- 23 Kasım 2014
- 397
- 216
- 48
Hanımlar ben fal baktırmakan insanın şansını tersine döndürdüğünü düşünüyorum kesinlikle size patlayan fal haberleri, benim hoşlandığım biri vardı ben bunu kimseye anlatmadım falcılardan, geçen hafta bir yerde mezun  buluşması vardı ilk olarak;
Falalem meryem : bana tam doğru tarih verdi şu kadar hafta sonra kişinin adını diyerek buluşma olacak ve konuşma olacak dedi, buluşma oldu ama konuşma olmadı.
Heartfilia : ben aşk ne olacak dedim, çok da güzel betimlemeleri vardı ama o da patladı, bilmem kaç hafta sonra bir görüşme var şu harfle kişilerle deyip benim adamı tarif etti ama onda da böyle bir şey olmadı. Ve ben diyorumki fal olacak olayları da bozuyor bence, Ya da ben aşırı şanssızım, demorslize oldum, paylaşmak istedim, saygılarımla.

Falalem meryem : bana tam doğru tarih verdi şu kadar hafta sonra kişinin adını diyerek buluşma olacak ve konuşma olacak dedi, buluşma oldu ama konuşma olmadı.
Heartfilia : ben aşk ne olacak dedim, çok da güzel betimlemeleri vardı ama o da patladı, bilmem kaç hafta sonra bir görüşme var şu harfle kişilerle deyip benim adamı tarif etti ama onda da böyle bir şey olmadı. Ve ben diyorumki fal olacak olayları da bozuyor bence, Ya da ben aşırı şanssızım, demorslize oldum, paylaşmak istedim, saygılarımla.

BİLGEHATUN MERYEM AYLİN FAMA tanıdık yada aynı kişi deniyo bencee ortaklaşaa bakıyolarr para lazımm
 BİLGEHATUN MERYEM AYLİN FAMA tanıdık yada aynı kişi deniyo bencee ortaklaşaa bakıyolarr para lazımm  bizde bakalımm yaa onca yüzyüzee fal geçmişimm kazığımm varr sitelerdee desenn oooo bende bakarımm
 bizde bakalımm yaa onca yüzyüzee fal geçmişimm kazığımm varr sitelerdee desenn oooo bende bakarımm ya bi aklımız olsaa bunlarr cok iyi falcılarsaa niyee böylelerr kızlarr MERYEMİNN FALINA AYLİN BAKAR AYLİNİNKİNE MERYEM diğerlerii falann
ya bi aklımız olsaa bunlarr cok iyi falcılarsaa niyee böylelerr kızlarr MERYEMİNN FALINA AYLİN BAKAR AYLİNİNKİNE MERYEM diğerlerii falann benim falımdaki sorum yada falımdaki başka bi cümle birinden cıkarsa anlarımm bunlar yurt arkadaşı bile olabilirlerr,bunu bi ben söylemedimm kaç kez şüphelenenn falan oldu herkesmii yanılırr
 benim falımdaki sorum yada falımdaki başka bi cümle birinden cıkarsa anlarımm bunlar yurt arkadaşı bile olabilirlerr,bunu bi ben söylemedimm kaç kez şüphelenenn falan oldu herkesmii yanılırr besliyozz yanii bilindee hislerii benii ilgilendirmiyo güvenmiyorumm
 besliyozz yanii bilindee hislerii benii ilgilendirmiyo güvenmiyorumm neyse tolincann sen sor sölimm
 neyse tolincann sen sor sölimm