evet nesibe yok dünde çok bekledim.melekte 8de online olucam tekrar demiş en son baktığımda meşguldu.
senin dediğin falcılar tutuyo hep bana yani biliyolar en azından daha çıkmasalarda:))
:)) demek faicı enerjimiz tutuyor :) hmm o zaman senin var mı bana önerebileceğin biri? :)
ben senin kadar baktırmadım ki:))) yeni bulaştım sayılır gidip baktırırdım hep buna sardım daha kolay online diye:))
ya tellwede ben lilypedle kehribanı beğenmiştim mesela burda çok görmediğim.lilyped zaman verdi hatta 15 gün dedi ama..fena değiller biliyolar yine de.
:)) tavsiyeni dikkate alacagim canim, tesekkur ederim :)
meleğin dedikleri çıktı mı ya sana.onu 8e kadar bekliyim mi:)) belki o sırada nesibede gelir meleğe gitmeden ona koşarım:))
Melekciğimin verdiği zamana biraz daha var, o yüzden bişey diyemem ama durumları ve geçmişi bilmede muhteşemdir :) enerjisi, bıcır bıcırlığı da cabası :) 3 tarot, 1 kahve baktırdım Ona, hepsinden de ayrı ayrı memnun ayrıldım :) bugün de nasipse 4. Tarotumuz olacak, bekleyeceğim Onu :)
Nesibeme daha önce baktırmış mıydın sen? Merak ettim şimdi :)
baktırdım zaman vermedi bana nesibe de ama dedikleri çok olabilitesi yüksek şeylerdi.geçmiş ve anda muhteşemdi zaten nesibe.
meleği bekliyim o zaman ben.tarotu mu kahvesi mi meleğin peki canım?
Nesibemle ilgili düşüncelerim herkesçe malum olduğu için tekrarlamayacağım :) Melekciğim de artık kahve bakmıyor, geçenlerde sadece 1 gün açmıştı kahve alımını o zaman gittim ben de.. Belki tekrar açarsa o zaman da denemeni şiddetle tabsiye ediyorum şimdiden :) mecburen tarot baktırıcaz bugün yani :)
Söylemeyi unuttum, ilişki açılımı yerine kelt açılım seç, onda harikalar yaratıyorr :))
oow tamam iyi ki dedin bunu ilişki açılımı yollicaktım yoksa:))
8'i bekleyelim o zaman.nesibenin dediklerinin olmasına zaman var ama sabredemiyorum ki.
:)) ilişkide de çok iyidir ama dediğim gibi Keltte harikalar yaratıyor :) Nesibe ne zaman dediyse genelde o zaman olur, en azından bende hep öyle oldu ama sabırsızlığını tabi ki çok iyi anlıyorum :)) saat 8i nasıl bekleyeceğim onu bile bilmiyorum, düşün :))
nesibe bana eskisiyle ilgili aynı ortamlarda karşılaşıp yakınlaşmalarla zamanla olucak dedii.bu arada biz bu salakla aynen öyle çıktık totalde 5 ayda:)) yavaş kendisi biraz tekrar aynı olucak dedi ama 5 ay sürmezmiş tabi.inşallah oluuuuuur:26:
meleği bekliyorum ya çok heycanlandırdın beni:))
İnşallah sürmez o kadar canım :) Melekle inşallah enerjin benimki kadar tutar..
bu telwedeki falcilar hep boyle gec mi bakiyolar dunden beri gelmedi hala falim
inşallah canııım..ama şöyle bi gerçek var çoğuna tuttran falcının kötü olduğunu düşünmüyorum ben.enerji olayı var evet tabi ki ama buda bir gerçek:)
Melek gelmissss kosssss :))
koştuuuuuuuuuuuuum tam sana yazıyodum.yolladım bile:))
Gec baksalar gene iyi hic bakmiyorlar diyebilirim o yüzden online sirasinda dakikalara dikat ederek yolamani tavsiye ederim
Ya medyum selena falimi geri yollamis anlamadim ya nasil ogrenebilirim sebebini bu siteden pek bisey anlamadim ben
Sebebini aciklamis olmasi lazim.. Mobil sitede goremeyebilirsin ancak normal sitede gorunur.. Aciklamadiysa da duvarina yazabilirsin onun neden iade ettigini.. Ben de merak ettim simdi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?