Selenaya sen de mi katina baktirdin tarot mu yoksa
medyumselena bende de çok değişik şeyler bildi canım.beyza aynı şeyi yazmış zaten
katina yolladığım halde ailemde olan çok garip ve ailemin aha çok bildiği bişeyi bile bilmiş:26:
katina baktırdım canım.geldi mi falın nasıl beğendin mi sende?
ben ona baktırmıştım hatta buryada ben önerdiğim için baktıranlar olmuş olabilir ama gerçekten olayları çok güzel yorumlamıştı çok beğenmiştim bende..tellwede en çok beğendiğim isimler selena, esince..buarada seruvenede baktırdım o diğerlerinin aksine gelecekle ilgili farklı bir yorum yaptı ama onunda olaylarla ilgili yorumlarını çok beğendim hisleri kuvvettli bence :)
Online baktırdığım ilk fallarımdan biriydi.An itibariyle iyi ama sonrası gelmiyor.Tavsiye edemem.e baktıran var mı kızlar?
Evey bende burda yazılınca öğrendim gittiğini.Malesef...Esince gitmis galiba üzüldüm :/
Serüvene ve eesinceye baktırdım meemnun olmadım açıkçası
e baktıran var mı kızlar?
az evvel telwede klothoyagmur a baktırdım yine çok hoşuma gitti son zamanalarda yaşadıklarımı söylemesi tespisleri çok isabetli..
bu klothoyagmur bana bakmıştı tam okumuştum soru sormuştum falı iade etmişti.
Değişik olmuş gerçekten.. Ben bi türlü baktıramadım Ona, ne zaman gitmeye kalksam günlük fal sınırına ulaşmış oluyor... Ancak tabi ki boş durmuyorum :) Bilge Abla'ya kahve gönderdim. Yaşadıklarımla ilgili biçok şeyi bilmiş, buna rağmen öyle çok şaşırtıcı bir fal değildi ama onu söylemeliyim.. Gerçi beni şaşırtmak o kadar kolay değil artık, bunca faldan sonra :)) karar sizin :)
rezzan ablayada tarih sormuştum ya yine yuvarlamış cevap vermemiş yaaaaa:))
kime baktırsam acaba ya
Hissetmediği zamanı mümkün değil söylemiyor.. Ne var sanki hep zaman hissetse de söylese :))
Melek var en gönül rahatlığıyla önerebileceğim.. Nesibem ortalarda yok yine..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?