- 23 Ağustos 2012
- 52.052
- En iyi cevaplar
- 1
- 242.585
- 898
MedyumSelena'ya gönderdim online olsun bi bakalım yorumlucak mı
Ötekini de iptal edip Ugga'ya gönderiyim bari bakılcağı yok saatlerdir
Klothoyagmur u da begenenler olmustu burda, yabana atmayalim derim
Bu arada MedyumSelena ve Ugga bana taban tabana zit seyler soylemisler, bakalim kim hakli cikacak
Kızlar şu Tellwe'de adamakıllı bakan biri (??????) var mı? 10 kredim var ona göre söylerseniz iyi olur3 gündür güya fal baktırcam geri çevirmeler bişeyler bi tripler tavırlar , yok yani esinceye baktırcam diye aldım kredi, siteyi bıraktığı için geri çevirdi ama sağolsun geri çevirirken yorumunu yapmış kredim elimde kaldı yani,3 gündür gönderip duruyorum ama bi türlü olmuyor çok nazlılar
Sezen bir halt bilmiyor, sacmaliyor. Onceki sayfalarda faldan hic anlamadigini, birakip overlokculuk kariyerine baslamasini onermistim ama belli ki dinlemeyipn sacmalamaya devam ediyor.
serüven diyorum canım çok beğendim ben
Sekerim kahve mi tarot mu baktirdin?
Selenaya tarot mu baktırmıştın tatlım yoksa katina mı?
serüven diyorum canım çok beğendim ben
Sağol canım önerin için ona göndereyim bakar inşallah ayy bir daha bu sitede baktırırsam!!!!3 falcı bana düşük vermiş kimse bakmıyor hayret bir şey ya dün yolladıklarımda geri çevrilmiş!
gercekten cok enteresan bir site.Bende birine 4 yildiz verdim hesap sormus bende 5 vermek zorundamiyim o zaman siteye hep 5 yildiz koyun digerleri olmasin.Sacma duzenlerini duzeltseler duzgun fal bakanlar var aslinda.seruveni ben cok begendim bakalim sana neler diyecek cnm ,rica ederim ayrica
Serüveni bende çok beğendim ah ah kasım ayı dedi görcez, bıktım şunun planlarından her falcı planlarından bahsetmiş o planlara beni de dahil etse nolurdu sankiii
Aslında serüvenin olacak dediği bir şey oldu iki gün önce bu konuyla ilgili
Geçmiş bugün güzel, kasımda aşk başka derler belki aşkımız kasım ayını bekliyordur
MedyumSelena'ya baktırmadım bilemicem aslında yolladım da geri çevirmişSerüven mi medyumselena mı ya bende baktırayım bi ikisinden birine yada ikisine:) tellwede hergün fal baktırıyorum yine oof:)
MedyumSelena'ya baktırmadım bilemicem aslında yolladım da geri çevirmişama Serüven'i tavsiye ederim.
Tellwede geri yollamayan var mı zaten. Bide telefondan yollıyorum geri yollama nedenlerinide göremiyorum şu anda:) serüveni deniyim bi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?