Binnaz Abla

Fiyatı ucuz diye Tellwe Tufanonur diye birine baktırdım dün. Sırada 4. kişiydim ve 15 dak. geçti geçmedi; fal geldi. Ben hayatımda hiç bu kadar kendiyle çelişen bir fal görmedim. Pembeci olmayayım diye hem çok negatif hem de başta dediğini sonda farklı yazmış. Zaten 15 dak 4 kişiye hem yorumlayıp hem de yazıp gönderiyorsa burada bir sıkıntı var demektir. Ucız etin yahnisi acı oluyormuş gerçekten de bazen:) Sonra kredim kalmıştı Selena'ya kelebek attım. bakalım ne diyecek?
4. günün sonunda Selena'dan falım geldi. Açıkçası çok şaşırdım. İlk kez atmıştım ve hiç bilgi vermemiştim. Ama malum kişiyle ilgili birçok şeyi bilmiş çok ilginç. Kısa ama özdü. Tabi esas olan gelecek ile ilgili söyledikleri. Açıkçası beklemesi olmasa Selena ve Meryem dışında online fal başkasına baktırmam. Bir tek Saraylı kaldı merak ettiğim ama onu da yakalaması zor.

offf seytan durttu yıne beni yina fal attım yahuu.

fal sepeti nesibeyi tekrar deniyeyım dedim ama ılk falı olasıklıydı hadı dedim yeni birileri olsun Gızeme attım ama of ya ben baksam kahvede aynı seyleri soylerim

offf seytan durttu yıne beni yina fal attım yahuu.

fal sepeti nesibeyi tekrar deniyeyım dedim ama ılk falı olasıklıydı hadı dedim yeni birileri olsun Gızeme attım ama of ya ben baksam kahvede aynı seyleri soylerim
Bende kararsizim zeus aleni gizem arasinda kaldim. yorumun gelince memnun kalip kalmadigini belirtir misin buraya

Bende kararsizim zeus aleni gizem arasinda kaldim. yorumun gelince memnun kalip kalmadigini belirtir misin buraya
kahve atmıştım fıx laflar yok bunalmışşsın.falan fılan. soyle guzek kısmet soyle guzel iş calışıyosan mevkıı artışı vs. nedense bu ara hepsi ağız birliği yapmış gıbı mevki artışı , mal mulk edinme soylemleri geçiyor.
cok cokkk kısmetlı bır faldı. ole dınleyıp soklrım sasmadı aslında artık ısın piri olduk mu ne fal begenmiyoz.

İyi falcılar senı şaşrtmayı basarıyo gelecek tabı patlayabılır.

Ben kimseye öneride bulunmam amafalsepeti zeusa ilk attığım kahve falında 3 önemli noktayı 1 haftada yaşadım şok olmuştum hisleri çok yoğun.ama enerji işi...

Ben de dün ilk online falımı falsepeti alex'e baktırdım. Dün gece göndermiş yorumu (katina falı) aman allah'ım bir fal ancak bu kadar olumsuz olabilir. Sabah sabah bütün enerjimi, umudumu, inancımı sömürdü :/ şimdi burada yazılanlara baktım da, böyle olumsuz yorumları çok oluyormuş galiba Alex'in. Valla ne diiim, bunca zaman fal baktırdığım herkes çok olumlu konuşurken ilk defa 'vazgeç bu sevdadan' yorumunu alınca bi tuhaf oldum. yani bi allah belasını versin o adamın demediği kalmış :))))

Biryolunvar yeni yorumcu sehrazati denedim sesli olsa daha iyi olurdu ama yinede begendim. benden hoslanan kisiyi ayni tarif etti vede isminden 2 harf soyledi. gelecek icin soylediklerini zaman gosterir tabi

Biryolunvar yeni yorumcu sehrazati denedim sesli olsa daha iyi olurdu ama yinede begendim. benden hoslanan kisiyi ayni tarif etti vede isminden 2 harf soyledi. gelecek icin soylediklerini zaman gosterir tabi

Şehrazatın bana Haziran başında söylediği şey dün itibarıyla çıktı.Erkek arkadaşımla aram iyi değildi ve farklı şehirlerdeyiz.Bana haziran sonu-temmuz başı bir haftalığına yanınıza gelicek ve görüşüceksiniz dedi.Dün buluştuk:)Tabi ben baktırdığımda ucuzdu,kısa yorum yapmıştı,ama güzeldi.Evlilikle ilgili yorumunu ise zaman göstercek artık.

Ben de dün ilk online falımı falsepeti alex'e baktırdım. Dün gece göndermiş yorumu (katina falı) aman allah'ım bir fal ancak bu kadar olumsuz olabilir. Sabah sabah bütün enerjimi, umudumu, inancımı sömürdü :/ şimdi burada yazılanlara baktım da, böyle olumsuz yorumları çok oluyormuş galiba Alex'in. Valla ne diiim, bunca zaman fal baktırdığım herkes çok olumlu konuşurken ilk defa 'vazgeç bu sevdadan' yorumunu alınca bi tuhaf oldum. yani bi allah belasını versin o adamın demediği kalmış :))))
Detay verdiysen canım belki ondandır yani sorunda olumsuz şeyleri bir bir saydıysan?

Detay verdiysen canım belki ondandır yani sorunda olumsuz şeyleri bir bir saydıysan?

fazlaca detay vermedim de, tabii konuyu özetledim. zor bir konu, o da oradan yürümüş işte:) vallahi bütün enerjimi sömürdü :)) Dün ilk defa Didem'e baktırdım telefonda (dün fal günümdü, bir sürü ilk yaşadım evet^^) o hatta sen bu ara fala dadanmış gibisin, fazla baktırma, enerjini düşürür dedi. Kadın haklı çıktı :)))))

Kızlar merhaba,
Serüvenin kitap falı hakkında neler düşünüyorsunuz? dedikleri çıkanlar oldu mu? biraz detaylı bilgi verirmisiniz bana ?:KK25::KK39:

Bana da cok olumlu bakmisti o da patladi uzulme tatlim

Benim bildiği falı oldu bilmediği de o yüzden bey bir şey diyemiyorum
Canım bana da 24 saat içinde falı 180 derece değiştirmişti zamanında bu sefer sırf dua istemek için attım merak ettim çünkü. Bana duaya ihtiyacın yok ama illa istiyorum dersen sorunda belirt dedi e ben de yüzsüz gibi illa istyorum diyemedim ahaha

Çıkan fal haberi!!!! benim için çok çok çok önemli birşey bugün itibariyle gerçekleşti.. Bu konudan bahsedenler: yakın zamanda maya Demir, kesira sirel.. Rezzan abla Aralık Ayında baktığı falda söylemişti yakın zamanda baktırdığım falın soru kısmında sorduğumda ise olumsuz Demişti yani Aralık ayındaki falı çıkmış oluyor.. Bilgilerinize:KK52:

Back
X