Binnaz Abla

medyumselena bende de çok değişik şeyler bildi canım.beyza aynı şeyi yazmış zaten
katina yolladığım halde ailemde olan çok garip ve ailemin aha çok bildiği bişeyi bile bilmiş:26:

ben ona baktırmıştım hatta buryada ben önerdiğim için baktıranlar olmuş olabilir ama gerçekten olayları çok güzel yorumlamıştı çok beğenmiştim bende..tellwede en çok beğendiğim isimler selena, esince..buarada seruvenede baktırdım o diğerlerinin aksine gelecekle ilgili farklı bir yorum yaptı ama onunda olaylarla ilgili yorumlarını çok beğendim hisleri kuvvettli bence :)

esince gitmiş.serüvende bana her falcının dediği sonu söyledi.hatta demiş ki ben olumsuzlukları yazdım ama yinede olacak:))
ama ben o kadar serüvenin falından etkilenmedim oha bak neyi bilmiş olmadım.geneldi.ama selena baya iyiydi şok olduğum yerler olmuştu falında.daha yeni baktırdım bunlara zaten bakalım.serüvene de zaman sordum ama hala cevap vermemiş tabi

Esince'nin bir dediği daha çıkmış bulunmakta ama siteyi bıraktı

Taha'ya baktırdım ve geleceğe dair bir şey bulamadım falda bugüne dair de çok genel konuşmuş. Keşke baktırmasaydım.

az evvel telwede klothoyagmur a baktırdım yine çok hoşuma gitti son zamanalarda yaşadıklarımı söylemesi tespisleri çok isabetli..

bu klothoyagmur bana bakmıştı tam okumuştum soru sormuştum falı iade etmişti.

Değişik olmuş gerçekten.. Ben bi türlü baktıramadım Ona, ne zaman gitmeye kalksam günlük fal sınırına ulaşmış oluyor... Ancak tabi ki boş durmuyorum :) Bilge Abla'ya kahve gönderdim. Yaşadıklarımla ilgili biçok şeyi bilmiş, buna rağmen öyle çok şaşırtıcı bir fal değildi ama onu söylemeliyim.. Gerçi beni şaşırtmak o kadar kolay değil artık, bunca faldan sonra :)) karar sizin :)

rezzan ablayada tarih sormuştum ya yine yuvarlamış cevap vermemiş yaaaaa:))
kime baktırsam acaba ya

rezzan ablayada tarih sormuştum ya yine yuvarlamış cevap vermemiş yaaaaa:))
kime baktırsam acaba ya

Hissetmediği zamanı mümkün değil söylemiyor.. Ne var sanki hep zaman hissetse de söylese :))

Melek var en gönül rahatlığıyla önerebileceğim.. Nesibem ortalarda yok yine..

Hissetmediği zamanı mümkün değil söylemiyor.. Ne var sanki hep zaman hissetse de söylese :))

Melek var en gönül rahatlığıyla önerebileceğim.. Nesibem ortalarda yok yine..

evet nesibe yok dünde çok bekledim.melekte 8de online olucam tekrar demiş en son baktığımda meşguldu.
senin dediğin falcılar tutuyo hep bana yani biliyolar en azından daha çıkmasalarda:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…