Aynen ya, serüvenin dedikleri çıkarsa yine ona gönderirim kasımda olursa ki artık zaten falım fallanmış olurfala gerek kalmaz esince vardı onu da siteden kaçırttılar o da çok iyiydi ona baktırdıktan 4-5 gün sonra siteden ayrıldı ne güzel tam bulmuşken...
Kim o falcınız cafe de mi çalışıyor?
Nerde bu falcı?Sakıncası yoksa paylaşırmısın?
Nerde bu falcı?Sakıncası yoksa paylaşırmısın?
Aaa esincenin ayrıldığını bilmiyordum.Bi kez baktırmıştım ve burda tavsiye etmiştim.Allah için falın hakkını veriyordu.Zaman ilerlerken geçenlerde Meral Saydam 'ı yazmıştım,yalan olduğunu...Buna bir yenisi daha eklendi.Çok çok sevdiğim hepte seveceğim Rezzan ablamın ekim ortaları itibariyle iki konuda söyledikleri gerçekleşmedi.Çıkan veya çıkmayan fallarımı paylaşmaya devam edeceğim.
Aynen ya, serüvenin dedikleri çıkarsa yine ona gönderirim kasımda olursa ki artık zaten falım fallanmış olurfala gerek kalmaz esince vardı onu da siteden kaçırttılar o da çok iyiydi ona baktırdıktan 4-5 gün sonra siteden ayrıldı ne güzel tam bulmuşken...
Kime güveneceğiz yahu?insanlar neden fal gibi bi yerde keyfi olan bir eylem için neden yalana dolana başvururlar hiç anlamıyorum...kendinden bahsediyor ...
Serüveni bende çok beğendim ah ah kasım ayı dedi görcez, bıktım şunun planlarından her falcı planlarından bahsetmiş o planlara beni de dahil etse nolurdu sankiii
Aslında serüvenin olacak dediği bir şey oldu iki gün önce bu konuyla ilgili
Geçmiş bugün güzel, kasımda aşk başka derler belki aşkımız kasım ayını bekliyordur
Aaa esincenin ayrıldığını bilmiyordum.Bi kez baktırmıştım ve burda tavsiye etmiştim.Allah için falın hakkını veriyordu.Zaman ilerlerken geçenlerde Meral Saydam 'ı yazmıştım,yalan olduğunu...Buna bir yenisi daha eklendi.Çok çok sevdiğim hepte seveceğim Rezzan ablamın ekim ortaları itibariyle iki konuda söyledikleri gerçekleşmedi.Çıkan veya çıkmayan fallarımı paylaşmaya devam edeceğim.
Şu yorumdan sonra benim eksik kalmam beklenemezdi di mi ama? :) jet hızıyla gönderdim ben de eksik kalmayayım diye :) yorumu gelmedi henüz, gelince paylaşırım..
Melih'e de Tarot gönderdim, tavsiye ediyorum :) verdiği zaman hem kıymetlilerim, hem de diğer birkaç falcıyla örtüşen zamandı :) durum ve geçmişte de oldukça iyiydi..
Tabi beklenemezdi hatta ben baktırmadığına şaşıyorum
Kahve gönderdim bende Melih'e gelsin dinliyim burdan paylaşcamm yorumlarımı
Baktırmaz olur muyum hiiçç?? Sadece 1 gün ara vermiştim fala, ikinci gün geceye kadar baktırmadım ama gece dayanamadım, Çağan'a gönderdim :) burdan paylaşmıyorum artık fallarımı "yuh artık" demeyin bana diye :)) ama demeyecekseniz paylaşmaya devam ederim yine canım :))
Melih'in yorumunu da bekliyorum :)
Baktırmaz olur muyum hiiçç?? Sadece 1 gün ara vermiştim fala, ikinci gün geceye kadar baktırmadım ama gece dayanamadım, Çağan'a gönderdim :) burdan paylaşmıyorum artık fallarımı "yuh artık" demeyin bana diye :)) ama demeyecekseniz paylaşmaya devam ederim yine canım :))
Melih'in yorumunu da bekliyorum :)
Ayyy çok fena oldum ya nerden baktırdım şu Melih'e tüm yaşama sevincimi aldı benden
Bilge'nin olumsuz can yakıcı yorumu bunun yanında hiç kalırrrr, zaten adamın sesini duyunca değişik hallere büründüm.Bana olmayacak dediği gibi bir de başka birini gördü off üniversiteden ayyy ya tarifine uyan biri var dediği gibi göz hapsine aldı beni onla olcakmış geleceğim.....Bu konu hakkında olumsuz konuşan 3. kişi mi ne kendisi...Onlarca kişiden.. Diyor diyor lafını sonra umutsuzluğa kapılcan kabuğuna çekilceksin diyor hayret bir şey!!!!!!!
Adının içinde D ve Ç harfi olan tanıdıkların var onlarla görüşceksin diyor arkadaşlarım olur ......Bayramda görüşcez. Yaaa offf yaaaa.
Kafamı duvardan duvara vurmak haykırmak istiyorum
Geldiimm :)) bu ara Tellwede daha çok takıldım ve daha önce orada baktırdığım falları paylaşmadığım için o yüzden önce onu yazacağım :)
Semele (İskambil): Durumda iyiydi, verdiği zamana daha var
Hades (İskambil): Durum ve geçmiş iyi olsa da verdiği zaman çıkmadı
Rehber (İskambıl): 2 kez baktırdım, 2 si de kısa ve özdü, verdiği zamanlar farklı.. Bilemeyeceğim o yüzden :)
Falcıasmin (kahve): Söylediği birşeyi yaşadım. Verdiği zamana birazcık daha var.
Arzubacı (iskambil): tavsiye etmiyorum
Kahin39 (İskambil): çok başarılı sayılmaz, verdiği zaman da tutmadı zaten..
Kiraze12 (kahve): 7 kez baktırdım, enerjisini çok seviyorum. :)
Ugga (kahve): fena değil.. Verdiği zaman bu ay. Bakıcaz artık :)
efsunlar (kahve): durum analizi iyiydi, onun da verdiği zaman bu ay :)
kahinvanga (kahve): anda ve geçmişte oldukça iyiydi. Verdiği zaman henüz gelmedi.
altıncıboyut (kahve): durum analizi iyiydi.. Verdiği zaman ekim kasım
saraylı hanım (kahve): 2 kez baktırdım, 2sinden de oldukça memnun ayrıldım :)
ikamet (kahve): çok olumlu bir faldı, ben pek sevmem öyle masalsı yorumları
ruhani hisler (kahve): benimle uzaktan yakından ilgisi yoktu, tavsiye etmiyorum
womenn (tarot): çok tavsiye edebileceğim biri değil..
starss (kahve): benimle ilgili bildiği de oldu bilemediği de.. Karar sizin :)
sen nerdesin (tarot): durum analizi oldukça iyiydi. Verdiği zamana daha çok var
Nevin725 (kahve): oldukça iyiydi tavsiye ediyorum
hoennir (katina): çok çok başarılıydı..
adin (iskambil):her kelimesi çok doğru bir fal okudum ondan. Söylediği harfler birebirdi, inanamadım :) Verdiği zamana biraz daha var
vee tabii ki MEDYUMSELENA... Şok üstüne şok yaşattı bana :) kesinlikle en iyilerden biri :)
diğerlerini birazdan yazacağım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?