Ayyy çok fena oldum ya nerden baktırdım şu Melih'e tüm yaşama sevincimi aldı benden
Bilge'nin olumsuz can yakıcı yorumu bunun yanında hiç kalırrrr, zaten adamın sesini duyunca değişik hallere büründüm.Bana olmayacak dediği gibi bir de başka birini gördü off üniversiteden ayyy ya tarifine uyan biri var dediği gibi göz hapsine aldı beni onla olcakmış geleceğim.....Bu konu hakkında olumsuz konuşan 3. kişi mi ne kendisi...Onlarca kişiden.. Diyor diyor lafını sonra umutsuzluğa kapılcan kabuğuna çekilceksin diyor hayret bir şey!!!!!!!
Adının içinde D ve Ç harfi olan tanıdıkların var onlarla görüşceksin diyor arkadaşlarım olur ......Bayramda görüşcez. Yaaa offf yaaaa.
Kafamı duvardan duvara vurmak haykırmak istiyorum
:)))) beyzoşum yaaaa ne fal baktırmışsın
:))) biraz fazla olmus ben de yazarken yorulunca farkettim tatlimm :)))
Medyumselenadan cevap geldi beyzaaa sen bu işi biliyosun. Çok değişik şeyler bilmiş şok oldum vallahi
:)) seni su an oyle iyi anliyorum ki :) ayrica tesekkur ederim, benimki tecrubeyle olan bisey :)
Evet ayrıldı esince tam diyorum işte buldum diye onu da kaybettim.. Meral benimde favorimdi eskiden kahvede dediklerinden çıkanlar olmuştu ama çıkmayanlar da vardı buna rağmen ona gönderiyordum hala tutturdukları olduğu için kahvede az biraz başarılı ama ne zaman katina gönderdim o zaman çuvalladı bir tanesi bile olmadı bir daha asla göndermem! Benim elimde patlayan fallar çok yaz döneminde sayısız fal baktırdığım için ve hemen hemen hepsi yaz dönemi dediği için... Şimdi yorumcuları yazsam destan olur bende yeni kişilerde şansımı deniyorum.
:))) biraz fazla olmus ben de yazarken yorulunca farkettim tatlimm :)))
binnaz'da bayadır baktırmıyorum şu yeni gelenler nasıl deneyenler var mı? : Ayda şahin,firuze çetin,ceren esemenli? Baktıranınız oldu mu?
begenırsen cıkarsa paylas beyzaa valla cok meraktayımşu yorumdan sonra benim eksik kalmam beklenemezdi di mi ama? :) jet hızıyla gönderdim ben de eksik kalmayayım diye :) yorumu gelmedi henüz, gelince paylaşırım..
Melih'e de tarot gönderdim, tavsiye ediyorum :) verdiği zaman hem kıymetlilerim, hem de diğer birkaç falcıyla örtüşen zamandı :) durum ve geçmişte de oldukça iyiydi..
begenırsen cıkarsa paylas beyzaa valla cok meraktayım
Veeeee an itibariyle Nesibemin soyledigi birsey daha ve yine tam da soyledigi sekilde cikmis bulunmakta :))
oof ne güzel inşallah banada çıkar yarına beklicem nesibeyi tellwede yeterince takıldım:)
bu arada serüveni pek beğenmedim ben burda okumuştum ama..medyumselana
Selam kizlar
Meral Saydamin iddiali olarak verdigi zaman doldu ve de gecti bile haber vermek istedim :) Hayatina 5 hafta icinde yeni birisi giricek demisti ama zaman olarak an itibariyle gerceklesmedigini belirtmek isterim
Umut isik, Nesibe ve Medyum selenaya da baktisarim var gerci ben medyum selenaya daha önce baktirmistim ama kahveydi ve fiyatlari yüksek degildi iyi bir falci bence .Nesibeyi hala yakaliyamiyorumartik evde oldugumda bekliycem.Umut Isigi merak ettim galiba sadece kahve bakiyor .En iyisi simdi Selenaya bi katina yollayim yine duramiyorum :)))
:)) inşallah sana ve burdaki herkese de söylenilen güzel şeyler hep çıksın, tabi bana da :)) henüz sonuca ulaşmadım çünkü :) serüveni hala bekliyorum ben! Sistemw girmesine rağmen bakmadı hala benim falıma! Anlamadım ki neyi bekliyor? Acaba geri mi çeksem falı? Medyum Selena ah selenaaa :))))
Canım Umut için bence biraz bekle.. Bana bişey için verdiği zaman 15 ekim. Çıkarsa da çıkmazsa da burdan yazacağım, o zaman baktırırsın.. Nesibemi de inşallah yakalayabilirsin..
Hmm bende bekliyim o zaman Beyzacim unutmazda haber verirsen burdan güzel olur cok uzak bir tarihte degil zaten gercekten ilginc
Ask kahinide 22 kasimda bulusman olacak diyerek cok iddiali bir tarih vermisti gerci onada daha var ama onunkide fazla iddialiKarsilasma falanda degil bulusma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?