Binnaz Abla

Kizlar erkk arkdsmla ayrldik.bunu bilenler fama ve telwe candle.bana birini onerin acil fal atmam lazim kizlar :)

Canım bana da 24 saat içinde falı 180 derece değiştirmişti zamanında bu sefer sırf dua istemek için attım merak ettim çünkü. Bana duaya ihtiyacın yok ama illa istiyorum dersen sorunda belirt dedi e ben de yüzsüz gibi illa istyorum diyemedim ahaha
Kiz sen baristnmi nptn cnm

Evt cnm telwede candle ve fama bildi.esku kiz arkdsyla barsck ddi candle dedigi gbi oldu .
vayy candle çok iyi bilmiş öyleyse. ama anlamadım siz ayrıyken bi kız buldu, sonra onu bırakıp sana geldi, şimdi tekrar ona geri döndü öyle mi? öyleyse üzülme sana da geri gelir yine yani boş ver

vayy candle çok iyi bilmiş öyleyse. ama anlamadım siz ayrıyken bi kız buldu, sonra onu bırakıp sana geldi, şimdi tekrar ona geri döndü öyle mi? öyleyse üzülme sana da geri gelir yine yani boş ver
Cnm bu kizla ckmsti bu.onceden.birini onerirmsn bna huma bal ismi donuyor hep dolu oda baska kim. Var

Cnm bu kizla ckmsti bu.onceden.birini onerirmsn bna huma bal ismi donuyor hep dolu oda baska kim. Var

anladım boşver üzme onla da yürümez zaten. bi sana bi ona dönmüş kafası karışık demek ki.

ben baktırmadım canım hümaya bilmiyorum. önerebileceğim pek kimsede yok benim çok iyi bulduklarımın gelecekleri patladı. tellwede medyumderyanur diye birine baktırmıştım en son. bende baya iyiydi geçmiş ve anda. ama burda yazdım beğenmeyen de çıktı benden sonra baktıranlardan, o yüzden bi şey de diyemiyorum.

Tellweden cidden nefret ediyorum artik.

Heartfilia ya fal attiydim, 2 gundur 1.siradayim ama bakmadi :mad::mad:

ben de atıcaktım ona. çılgınlar gibi fal bakıyodu bi ara o, bi günde bir sürü fal bakmış. şimdi ara vermiş sanırım o da sana denk gelmiş:)

neyse senin ki gelsin de, sen beğenirsen ben de atarım:KK16:

cherrycim çıktımı sana hüma ball

Hevesleneyim mii :KK53:

Kız benim senle enerjim uyar.. Bana da baktı hüma sana nasıldı ? Çıktı mı gelecek için çıkacak gibi mi dedikleri ümitleneyim mi ?

Valla benim de enrjimin uydugu bir dosta dedikleri cikmaya baslamis ama zaman tutmamis :KK9:

Bana baktigi faldan soke olmustum, her seyi bilmis her seyi. Katinadan bilinmesi imkansiz seyler.

Bakalim cikacak mi ne mi bana zaman vermemis:KK37:

Back
X