- 16 Şubat 2015
- 448
- 824
- 133
aaa neden banada demn baktı
sen nasıl buldun peki?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aaa neden banada demn baktı
ilginç kahve falı mıydı belki agır mı geldi falın
kısaydı ama iyiydi begendimsen nasıl buldun peki?
Hmm bende fali iptal edip deryanura attim umarım begenirimkısaydı ama iyiydi begendim
vaaayyy şokkk:)))kızlar cıkan fal haberım yok ama zaman da ne gösterir bilinmez ona da dediğim yok biz barışma aşamasındayız gibi gibi.. belki bizim öküz yiğitliğine b.k sürdürmeyebilir ama paylasmak istedim:)
bana pembeci geldiHülya Demire fal baktiran var mı yorumlar çok çok iddialı da merak ettim
hadi bakalım olur inşallahkızlar cıkan fal haberım yok ama zaman da ne gösterir bilinmez ona da dediğim yok biz barışma aşamasındayız gibi gibi.. belki bizim öküz yiğitliğine b.k sürdürmeyebilir ama paylasmak istedim:)
aman diyim:))Hülya Demire fal baktiran var mı yorumlar çok çok iddialı da merak ettim
Yok hayatım olmadı ciddendaha öncesinde 1 puan verdiysen bakmaz belki,çünkü benim daha önce 1 puan verdiklerim bakmıyor,
hem beğenmeyip,hemde tekrar gidince geri çeviriyorlar,seninde böyle bir durumun oldumu canım.
kızlar cıkan fal haberım yok ama zaman da ne gösterir bilinmez ona da dediğim yok biz barışma aşamasındayız gibi gibi.. belki bizim öküz yiğitliğine b.k sürdürmeyebilir ama paylasmak istedim:)

bende merak ediyodum onu aslında cvp gelince yorumunu yazarmısın canımFal puanim vardi ben de selin imere attim en azindan burda beğenen olmuş. Çok fazla baktirdım korkmaya basladim olumsuz etkiler alacağım diye ama puanlar bitsin bu sefer cidden bırakacağım falı müptela gibi ne bu
Tabii yazarım ama yarın bakar sanırım 3.siradayımbende merak ediyodum onu aslında cvp gelince yorumunu yazarmısın canım
offf hemde nasıl zarar. Aslında dışardan duvar gıbı insanım nasıl bu hale geldim bilmiyorum.Sen önüne ba canim fallari düsünme bence bu kdr etkileniyorsan baktirma .. zararida dokunuyor zaten