Binnaz Abla

dün binnaz ablada serra güngörü kahve falında online gördüm ve fal gönderdim gece iade edilmiş falım gerekçe ise yanlışlıkla kahvede online oldum şeklinde hiç böyle bir şey yaşamadım kendilerine mail attım cevap dahi vermediler artık binnaz ablada bence lakayt bir site oldu yazık halbuki müşteri memnuniyetini ön planda tutan bir site idi...

Her hafta mıı?? Yani haftada 1 mii?? Walla tebrik ederim seni o kadar durabildiğin için.. Ben 2 gün durup, 3.gün mutlaka ama mutlaka gidiyorum Rezzan ablama :)) beni başından atmadıysa kimseyi atmaz, merak etme :))

beyza ya sen olmasan napardık:)) cidden çok iyi kadın tekrar dinledim fallarını direk eski sevgilime odaklı dinlemişim ilk seferler arada dediklerini duymamışım bile.eski sevgili olayı hariç diğerleri az çok oluyo onun dediği gibi.
eski sevgilimin olayıda aslında onun dediği gibi olabilir ihtimali çok yüksekte ben çok karamsar bir insanım

:)) teşekkür ederim canım :)) Rezzan Ablam gerçekten müthiş!! Ne söylerse söylesin, olumlu ya da olumsuz istisnasız herşeyi yaşadım, yaşamaya da devam ediyorum :) Sen hiç o güzel kalbini bozma, kötü düşünme. Rezzan Ablam olacak diyorsa Allah'ın izniyle o iş olur :) yaaa bak nasıl gitmek istedim şimdii daha dün gittiğim için elim kolum bağlı.. Utanırım bugün gitmeye :)

Dün sistemsel bir sorunları olduğu için birçok falcının yanlışlıkla açılmış kahve profili, Serra da onlardan biri demek ki.. Bana da şimdi ismini veremeyeceğim ordaki bir yorumcu söyledi. Yönetimden cevap vermemelerini anlamadım ama tuhaf :44: Normalde hemen dönüş yaparlar çünkü..

sen daha bi duur:)
ah canım inşallah oluur zaman vermedi bana o yüzden iyice geriliyorum ben zaman verse çıksa mis gibi dimi hehehe.

canım nesibeya baktırmışmıydın peki onundekıklerı cıktımı ?

bende melek.rezzan ve nesibe dıyorumm sevval erdala da kahve baktırmıştım cok ıyıdı bıde denemedıysen acelya oda fal enerjı meselesı bence ama bunların arasından nesibe en detayımıbılen bıde melek burda begenmeyen olmuş ama benım ıcın o kadar onemlı bıseyı bıldıkı sok olmuştum ve gercekten dedıklerı cıkıyo allahın ıznıyle tabıkı hersey gonlumuzce olsun soylemeden edemıycem seren mı sezen mı neyse bı daha hayatta baktırmam moralımın en bozuk oldugu anda yolladım ona ve kadın o kadar kotu seyler soyledıkı uykularım kaçtı aglamaktan uyuyamadım sırf negatıf enerjı kadın

rezzanın falı geldi yine iyi bilmiş kadın:26: ama yine zaman vermemiiiiiiiiş melek öz onlinesa tarot yollicam şimdide ona hahaha
tellwede kimi dersiniz kızlaar bana?
ugga iyi miydi aklımda kalmış adı ama bilemedim

Bende simdi selenayi denemek.istiyorum tarot mu baktirdiniz katina mi acaba

rezzanın falı geldi yine iyi bilmiş kadın:26: ama yine zaman vermemiiiiiiiiş melek öz onlinesa tarot yollicam şimdide ona hahaha
tellwede kimi dersiniz kızlaar bana?
ugga iyi miydi aklımda kalmış adı ama bilemedim

Soru cevap kisminda sormadin mi canim zamani? Melek yarin sabah gelecegini soylemisti, birkac gundur yolunu gozluyorum Onun :))

tellwede tabi ki selena :)) onun disinda adin ve Sarayli Hanim ordaki favorilerim :) ugga en son care :)

Soru cevap kisminda sormadin mi canim zamani? Melek yarin sabah gelecegini soylemisti, birkac gundur yolunu gozluyorum Onun :))

tellwede tabi ki selena :)) onun disinda adin ve Sarayli Hanim ordaki favorilerim :) ugga en son care :)

yazdım soru cevap kısmında tabiki:)) dedim bu salağın araması ilk ne zaman diye:) bana 1 2 ay sonra düzelcek demiş zamana bırak rezzan abla ama sabırsız olduğum için:)
selenaya daha 1 2 gün olmadı baktıralı:) saraylıhanım online mı bakayım

kelebek falı ile ilgili bilgi verebilecek kimse yok mu

katinadada mutlaka 1 kişinin doğum tarihi ve ismi mi gerekli?

Selenaya sen de mi katina baktirdin tarot mu yoksa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…