- 11 Nisan 2010
- 1.950
- 2.414
- 658
Bgn tekrar cevrimici olurmu acaba huma bali dendnmi
nereden bakıyorsun? Türkçe site mi peki?
Symgee35 çok sık online olduğunu söyledi tekrar girer sanırım. propofol123 baktırmış Hüma Bal'a memnun kalmış. Ben baktırmadım.
evet tellwe.Tellwede mi?
evet tellwe.
hangi fal attım cnm
Canım halledebildin mi bilmiyorum da bana da olmuştu faceten ulaşmıştımKızlar selam. Az önce bir yolun var'da Şehrazat'a su falı attım mobil ödeme kısmında onay sayfasına yönlendireceksiniz dedi ama bir şey olmadı oysa cebime ödeme gerçekleşmiştir diye mesaj geldi. İletişim kısmından durumu bildirdim ancak henüz geri dönen olmadı. Başına böyle bir şey gelen oldu mu daha önce? Ödememi yaptım ama fal baktıramıyorum kredi de hesaba yüklenmiyor sanırım o sitede anlık ödeme yapıyorsun.
Bgn tekrar cevrimici olurmu acaba huma bali dendnmi
telwe de hislerin enerjisi diye bir bayan var profilini okudum yorumları okudum vede etkilendim 3 gün önce fal attım ve bu gün cevap geldi cidden hisleri çok kuvvetli ayrıca beni şaşırtan bir yanı oldu kahve falı 16 kredi geciktiği için benden özür dileyim kredimide iade etti ücretsiz baktı biz buna alışık olmadığımızdan şaşırdım cidden tşk dahi yazamadım soru kısmı kapalı enteresan ve etkileyici bir faldı tavsiye ederim
çok şaşırdım ya böyle falcılar da mı varmış. cidden çok çok iyi niyetli bi davranıştelwe de hislerin enerjisi diye bir bayan var profilini okudum yorumları okudum vede etkilendim 3 gün önce fal attım ve bu gün cevap geldi cidden hisleri çok kuvvetli ayrıca beni şaşırtan bir yanı oldu kahve falı 16 kredi geciktiği için benden özür dileyim kredimide iade etti ücretsiz baktı biz buna alışık olmadığımızdan şaşırdım cidden tşk dahi yazamadım soru kısmı kapalı enteresan ve etkileyici bir faldı tavsiye ederim
Canım halledebildin mi bilmiyorum da bana da olmuştu faceten ulaşmıştım
Hislerenerji çok dikkatimi çekmişti ama burda adı geçmedi diye baktırmamıştım demek iyiymiş. Bir falcı uzakta yapınca durumunu geri dönmüyor mu acaba sedef uzakta yapmış halbuki Ağustos da fal atmam gerekiyordu ona. Acaba başka siteye mi geçecek
beklemene degıcek :)Şehrazatı beklemekten gına geldi
Canım ayışığını sen mi sordun??Şehrazatı beklemekten gına geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?