Binnaz Abla

MedyumSelena'ya gönderdim online olsun bi bakalım yorumlucak mı

Ötekini de iptal edip Ugga'ya gönderiyim bari bakılcağı yok saatlerdir

Klothoyagmur u da begenenler olmustu burda, yabana atmayalim derim

Bu arada MedyumSelena ve Ugga bana taban tabana zit seyler soylemisler, bakalim kim hakli cikacak

Klothoyagmur u da begenenler olmustu burda, yabana atmayalim derim

Bu arada MedyumSelena ve Ugga bana taban tabana zit seyler soylemisler, bakalim kim hakli cikacak

Evet bende beğenenleri görünce Yağmur'a gönderdim ama çok geç bakıyor herhalde geri de çevirmiyor saatlerce bakmıyor da çevrimiçi olsa bile bilemedim.........
bakalım bende baktırayım bana ne dicek bende de zıtlaşacaklar mı

1 gün önce [Katina]

prenses34
peki mithat beni seviyo özlüyo ve artık bana sadıkmı?başka bayanlarla ilgilenmiyo dimi?bu bayramda görüşcekmiyim mithatlan?yada beni nezaman ararda görüşürüz?mithatın işleri nezaman düzene girecek?düzene girince işleri evlenme teklifi etcekmi?duygu gülşah ne zaman mithatın yakasından düşecek?geçende rüyamda gülşahı görmüşdüm özür diliyodu barışmak istiyodu bende istemedim barışmak.

Yağmurla kehribana yolladım telefondan giriyorumda tam doğru adlarını yazamamış olabilirim. Aynı şeyleri söylediler fena değiller denenebilir kızlar

serüven diyorum canım çok beğendim ben

Sezen bir halt bilmiyor, sacmaliyor. Onceki sayfalarda faldan hic anlamadigini, birakip overlokculuk kariyerine baslamasini onermistim ama belli ki dinlemeyipn sacmalamaya devam ediyor.

salla canım ya bende baktırmıştım hikaye üzülme fazla yokmuş gibi davran

serüven diyorum canım çok beğendim ben

Sağol canım önerin için ona göndereyim bakar inşallah ayy bir daha bu sitede baktırırsam!!!!3 falcı bana düşük vermiş kimse bakmıyor hayret bir şey ya dün yolladıklarımda geri çevrilmiş!

Sağol canım önerin için ona göndereyim bakar inşallah ayy bir daha bu sitede baktırırsam!!!!3 falcı bana düşük vermiş kimse bakmıyor hayret bir şey ya dün yolladıklarımda geri çevrilmiş!

gercekten cok enteresan bir site.Bende birine 4 yildiz verdim hesap sormus bende 5 vermek zorundamiyim o zaman siteye hep 5 yildiz koyun digerleri olmasin.Sacma duzenlerini duzeltseler duzgun fal bakanlar var aslinda.seruveni ben cok begendim bakalim sana neler diyecek cnm ,rica ederim ayrica

Çok ilginçler gerçekten ,4 gündür geri çevriliyor tüm fallarım tarot kartı seçmekten gına geldi Serüven şuan açık falda, durumu ona izah ettim umarım anlayışlıdır ve bakar burdan yorumlarımı yaparım

Serüveni bende çok beğendim ah ah kasım ayı dedi görcez, bıktım şunun planlarından her falcı planlarından bahsetmiş o planlara beni de dahil etse nolurdu sankiii
Aslında serüvenin olacak dediği bir şey oldu iki gün önce bu konuyla ilgili
Geçmiş bugün güzel, kasımda aşk başka derler belki aşkımız kasım ayını bekliyordur

Binnaz'da bayadır baktırmıyorum şu yeni gelenler nasıl deneyenler var mı? : Ayda Şahin,Firuze Çetin,Ceren Esemenli? Baktıranınız oldu mu?

Falsepeti Melih Gün nasıl? Kahve baktırmayı düşünüyorum.. Yine fala sardım fıttırdım yine

Serüven mi medyumselena mı ya bende baktırayım bi ikisinden birine yada ikisine:) tellwede hergün fal baktırıyorum yine oof:)

Serüven mi medyumselena mı ya bende baktırayım bi ikisinden birine yada ikisine:) tellwede hergün fal baktırıyorum yine oof:)
MedyumSelena'ya baktırmadım bilemicem aslında yolladım da geri çevirmiş ama Serüven'i tavsiye ederim.

MedyumSelena'ya baktırmadım bilemicem aslında yolladım da geri çevirmiş ama Serüven'i tavsiye ederim.

Tellwede geri yollamayan var mı zaten. Bide telefondan yollıyorum geri yollama nedenlerinide göremiyorum şu anda:) serüveni deniyim bi

Tellwede geri yollamayan var mı zaten. Bide telefondan yollıyorum geri yollama nedenlerinide göremiyorum şu anda:) serüveni deniyim bi

Aynen ya, serüvenin dedikleri çıkarsa yine ona gönderirim kasımda olursa ki artık zaten falım fallanmış olur
fala gerek kalmaz esince vardı onu da siteden kaçırttılar o da çok iyiydi ona baktırdıktan 4-5 gün sonra siteden ayrıldı ne güzel tam bulmuşken...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…