serüven fena değil ama selena bin basar cidden.efsunlarda serüvenden daha iyiydi mesela bana sorarsan.bilemedim şimdi sende baktırda yorumunu söylersin:)
oof kontör alıyorum o güne bitiyo fal yollamaktan
Senin yine tek hattın var anladığım kadarıyla.. Ben sırf fal baktırmak için 2 hat daha aldım kendi hattımdan sonra :) 3 operatör de var artık bende :)
hahaha o kadar bulaşmak istemiyorum:))
Burada yeni üye olarak yorum yapan ben varım bugün, eğer lafınız banaysa açık olun neyi yemiyorsunuz, bileyim?
Burada sık sık okuyorum her yeni gelene reklam amaçlı geliyormuşlar gibi muamele ediliyor, baktırdığım tüm falların idlerini burada paylaşayım dilerseniz.
Önce biraz gözlemleyin, ondan sonra bir zanna varın bence. Bu konudaki tek ve ilk mesajım tüm falcıları yorumladığım mesajdır.
Günlerce sizi takip ettim, kendi görüşlerimi de iletmek için üye oldum. "YENİ" üye oldum, altını çiziyorum.
Geldiimm :)) bu ara Tellwede daha çok takıldım ve daha önce orada baktırdığım falları paylaşmadığım için o yüzden önce onu yazacağım :)
Semele (İskambil): Durumda iyiydi, verdiği zamana daha var
Hades (İskambil): Durum ve geçmiş iyi olsa da verdiği zaman çıkmadı
Rehber (İskambıl): 2 kez baktırdım, 2 si de kısa ve özdü, verdiği zamanlar farklı.. Bilemeyeceğim o yüzden :)
Falcıasmin (kahve): Söylediği birşeyi yaşadım. Verdiği zamana birazcık daha var.
Arzubacı (iskambil): tavsiye etmiyorum
Kahin39 (İskambil): çok başarılı sayılmaz, verdiği zaman da tutmadı zaten..
Kiraze12 (kahve): 7 kez baktırdım, enerjisini çok seviyorum. :)
Ugga (kahve): fena değil.. Verdiği zaman bu ay. Bakıcaz artık :)
efsunlar (kahve): durum analizi iyiydi, onun da verdiği zaman bu ay :)
kahinvanga (kahve): anda ve geçmişte oldukça iyiydi. Verdiği zaman henüz gelmedi.
altıncıboyut (kahve): durum analizi iyiydi.. Verdiği zaman ekim kasım
saraylı hanım (kahve): 2 kez baktırdım, 2sinden de oldukça memnun ayrıldım :)
ikamet (kahve): çok olumlu bir faldı, ben pek sevmem öyle masalsı yorumları
ruhani hisler (kahve): benimle uzaktan yakından ilgisi yoktu, tavsiye etmiyorum
womenn (tarot): çok tavsiye edebileceğim biri değil..
starss (kahve): benimle ilgili bildiği de oldu bilemediği de.. Karar sizin :)
sen nerdesin (tarot): durum analizi oldukça iyiydi. Verdiği zamana daha çok var
Nevin725 (kahve): oldukça iyiydi tavsiye ediyorum
hoennir (katina): çok çok başarılıydı..
adin (iskambil):her kelimesi çok doğru bir fal okudum ondan. Söylediği harfler birebirdi, inanamadım :) Verdiği zamana biraz daha var
vee tabii ki MEDYUMSELENA... Şok üstüne şok yaşattı bana :) kesinlikle en iyilerden biri :)
diğerlerini birazdan yazacağım :)
begenırsen cıkarsa paylas beyzaa valla cok meraktayım
Epeydir girmemiştim, yorumları okurken bu yorumuna denk gelip şok oldum Beyza'cım..
Ne çok fal baktırmışsın..bir servet ödemişsin resmen fala :)
Kim iyi kim kötü konusunda sana danışmak en doğrusu ama... şu bir gerçek ki, fal çoğu kez olacak güzel şeyleri de
engelleyebiliyor... insanı sürekli bir bekleme modunda tutabiliyor...
Bilinçaltı , beklemeye kodlanıyor... Gerçekleşmeye değil...
Acaba ne olacak, olacak mı, ne zaman soruları bizi 'olma' anından uzaklaştırabiliyor....
