Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sekerim hic ugrasma bence :)Benim listemde bi venüs kalmıştı denemediğim,
Şimdi birde maya demir çıktı![]()
Mayayi gec derim parana yazik...Benim listemde bi venüs kalmıştı denemediğim,
Şimdi birde maya demir çıktı![]()
Benim listemde bi venüs kalmıştı denemediğim,
Aaa gerçekten mi şaşırdım o kadar çok talep var ki 3 gündür uğraşıyorum yakalayamıyorum. O sitede 300 kredim var şu an mecbur birine atacağım önereceğiniz biri var mı hüma haric ona baktirdim çünkü.Mayayi gec derim parana yazik...dedigi hic bir sey cikmiyor aksine tam tersi oluyor
![]()
Bende cok ugrasdim iki kere yakaladim ama dedigim gibi parana yazikAaa gerçekten mi şaşırdım o kadar çok talep var ki 3 gündür uğraşıyorum yakalayamıyorum. O sitede 300 kredim var şu an mecbur birine atacağım önereceğiniz biri var mı hüma haric ona baktirdim çünkü.
Aaa gerçekten mi şaşırdım o kadar çok talep var ki 3 gündür uğraşıyorum yakalayamıyorum. O sitede 300 kredim var şu an mecbur birine atacağım önereceğiniz biri var mı hüma haric ona baktirdim çünkü.
Ben hümayı çok beğendim çünkü hiç bahsetmediģim özel durumları bildi cok gercekciydi ve o sitede baktırdığim ilk faldı.Hümayi nasil buldun?
Ben hümayı çok beğendim çünkü hiç bahsetmediģim özel durumları bildi cok gercekciydi ve o sitede baktırdığim ilk faldı.
Nasıldı Haleh ? Benim de aklımda olan bir isimFalalem Haleh fal bakmaya başlamış. Ben ilk kez gönderdim. Çok merak ediyorum:)
balayındaa büyükadadayızz çeldinn aklımııözelden tam yazsanaa benimkini kandırcamm kuzumm
[/QUOTE
nasıl sorucagımı bılemedım ama ışıl ın özel bi durumu olan dımı, soramıyorumda açık hanı hasas konular bunlarHerkese günaydınnn,
Bomba bir falcı ile geldim bilenler var mı bilmem ama ben yeni gittim.
Mila Cafe Kadıköy- Işıl...Tarot baktı bana , kahve falı da bakıyor...Tek geçiyorum efendim. Adınızı soyadınızı anne adınızı verin gerisini bırakın. Yarım saat kadar sürüyor hemen hemen tarotu...
Agzım acık indim aşağıya...
Mayayi gec derim parana yazik...dedigi hic bir sey cikmiyor aksine tam tersi oluyor
![]()
Aaa gerçekten mi şaşırdım o kadar çok talep var ki 3 gündür uğraşıyorum yakalayamıyorum. O sitede 300 kredim var şu an mecbur birine atacağım önereceğiniz biri var mı hüma haric ona baktirdim çünkü.
Bende cok ugrasdim iki kere yakaladim ama dedigim gibi parana yazik
Sahra buhari kahvede baska önericigim hickimse yok maalesef hepsi faso fiso![]()
aaa çok şaşırdım, maya demir diye ölmüş millet yorumlarda, günlerce fal atabilme çabaları falan.
amma da abartıyolar, tapınacaklar nerdeysetöbe töbe.
Geldi canım ben memnun kaldım durumu gayet iyi bilmiş, gelecegi bekleyip göreceğiz. Kartları cidden hisleriyle harmanlamiş.
Binnazdaki haleh çetiner sanırım o değil mi? Ben binnazdayken severdim tatlış biriydiFalalem Haleh fal bakmaya başlamış. Ben ilk kez gönderdim. Çok merak ediyorum:)
Dedikleri çıkıyor muydu peki? Burda patlayan falları var diye hatırlıyorumBinnazdaki haleh çetiner sanırım o değil mi? Ben binnazdayken severdim tatlış biriydi
Binnazdaki haleh çetiner sanırım o değil mi? Ben binnazdayken severdim tatlış biriydi
Evet sanırım aynı kişi. Ben ilk kez baktırdım. Sıcak samimi bir fal göndermiş. Genelde gelecekle ilgili tutarlı yorum yapmış ki bu hoşuma gitti. Geçmişi biliyorum zaten:) Diğer fal baktırdıklarımla aynı şeyleri ve tarihleri vermiş Haleh de. Bakalım gelecek kahramanlarımıza neler gösterecek:)))Dedikleri çıkıyor muydu peki? Burda patlayan falları var diye hatırlıyorum
Canım çook eski meseleler için baktırmıştım iki üç yıl önce ne oldu ne bitti bilmiyorum hatırlamıyorum ama aklımda iyiydi diye kalmışDedikleri çıkıyor muydu peki? Burda patlayan falları var diye hatırlıyorum
Kızlar bir donem barista cafe,kadıkoy Aslı furyası dönmüştü burada..bende ocak sonu gitmiş,ses kaydı almıştım..geçende yeni öğrendiğim ve şoık olduğumm bir durum var..benim o dönem baktırdigim herif aslında boşanıyormuş bana,hiç evlenmedim demişti..Aslı bana falda bu da ayrılmış galiba falan diyor,ben yok bekar diyorum..O zaman nerdeyse aynı hayatı paylaştığı bir kadından ayrılmış bu diyor..Şimdi anladım bildiğini..Aslıya baktırıp diğer dedikleri çıkan oldumu aranızda?Aslinin su ana kadar falinin ciktigi Polyanna var sanirim..anda ve gecmiste begenilmisti cogunlukca,ki bende de tarifleri,su anki durumumu bilmesi,soyledigi harfler falan hepsi cok iyiydi.Gelecek cok net yakin tarih vermediginden simdilik bir yorum yapamayavagim,cikti cikmadi diye..yalniz Meryemin falina baktim az once,1 vade sonra dedigi sey 1 hafta sonra gerceklesmis,ustelik kendisi 1 ay gibi soylemis falda,ama soru cevabinda 1 vade var olmasina demis.Tam 1 hafta sonrasinda olmus