Her hafta mıı?? Yani haftada 1 mii?? Walla tebrik ederim seni o kadar durabildiğin için.. Ben 2 gün durup, 3.gün mutlaka ama mutlaka gidiyorum Rezzan ablama :)) beni başından atmadıysa kimseyi atmaz, merak etme :))
beyza ya sen olmasan napardık:)) cidden çok iyi kadın tekrar dinledim fallarını direk eski sevgilime odaklı dinlemişim ilk seferler arada dediklerini duymamışım bile.eski sevgili olayı hariç diğerleri az çok oluyo onun dediği gibi.
eski sevgilimin olayıda aslında onun dediği gibi olabilir ihtimali çok yüksekte ben çok karamsar bir insanım
dün binnaz ablada serra güngörü kahve falında online gördüm ve fal gönderdim gece iade edilmiş falım gerekçe ise yanlışlıkla kahvede online oldum şeklinde hiç böyle bir şey yaşamadım kendilerine mail attım cevap dahi vermediler artık binnaz ablada bence lakayt bir site oldu yazık halbuki müşteri memnuniyetini ön planda tutan bir site idi...
:)) teşekkür ederim canım :)) Rezzan Ablam gerçekten müthiş!! Ne söylerse söylesin, olumlu ya da olumsuz istisnasız herşeyi yaşadım, yaşamaya da devam ediyorum :) Sen hiç o güzel kalbini bozma, kötü düşünme. Rezzan Ablam olacak diyorsa Allah'ın izniyle o iş olur :) yaaa bak nasıl gitmek istedim şimdiidaha dün gittiğim için elim kolum bağlı.. Utanırım bugün gitmeye :)
sen daha bi duur:)
ah canım inşallah oluur zaman vermedi bana o yüzden iyice geriliyorum ben zaman verse çıksa mis gibi dimi hehehe.
Durdum durdum merak etme :)) bana zaman da verdi dün, bişeyler olacak diye :)) inşallah sana da verir ve verdiği zaman da tutarr..
inşallaaah
şu eski salağım dönsün bi an önce en çok takıntım tabiki o:))
O kadar bildi yani hemen gönderiyorum bu sefer sabredip beklicem
Ben burda adi gecen cogu falciya baktirdim onlarla ilglili yorumlarimida buraya hep yazdim ben hep biri icin baktiriyodum burda begenilen falcilarin yuzde doksani olcak dedik ama verilen tarihler gecti olmadi hatta ben yeni bir iliskiye basladim olmayacak diyenlerin isimlerini vermek istedim tabiki rezzan ablam sagolsun beni hep o adam icin uyardi sonra melek oz, bilge ozdogru, diyar demirin tespitleri cok dogru degildi biraz abartmisti ama olmayacak dedi olmadi birde nese ozisik olmayacak dedi onun disinda baktirdigim ve burda cok populer olan diger falcilar hep olacak dedi zaten iyikide olmadi sizinle paylasmak istedim kizlar
bende melek.rezzan ve nesibe dıyorumm sevval erdala da kahve baktırmıştım cok ıyıdı bıde denemedıysen acelya oda fal enerjı meselesı bence ama bunların arasından nesibe en detayımıbılen bıde melek burda begenmeyen olmuş ama benım ıcın o kadar onemlı bıseyı bıldıkı sok olmuştum ve gercekten dedıklerı cıkıyo allahın ıznıyle tabıkı hersey gonlumuzce olsun soylemeden edemıycem seren mı sezen mı neyse bı daha hayatta baktırmam moralımın en bozuk oldugu anda yolladım ona ve kadın o kadar kotu seyler soyledıkı uykularım kaçtı aglamaktan uyuyamadım sırf negatıf enerjı kadınÇok ama çok net bir soru sordum birçok falcıya. Bilenleri ve bilmeyenleri yazacağım, biraz yorum da yapacağım onlarla ilgili.
İlkay gür: Çok iyi. çok sık baktırdığım biri. hemen her şeyi bildi, net sorumu da bildi. Eylül bitmeden dedi. 19 eylülde oldu. sesi sakindir, enerjiniz tutarsa bağımlısı olursunuz.
Rezzan abla: Canımın içi. Hiç bahsetmediğim halde bir davamız olduğunu ailevi mesele oldugunu bildi. Hiç bahsetmemiştim. Net sorumu bildi, tarihini aynen bildi. ablaların ablası diyorum ben ona. her şeyi bilir, istisnasına rastlamadım pek.
Sezen boztepe: Hiç olmadı. konuşmasını zaten anlayamıyordum. "asla asla aslaa olmucak" demişti bal gibi de oldu. tavsiye etmem.
Ada yıldız: harika bir fal değildi ama kötü de sayılmaz. net sorumu bildi.
Melek öz: Favorilerimden. Hatun biliyor, zamanı da tutturuyor uyarayım
Demirak: Kısa detaysız ve gerçekçi olmayan yorumlar. "aslaaa olmaz" diyenlerden. oldu bacım.
Kiraze: iyi mi kötü mü anlamadım çünkü sesinden hiçbir şey anlayamadım. ama net sorumu bildi.
Gizem sitare: "asla olmaz"cılardan. Bilemedi.
Şevval Erdal: Güzel yorum yapıyor. Tatmin oluyorsunuz ve hissetmediğini söylemiyor. Net sorumu bildi.
Elif Işık: Bu yorumcu da gayet iyi. Net sorumu bildi..
Kızlar önemli bir detay olarak; benim soruma "evet olacak" diyen yorumcular tahminle değil hisle yorum yapan yorumcular. çünkü tahmin yürüten insanların asla "evet" demeyeceği bir şeydi. bilginiz olsun
:)) inşallah sana ve burdaki herkese de söylenilen güzel şeyler hep çıksın, tabi bana da :)) henüz sonuca ulaşmadım çünkü :) serüveni hala bekliyorum ben! Sistemw girmesine rağmen bakmadı hala benim falıma! Anlamadım ki neyi bekliyor? Acaba geri mi çeksem falı? Medyum Selena ah selenaaa :))))
canım nesibeya baktırmışmıydın peki onundekıklerı cıktımı ?
Bende simdi selenayi denemek.istiyorum tarot mu baktirdiniz katina mi acaba
rezzanın falı geldi yine iyi bilmiş kadın:26: ama yine zaman vermemiiiiiiiiş melek öz onlinesa tarot yollicam şimdide ona hahaha
tellwede kimi dersiniz kızlaar bana?
ugga iyi miydi aklımda kalmış adı ama bilemedim
Soru cevap kisminda sormadin mi canim zamani? Melek yarin sabah gelecegini soylemisti, birkac gundur yolunu gozluyorum Onun :))
tellwede tabi ki selena :)) onun disinda adin ve Sarayli Hanim ordaki favorilerim :) ugga en son care :)
Ben katina baktirmistim
yazdım soru cevap kısmında tabiki:)) dedim bu salağın araması ilk ne zaman diye:) bana 1 2 ay sonra düzelcek demiş zamana bırak rezzan abla ama sabırsız olduğum için:)
selenaya daha 1 2 gün olmadı baktıralı:) saraylıhanım online mı bakayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?