 tl ile kurtarmis oldum:)

Canım neye baktirdin kahveQUOTE="tolin, post: 41375463, member: 329575"]baktı canım gene ıyıydı baya:)[/QUOTE]
Canım ne baktirdin Saraylı ya acaba. Katina ile ilgili yorum yok

Kahinvanga benimle alakasız bir fal göndermişti. Serüven kitap falı arkadaşım da attı şiddetle tavsiye ediyor. Fal atacak kimse kalmadı ki çıkmıyor yani o yüzden de takmiyorum fallari ama serüven sok etti beni yani..
duygusuz senın ahsettıgın bı falcı vardı ne oldu canım o iş?

kızlar bırde bısey sorucam bu bılgehatunun adresınde fal bakan kac kısı var?ben bı fal baktırmıstım bana cok dehset yorumlarda bulunmus ve durumlar onun soyledıgı yonde ılerlıyo anlayan bırıyle u durumun kritigini yapabılırmıyız please:)

kızlar bırde bısey sorucam bu bılgehatunun adresınde fal bakan kac kısı var?ben bı fal baktırmıstım bana cok dehset yorumlarda bulunmus ve durumlar onun soyledıgı yonde ılerlıyo anlayan bırıyle u durumun kritigini yapabılırmıyız please:)

Bilgehatunla fama aynı kişi muhabbeti geçmişti, eğer ikisine de baktırdıysan.

Geldim sekerler :) yok yahu 6 ile 12 arasi demisti bende 8 inde mesaj attim sirket kurdum diye o benim eski firmamda musterimdi. Insallah basarirsin ihtiyaci olana veririm numarani yazmis tek. Bende uzatmadim tesekkur ettim sadece. Artik umursamiyorum zaten notrlestim sanku ona karsi

Demekki 1000 dolarlığı da bir 30 tl liği de bir.
Yakın gelecek, uzak gelecek hepsi palavra.
Benimde bokum soğudu bu fal işinden artık.

valla batttım ..ilkay moralimin içine etti sağolsun ... olabilcek şeyler söyledi gerçi her zmanki gibi beni evlendirdi .. kaç seneden beri farklı kişileri çıkarıyor karşıma bide kadın tanıştırıyor beni burcuda değişmiş benimkinin ...ben kaşındım ama yine ona baktırarak .

Ben ilkay'ı çok beğenirim. Bana her dediği çıkmıştır onun. Burcu da değişmiş benimkinin derken, tutarsız mı falları sende?

Ben 6_7 kere baktırdım özelden yaz canım yardımcı olabilirsem ne mutlu bende kendiminkilerden emin olmuş olurum:)

Back
X