Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben de yazayım bir kaç bişey, bahsi geçen isimlerle ilgili..
Hüma bal, bende fena patladı...eski sevgilim için, çocuklarının babası bu adam olacak falan demişti
Şu an yeni biri var hayatımda..
Selena, selena su falında, anda ve geçmişte çok iyidir..Birebir tüm söylediklerini yaşamışımdır..
Ama yanıldığı zamanlar da olmadı değil..
Duruhanece, mevcut ilişkinizle ya da geçmiş ilişkinizle ilgili baktıracaksanız mutlaka katinasını deneyin derim..
Kart yorumluyor gibi geliyor ama, katinayı öyle güzel yorumluyor ki, dediklerini yaşıyor ve görüyorsunuz. Zaten katina destesi yol göstericidir.
Naaz, teee kaç ay önce dediklerini bir bir yaşadım..Eski sevgilim için için atmıştım, bir kaç ay sonra hayatına terazi burcu biri girecek, asıl yaşamını bu kişi değiştirecek demişti..Yaşamımı değiştirir mi bilemiyorum ama terazi birisi girdi gerçekten :)
Parapsikolog, katina attım, epey kısa bir faldı..Tutturduğu bazı şeyler oldu..Su falını denemek istiyorum, deneyenler varsa bilgi verebilir mi?
Meryem, valla ben bu kadını anlayamadım, mevcut durumu biliyor gibi, bilmiyor gibi, atıyor tutuyor gibi..Zaten o muhteşem türkçesinden falı anlamaya çalışırken, bir de kafamda bu deli soruları bırakıyor..Bir daha atmam fal meryeme.
Aylin, nokta atışları vardı epey..Beni tatmin etti.
rania, pembe tablocu..
serüven, kitap falını öneririm..Gayet iyiydi..
klotho, o da tutarlıydı..Ama çok bekledim, onca beklemeye değer miydi bilemedim..
saraylı, heralde burada saraylıya ilk fal atan benimdir :)
Sanırım 2 seneye yakın bir zaman önce, o kadar alakasız bir tablo çizmişti ki..
Eski eşimle beni 2 sene sonra, yani bu aralar tekrar barıştırdı, eski eşimin sağlığının çok iyi olduğunu söyledi(4.evre kolon kanseri), tekrar evleceğimizi ve çocuklarımızın olacağını falan bile ekledi
Ondandır ki, saraylıya bir daha hiç fal atmadım..Ama burada beğeneni çok..Belki gününde değildi o gün..
Aklıma gelenler bunlar şimdilik..
He benim bi canan ablam vardı biliyosunuzdur, izmirde..Telefonunu verdim baya kişiye, onun dediklerini de yaşadım/yaşıyorum..
hep çıktı çıktı diyosunuzda,ne çıktı ne oldu birleştinizmi,çıktıysa bildiyse,bu birleşme olması gerekir değilmi,hepside arada tutturuyor bi şeyler,ama ben hiç çıktı diyemem,çünkü çıktı demem için,beklentimin gerçekleşmesi lazım.

Sen önüne ba canim fallari düsünme bence bu kdr etkileniyorsan baktirma .. zararida dokunuyor zatenAylardir tam da da bitti derken bu fallar yuzunden onume bakamadim. Yok bana inan b bekle.bu ne ya umutlarimizla mi oynuyorlar.
Ben de dün 5 tl kaldı diye wovoka diye birine attim 6 satir falan sorumu da cevaplamamis kahve atmistim askla ilgili en ufak birsey yoktu rezaletti tavsiye etmiyorum. Ucuz diye atiyoruz 5 5 birikip bir suru para gidiyor sonuç sıfır galiba en iyisi bilinenlere atmak. Xtanbul da hala bakmadi falimaFiyatı ucuz diye Tellwe Tufanonur diye birine baktırdım dün. Sırada 4. kişiydim ve 15 dak. geçti geçmedi; fal geldi. Ben hayatımda hiç bu kadar kendiyle çelişen bir fal görmedim. Pembeci olmayayım diye hem çok negatif hem de başta dediğini sonda farklı yazmış. Zaten 15 dak 4 kişiye hem yorumlayıp hem de yazıp gönderiyorsa burada bir sıkıntı var demektir. Ucız etin yahnisi acı oluyormuş gerçekten de bazen:) Sonra kredim kalmıştı Selena'ya kelebek attım. bakalım ne diyecek?
Paybal mıydı neydi, zaten oraya üye oluyosun, ordan otomatik bilgilerin yine geliyor.Arkadaslar sonunda huma bali yakaladim fal attim fakat mobil odeme limitim dolmus kredi kartiyla ödedim de hic telefona msj gelip sifre falan istemedi bir sorun olmaz dimi kart bilgilerimi ögrenmis oldular sonucta şifresiz nasil cekti ki parayi tırstım ilk defa kartla odeme yaptim ve o siteyi ilk kullanisim :/
Arkadaslar sonunda huma bali yakaladim fal attim fakat mobil odeme limitim dolmus kredi kartiyla ödedim de hic telefona msj gelip sifre falan istemedi bir sorun olmaz dimi kart bilgilerimi ögrenmis oldular sonucta şifresiz nasil cekti ki parayi tırstım ilk defa kartla odeme yaptim ve o siteyi ilk kullanisim :/
ah canım sende haklısın ne deyim,aslında zaten durumumuz olumsuz,bu olumsuzu bilmesi benim için bir şey ifade etmiyor,biz falları iyi şeylerin olması için yada olacakmı diye baktırıyoruz,bu nedenlede ben hep çıkmaların,olumlu sonuçlanma olarak düşünüyorumda,bu nedenle dedim.yoksa ooooof falcılar her insanın hayatıında olabilecek,ufak tefek şeyleri kestiriyorlar,bu nedenlede ben sonucu beklediğim için bunlara çıktı diyemiyorum.Niye birlesme olmasi gerekiyor..belkide ayrilacaksin demistir de o cikmisdir?!

Geldi canım ben memnun kaldım durumu gayet iyi bilmiş, gelecegi bekleyip göreceğiz. Kartları cidden hisleriyle harmanlamiş.ayy bende attım :) geldimi senin ki haberleşelim :)
kime baktırdın canım? çıkan fal?2 gündür 10 civarı fal baktırdım herkes iyi şeyler söyledi yorumlar neredeyse yanıydı birtanesi çıktı o olumsuz konuşunca moralim bozuldu
nurbanuya baktırmıştım tamamen aynı, karakter analizi süper ama ilişki açılımında her şey olumlu gibi giderken olumsuz konuşarak beni sevdiğim adamdan soğuttu acaba olumsuz konuşmak tarzı mıBu arada Nurbanu tarotta güzel karakter analizi yapmış ve yüzde yüzde nokta atışı olmuş fakat o da daha onceki yazdıgım bazı falcılar gibi olumsuz konuşmuş. Bakalım bakalım :)))
cnm ben sevgi gunesi denedm kahve attm aslinda iyiydi ama pembeci mi bilemedmkızlar bir yolun varda yeni falcılar var denediniz mi? şaziye şap ve sevgi güneş ilgimi çekti ne ddiyorsunuz dneyen var mı?
ben de ona attım kararsız kaldım işte pembeci mi değil mi pozitif düşün diyorcnm ben sevgi gunesi denedm kahve attm aslinda iyiydi ama pembeci mi bilemedm
 ama fena ddeğil durumumu iyi anlattı. Şaziye şapa atmayı düşnüüyorum
 ama fena ddeğil durumumu iyi anlattı. Şaziye şapa atmayı düşnüüyorum