- 11 Şubat 2015
- 2.017
- 1.907
- 408
- 35
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Donetella yaaa daha 2 ay ancak oldu ciddimi ayrılığınızzz.vaşka bilen varmı? Bilgehatun nazz meryem aylin falan atmışmıydın?Kizlar erkk arkdsmla ayrldik.bunu bilenler fama ve telwe candle.bana birini onerin acil fal atmam lazim kizlar :)
Evt cnm telwede candle ve fama bildi.esku kiz arkdsyla barsck ddi candle dedigi gbi oldu .Donetella yaaa daha 2 ay ancak oldu ciddimi ayrılığınızzz.vaşka bilen varmı? Bilgehatun nazz meryem aylin falan atmışmıydın?
Kiz sen baristnmi nptn cnmCanım bana da 24 saat içinde falı 180 derece değiştirmişti zamanında bu sefer sırf dua istemek için attım merak ettim çünkü. Bana duaya ihtiyacın yok ama illa istiyorum dersen sorunda belirt dedi e ben de yüzsüz gibi illa istyorum diyemedim ahaha
aaa noldu bakim kuzum???Evt cnm telwede candle ve fama bildi.esku kiz arkdsyla barsck ddi candle dedigi gbi oldu .
Cnm watsap vrmi ordan knssk falci lzm bna foruma girmk zor oluyo bu arada sen nptn brstnmi bn ustnnze tekrr ayrildmaaa noldu bakim kuzum???
vayy candle çok iyi bilmiş öyleyse. ama anlamadım siz ayrıyken bi kız buldu, sonra onu bırakıp sana geldi, şimdi tekrar ona geri döndü öyle mi? öyleyse üzülme sana da geri gelir yine yani boş verEvt cnm telwede candle ve fama bildi.esku kiz arkdsyla barsck ddi candle dedigi gbi oldu .
Cnm bu kizla ckmsti bu.onceden.birini onerirmsn bna huma bal ismi donuyor hep dolu oda baska kim. Varvayy candle çok iyi bilmiş öyleyse. ama anlamadım siz ayrıyken bi kız buldu, sonra onu bırakıp sana geldi, şimdi tekrar ona geri döndü öyle mi? öyleyse üzülme sana da geri gelir yine yani boş ver
Cnm bu kizla ckmsti bu.onceden.birini onerirmsn bna huma bal ismi donuyor hep dolu oda baska kim. Var
bir yolun varda mi cnm ben baktrmstm cok begenmstmArkadaşlar şuleye Baktıranınız var mı? Eskilerden birimi merak ediyorum çok ilginç bir detayı bilmişte şaşırdım
Cherry az uslu dur yaaa bide bana bi falci tavsiye et :)Tellweden cidden nefret ediyorum artik.
Heartfilia ya fal attiydim, 2 gundur 1.siradayim ama bakmadi![]()
Cherry az uslu dur yaaa bide bana bi falci tavsiye et :)
Cikan oldumu sana?Huma Bal, binnazabla
Tellweden cidden nefret ediyorum artik.
Huma Bal, binnazabla
Kız benim senle enerjim uyar.. Bana da baktı hüma sana nasıldı ? Çıktı mı gelecek için çıkacak gibi mi dedikleri ümitleneyim mi ?Tellweden cidden nefret ediyorum artik.
Yok canım benim tamamen ayrıldı artık bizim yollarımız, asıl sen ayrılmışsın altta okudum şimdiKiz sen baristnmi nptn cnm
cherrycim çıktımı sana hüma ball
Hevesleneyim mii![]()
Kız benim senle enerjim uyar.. Bana da baktı hüma sana nasıldı ? Çıktı mı gelecek için çıkacak gibi mi dedikleri ümitleneyim mi ?