15 gündür falan fal baktırmadım ve sanki rahatlamış gibiyim :))
arada sırada ayda bir falan Nesibe veya Rezzan abla ile yetinmek belki de en iyisi...
ama sen MedyumSelena'yı sokabiliyorsun aklımıza :)))
Buraya Bilge yle ilgili goruslerimi yazdim, bir kere daha yaziyorum. Bilge falci degil, hicbir hissiyati yok. 10dklik ses kaydinda ne gecmis ne an vardi, gelecekle ilgili sadece 2 cumle vardi ve onlar da birbirinden olumsuzdu. Yani Bilge bir sey bilmiyor, zirvaliyor. Yorumlari da aklim almadi acikcasi, kim bu hatuna 5 yildiz vermis Allah askina?!!!
Gec gitsin, ustunden zaman gecmediyse fal iadesi iste bence. Ben oyle yapmistim.
Onun disinda birinden hoslaniyorsan tabi ki elinden geleni yapacaksin, goz suzeceksin, cilveni yapacaksin kardesimKimse bir halt bilemiyor zaten, onlarin dediklerine inanip bu is olmaz diyip vazgecme. Bu olmayacak, baska biri var diyenlere de %100 inanma. Ya baska adam diye biri yoksa? O zaman durduk yere elindekinden olursun. Hayatini fala gore yasama; hayatini yasa, sonra otur falla karsilatir derim ben. Kel alaka olacak ama Hurrem Sultan i ornek almak gerek biraz, kimsesiz , kole olarak geldigi sarayda kaderin kendisini degistirdi. Ayni sekilde kadere yon vermek bizlerin elinde, birazcik guclu olalim, hayatimizin insiyatifini elimize alalim derim
Veeeee an itibariyle Nesibemin soyledigi birsey daha ve yine tam da soyledigi sekilde cikmis bulunmakta :))
Çok yakın zaman diye dedim canım zaten, olur da çıkmazsa boştan yere para verme diye :) mutlaka paylaşacağım burdan, hiç unutur muyum?? :) adin de 17 ekimde bişey olacağını söyledi.. Net tarih verince inanasım geliyor ama tecrübelerime dayanarak şimdilik umutlanmamayı tercih ediyorum :)
aşk kahinini de çok merak ediyorum, tavsiye ediyor musun, anda ve geçmişte nasıldı?
Klothoyagmur a 2 gun once fal attim, hala bakmamis
aynen ya~bende bekliorum
ye baktıran var mı kızlar?
ne oldu ablacım özel değilse bizede anlatırmısınnnbu ara güzel şeyler duymayaihtiyacım varda :)
Beyzacim ask kahinine fiyatlari arttirmadan önce baktirmistim ve katinaydi .Tabi kisi tarifi verdi ve sadece gelecekte olucaklari söyledi ama uzun uzun bir siralama yoktu kisa bir faldi ama oda cok iddialiydi .Söyledigi kisi tarifi evet var öyle bir insan dogru ama o insan hayatimda yok henüz ..o yüzden kasima dogru birseyler olursa bende haber veririm .Yanliz benim acimdan ayni tarifleri veren esince ve kehribanda vardir bu yönden düsünürsem kisi tarifleri dogru diye degerlendiriyorum .Zaten esinceninde bahsettigi bir olayida yasamistim.
binnaz ablada ilk baktırdığım kişi pınar gökçe çok memnun kalmıştım ilk olduğu için sanırım:) ama söyledikleri çıktımı dersen iş yerimle ilgili eylül ayı için tarih vermişti maalesef hiç bi gelişme olmadı. ama bi kayıp yaşıcaksın dedi yeni taşındığım eve hırsız girdi altın falan aldı götürdüyani belki iş içinde beklemem gerekiyor sanırım. aklıma düştü şimdi baktırsammı acaba?
oof nesibeyi beklesem mi rezzan ablada bir kişi var ona mı yollasam:26:
rezzanın 2nci falınıda dinledim aslında küçük küçük bazı şeyler olmuş geçen hafta yollamıştımda nesibeyi yakalayamıyorum bir türlü canım nesibe çekiyo
yoksa rezzana yollayıp tellwede de kahve mi baktırsam daha ucuz ya
psikopat oldum iyiceeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?