Binnaz Abla

Bana cok olumsuz bir fal gibi gelmedi canim bu fal..belki diger kisi senin icin daha hayirlidir.. Bak bilmis de bikac sey..

Hazır yazmışken bir de verdiği zamanlar çıkmayanları yazayım, siz de ona göre tedbir alırsınız canlarım :)

BİNNAZ ABLA- KAHVE

Marzuka (Acemiliğime denk geldi, bununla ilgili yorum yapmazsanız sevinirim:) )

Hülya Demir

Gizem Sitare

Pınar Gökçe

Dilay Uyaroğlu

Ece Gülen

TAROT

Selma Aydın

Haleh Çetiner (O'nun verdiği zamana çok inanmıştım, hayal kırıklığı yaşadım )

Eylül Acar

Güven Cihan Çoban ( Çok iddialıydı ancak ne yazık ki tutmadı verdiği zaman )

Kesira Sirel

Deniz Görür

Açelya Tuğra (ilk falında Eylül kesin demişti, ikinci falında uzak zaman, üçüncü falında Kasım-Aralık dedi. İlk falında söylediği zaman çıkmadığı için yazıyorum)

Ve Meral Saydam.. Ona da neden bilmem inanmıştım, verdiği zaman tutmadı

FAL SEPETİ

Asrın Arıkan

Yağmur

Taha

:)) seni su an oyle iyi anliyorum ki :) ayrica tesekkur ederim, benimki tecrubeyle olan bisey :)

Katina baktırdığım halde ailemde olanda çok değişik şeyleri bilmiş ve bildiklerinde attı dediğim yok. Mesela eski sevgilimle ilgilide zaman göremiyorum demiş yani atmıyo gibi boş boş beğendim:)

Meral saydam a bende katina yollamıştım.Çok iddialıydı zaman konusunda ama yanıldı bende.Bende zamanı gelince yazıyorum cıkanı cıkmayanı.Yoksa dediğin destan yaz yaz bitmez.

:))) biraz fazla olmus ben de yazarken yorulunca farkettim tatlimm :)))

fal yorumlarına katıldığım gibi katılmadığım kişiler de var tabi aralarında baya hiç baktırmadıklarım da var ama ben womennı çok başarılı bulmuştum Melih'i ise beğenmemiştim çünkü çıkmadı dedikleri ve falı çok karışıktı öyle de olabilir böyle de olabilir tarzı yorumları sevmiyorum ben ayrıca tarot baktırmıştım belki kahve baktırmak gerek ama Rezzan abla ve Melek konusunda kesinlikle hemfikiriz Rezzan ablanın her dediğini yaşadım çıkmadan baktırmıyorum ona biraz daha beklemeliyim son falın uzerinden 20 gun falan geçmiş daha zaman var çıkmasına bakalım nesibe ve melek an ve geçmişte çok iyiler gerçekten anlık yorum isteniyorsa ikisine başvurulmalı ama gelecek çok net zamanlar vermediler hiç bana o yüzden beklemedeyim ama çok pozitif ve enerji dolular... Rezzan abla ise gerçekten zamanına duruma kadar biliyor dinliyorum eskiyi de şaşırıyorum sadece zamanı biraz uzak verdi bana 2 ay kadar napalım beklicez yeter ki çıksın

Ayrıca ben online falcı olsan her sitede bir kaç isimle çalışırım birinde olumlu birinde olumsuz konuşurum %50 olma ihtimali var mutlaka dönüş alırım yani:)) ayrıca açelya beni feci şaşırttı acaba diyorum o da mı öyle yapıyor çünkü nasıl bir faldı bir tek isim bilmediği kalmış şoka girdik yani

Son düzenleme:
begenırsen cıkarsa paylas beyzaa valla cok meraktayım

Veeeee an itibariyle Nesibemin soyledigi birsey daha ve yine tam da soyledigi sekilde cikmis bulunmakta :))

oof ne güzel inşallah banada çıkar yarına beklicem nesibeyi tellwede yeterince takıldım:)
bu arada serüveni pek beğenmedim ben burda okumuştum ama..medyumselana

Selam kizlar
Meral Saydamin iddiali olarak verdigi zaman doldu ve de gecti bile haber vermek istedim :) Hayatina 5 hafta icinde yeni birisi giricek demisti ama zaman olarak an itibariyle gerceklesmedigini belirtmek isterim

Umut isik, Nesibe ve Medyum selenaya da baktisarim var gerci ben medyum selenaya daha önce baktirmistim ama kahveydi ve fiyatlari yüksek degildi iyi bir falci bence .Nesibeyi hala yakaliyamiyorum artik evde oldugumda bekliycem.Umut Isigi merak ettim galiba sadece kahve bakiyor .En iyisi simdi Selenaya bi katina yollayim yine duramiyorum :)))

oof ne güzel inşallah banada çıkar yarına beklicem nesibeyi tellwede yeterince takıldım:)
bu arada serüveni pek beğenmedim ben burda okumuştum ama..medyumselana

:)) inşallah sana ve burdaki herkese de söylenilen güzel şeyler hep çıksın, tabi bana da :)) henüz sonuca ulaşmadım çünkü :) serüveni hala bekliyorum ben! Sistemw girmesine rağmen bakmadı hala benim falıma! Anlamadım ki neyi bekliyor? Acaba geri mi çeksem falı? Medyum Selena ah selenaaa :))))

Canım Umut için bence biraz bekle.. Bana bişey için verdiği zaman 15 ekim. Çıkarsa da çıkmazsa da burdan yazacağım, o zaman baktırırsın.. Nesibemi de inşallah yakalayabilirsin..

serüven fena değil ama selena bin basar cidden.efsunlarda serüvenden daha iyiydi mesela bana sorarsan.bilemedim şimdi sende baktırda yorumunu söylersin:)
oof kontör alıyorum o güne bitiyo fal yollamaktan

Canım Umut için bence biraz bekle.. Bana bişey için verdiği zaman 15 ekim. Çıkarsa da çıkmazsa da burdan yazacağım, o zaman baktırırsın.. Nesibemi de inşallah yakalayabilirsin..

Hmm bende bekliyim o zaman Beyzacim unutmazda haber verirsen burdan güzel olur cok uzak bir tarihte degil zaten gercekten ilginc

Ask kahinide 22 kasimda bulusman olacak diyerek cok iddiali bir tarih vermisti gerci onada daha var ama onunkide fazla iddiali Karsilasma falanda degil bulusma

Çok yakın zaman diye dedim canım zaten, olur da çıkmazsa boştan yere para verme diye :) mutlaka paylaşacağım burdan, hiç unutur muyum?? :) adin de 17 ekimde bişey olacağını söyledi.. Net tarih verince inanasım geliyor ama tecrübelerime dayanarak şimdilik umutlanmamayı tercih ediyorum :)

aşk kahinini de çok merak ediyorum, tavsiye ediyor musun, anda ve geçmişte nasıldı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…