Binnaz Abla

serüven fena değil ama selena bin basar cidden.efsunlarda serüvenden daha iyiydi mesela bana sorarsan.bilemedim şimdi sende baktırda yorumunu söylersin:)
oof kontör alıyorum o güne bitiyo fal yollamaktan

Senin yine tek hattın var anladığım kadarıyla.. Ben sırf fal baktırmak için 2 hat daha aldım kendi hattımdan sonra :) 3 operatör de var artık bende :)

Buyurun arkadaşlar "Mavimsel" adlı nicki üye yeni üye olduğunu söylüyordu buraya..Buğün 2.ci üyelikten hesap kapanmış...
1 ay içinde bu 2 kez oluyor...Ve ben bunun BİR FALCI olacağından kuşkulanıyorum.
Lütfen bu üyenin diğer üyeliği kime ait söylerse biraz olsun dürüstlük örneği göstermiş oluçak...
Ben yönetime bildirdim ..onlar yakında bildirirler bize zaten..
Hiç hoş olmuyor ama.biz burda en özelimize kadar birbirimiz le paylaşırken..

Epeydir girmemiştim, yorumları okurken bu yorumuna denk gelip şok oldum Beyza'cım..
Ne çok fal baktırmışsın..bir servet ödemişsin resmen fala :)

Kim iyi kim kötü konusunda sana danışmak en doğrusu ama... şu bir gerçek ki, fal çoğu kez olacak güzel şeyleri de
engelleyebiliyor... insanı sürekli bir bekleme modunda tutabiliyor...
Bilinçaltı , beklemeye kodlanıyor... Gerçekleşmeye değil...

Acaba ne olacak, olacak mı, ne zaman soruları bizi 'olma' anından uzaklaştırabiliyor....

15 gündür falan fal baktırmadım ve sanki rahatlamış gibiyim :))
arada sırada ayda bir falan Nesibe veya Rezzan abla ile yetinmek belki de en iyisi...
ama sen MedyumSelena'yı sokabiliyorsun aklımıza :)))

:))) 3 ayda fala odedigim para 1500 lirayi gecti canim. Biraz abarttim ben kabul ediyorum da elden bisey gelmiyor:) Ancak sunu soyliyim Selena konusunda tamamen masumum ben, benim de burda kanima girdiler :))

15 gun boyunca fal baktirmamak bana su an hayal gibi geliyor, seni yurekten tebrik ederim :))
Nesibem ve Rezzan Ablam en iyileri zaten.. Tabi bir de Melekcigim var :) ancak her gun onlara gideneyecegime gore ben de caresiz baskalarina da gidiyorum :)

bu saydigim 3 isim disindaki butun fallarimi cok cabuk unuttugum icin beklemeye programlamiyorum beynimi, bu yuzden fal ile ilgili soyledigin sey benim icin gecerli degil canim :)

Çok güzel konuşmuşsun çokta haklısın gerçekten... Asla fala göre hayatımı şekillendirmiyorum sadece mutsuz olduğum ümidimi yitirdiğim zamanlarda bir nevi terapi adına fal baktırmaya başlamıştım sonradan bağımlısı oldum.. Açıkçası benim 6. hissim çok kuvvetlidir, bir anda gelir içime doğuverir gerek olaylar olsun gerek kişilerle ilgili durumlar... Şimdi anlatsam her şeyi şaşar kalırsınız ,aslında çok bahsetmem bu yönümden ama... Çok şeyi önceden bilirim,orda burda falcı diye geçinen çoğu kişiden çok fazla şey hissederim. Rüyalarım çıkar, aslında eskiden daha çok çıkardı ,rüyalarım çıkıyor çıkıyor diye diye hava attım azaldı Bu konuyla ilgili başta benim hislerim önemli, rüyalarım önemli.. ve tabi yaşananlar... İstihare rüyalarına da yattım gerekeni gördüm çok şükür, fakat bazen öyle bir olumsuzluk oluyor ki tamam diyorum olmayacak, sonra bi bakıyorum en ufak şeyle yine ona yönelmişim. Çünkü biz birbirimize aitiz..Ne zaman olmayacak desem onun ufacık bir davranışıyla daha da bağlanmışım... Falcılar bana ne derse desin isterlerse 10 ayrı kişi görsünler,kimse beni ilgilendirmez ben yine ondan vazgeçmem!.. Çünkü aşk çocuk oyuncağı değil... Sadece Melih beni biraz sinir etti o kadar.

Beyzacim ask kahinine fiyatlari arttirmadan önce baktirmistim ve katinaydi .Tabi kisi tarifi verdi ve sadece gelecekte olucaklari söyledi ama uzun uzun bir siralama yoktu kisa bir faldi ama oda cok iddialiydi .Söyledigi kisi tarifi evet var öyle bir insan dogru ama o insan hayatimda yok henüz ..o yüzden kasima dogru birseyler olursa bende haber veririm .Yanliz benim acimdan ayni tarifleri veren esince ve kehribanda vardir bu yönden düsünürsem kisi tarifleri dogru diye degerlendiriyorum .Zaten esinceninde bahsettigi bir olayida yasamistim.

ye baktıran var mı kızlar?

binnaz ablada ilk baktırdığım kişi pınar gökçe çok memnun kalmıştım ilk olduğu için sanırım:) ama söyledikleri çıktımı dersen iş yerimle ilgili eylül ayı için tarih vermişti maalesef hiç bi gelişme olmadı. ama bi kayıp yaşıcaksın dedi yeni taşındığım eve hırsız girdi altın falan aldı götürdü yani belki iş içinde beklemem gerekiyor sanırım. aklıma düştü şimdi baktırsammı acaba?

ne oldu ablacım özel değilse bizede anlatırmısınnn bu ara güzel şeyler duymayaihtiyacım varda :)

Tatlım özel olduğu için anlatamam ama şu kadarını söyleyebilirim, Nesibem söylediğinde tam aksi durumlar yaşıyordum ve O söylemiş olmasa "amma da abarttı" diyebileceğim birşeydi :)

Bilgilendirme için teşekkür ederim canım :) kasıma doğruya kadar bekleyeyim ben de :) bi gelişme olursa haber vermeyi unutma ama tamam mı? :)

Tarot mu kahve miydi kuzum?

oof nesibeyi beklesem mi rezzan ablada bir kişi var ona mı yollasam:26:
rezzanın 2nci falınıda dinledim aslında küçük küçük bazı şeyler olmuş geçen hafta yollamıştımda nesibeyi yakalayamıyorum bir türlü canım nesibe çekiyo
yoksa rezzana yollayıp tellwede de kahve mi baktırsam daha ucuz ya
psikopat oldum iyiceeee

Bence Nesibe'yi bekle Bende beklemedeyim faceden takip ediyorum sürekli ona baktırmam lazım ağustostan beri çok zaman geçti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…