- 10 Şubat 2015
- 583
- 712
- 358
- 40
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Mail atmislardi canim fallar silincek kaydedin diye ben gerekli olanlari kaydetmistimKızlar selam bir yolun var sitesi fal âlemle kardeş sitemi oldu anlamadım herşeyi aynı yapmışlar ve çok sinirliyim bütün fallarım silinmiş!!!!Nasıl ulaşıcam ben bu fallara şimdi ne gereksiz iş yapmışlar bişey yapıyosunuz bari becerin
Ne zaman atmışlar canım hatırlıyomusun?? Bana öyle bir mail gelmediMail atmislardi canim fallar silincek kaydedin diye ben gerekli olanlari kaydetmistim![]()
cnm fallar silincek diye mail atmıslardı ..sana gelmemis mi mailKızlar selam bir yolun var sitesi fal âlemle kardeş sitemi oldu anlamadım herşeyi aynı yapmışlar ve çok sinirliyim bütün fallarım silinmiş!!!!Nasıl ulaşıcam ben bu fallara şimdi ne gereksiz iş yapmışlar bişey yapıyosunuz bari becerin
Ne zaman canım tam olarak?? gelmedi baktım şimdi maillerime yok öyle bişeycnm fallar silincek diye mail atmıslardı ..sana gelmemis mi mail
cnm 23 haziranda yollamıslar baktm simdiNe zaman canım tam olarak?? gelmedi baktım şimdi maillerime yok öyle bişey
saglık olsun aklında kalanlar varsa not et bi yereOf evet gördüm şimdi atlamışımgitti fallarım
25 hazıranda atmıslar banadaNe zaman atmışlar canım hatırlıyomusun?? Bana öyle bir mail gelmedi
sesli attım nasıl garip? biraz yavaş konuşuyor. ay pembeci mi yaa gerçi benim kartlar iyiydi . gelecek biraz pembe geldi banaAy bana da kartlar üzerinden konuştu bana da pembeydi ya bi de sesli mi attın yazılı mı sesli yorumu çok garipti
ben su attımKızlar falcı semaya su falı mı attınız
banadaa gelmişş kuzumm atmışlar yaniiNe zaman atmışlar canım hatırlıyomusun?? Bana öyle bir mail gelmedi
Çok mutsuzum canımbanadaa gelmişş kuzumm atmışlar yanii
nasıl yorumun canımben su attım
kuzumm istesene belkii bulurlarrÇok mutsuzum canımfallar gittiiii
Bana maya demirle kesirakızlar binnaz ablada en ii tutturan kim var? yqardımcı olurmusunuz
şimdi geldi okuyoruuumnasıl yorumun canım
canım okudum klasik sema ama çok fazla bu sefer yüzde vs vermiş %10 oranla şu olacak ama %90 bu gibi yazmış hep.nasıl yorumun canım