Binnaz Abla

daha öncesinde 1 puan verdiysen bakmaz belki,çünkü benim daha önce 1 puan verdiklerim bakmıyor,
hem beğenmeyip,hemde tekrar gidince geri çeviriyorlar,seninde böyle bir durumun oldumu canım.

Fal puanim vardi ben de selin imere attim en azindan burda beğenen olmuş. Çok fazla baktirdım korkmaya basladim olumsuz etkiler alacağım diye ama puanlar bitsin bu sefer cidden bırakacağım falı müptela gibi ne bu
bende merak ediyodum onu aslında cvp gelince yorumunu yazarmısın canım

telwedeki medyumderyanura bende baktırdım. yeni gelmiş yorumu yani
ben beğenmedim valla harf falan bilmesi de yok. genel şeyler gibi geldi

Sen önüne ba canim fallari düsünme bence bu kdr etkileniyorsan baktirma .. zararida dokunuyor zaten
offf hemde nasıl zarar. Aslında dışardan duvar gıbı insanım nasıl bu hale geldim bilmiyorum.
Bu arada be bugun tellwe blog aratırken site yoneticilerin falcılara kuralları falan yazıyodu belki yakın takip edener biliyordur varlığından haberdardır. Başka sitelerdeki hesaplar,VIP falcınasıl olunur ,al bakım suresi şikayetler falan.
İlgilmi cekti.Bide hep soruyoruz ya fallar okunuyo mu dıye bence okunmuyo oyle olsa onlar da kendi aralarında rakipler.

Bir suru falcı denedim herkes farklı noktalara degınmiş, 50 tl fos olan suru ile.

Back
X