Binnaz Abla

Canım halledebildin mi bilmiyorum da bana da olmuştu faceten ulaşmıştım

telwe de hislerin enerjisi diye bir bayan var profilini okudum yorumları okudum vede etkilendim 3 gün önce fal attım ve bu gün cevap geldi cidden hisleri çok kuvvetli ayrıca beni şaşırtan bir yanı oldu kahve falı 16 kredi geciktiği için benden özür dileyim kredimide iade etti ücretsiz baktı biz buna alışık olmadığımızdan şaşırdım cidden tşk dahi yazamadım soru kısmı kapalı enteresan ve etkileyici bir faldı tavsiye ederim

Geçen sene baktırmıştım, iyiydi gerçekten. Hislerenerji ayrıca sanırım?

çok şaşırdım ya böyle falcılar da mı varmış. cidden çok çok iyi niyetli bi davranış kaç gün bekletip iade etmeyen, bakmayıp sonra uzakta yapanlar gördü bu gözler:))

Hislerenerji çok dikkatimi çekmişti ama burda adı geçmedi diye baktırmamıştım demek iyiymiş. Bir falcı uzakta yapınca durumunu geri dönmüyor mu acaba sedef uzakta yapmış halbuki Ağustos da fal atmam gerekiyordu ona. Acaba başka siteye mi geçecek

Senin fal gelmedi mi hala=)

Bir yolun var majeste arar, su falı..uzak durun..iade istedim..

aylini de su falında beğenmedim..su falı bakmıyor bence, deste açıyor ya da tarot bakıyor gibi geldi bana..

Katina ve tarotta başarılı ama.

şehrazat, çok ağzımı açık bırakmadı..verdiği tarihte bişey olursa mucize olacak..

falcı sema, eh işte..bilemedim..tarihler çıkarsa yazarım..

su falında hala favorim selenadır..

Bu isimler selenayla taban tabana zıt yorumlar yaptılar bu arada..
Gidişat selenanın anlattığı gibi..Bakalım görücez..

moonlight ve arafı deneyen olursa, su falında yani..Yazsın lütfen ya :)

Ben arafa su fali degil.ama tarot baktirmistim canim bayagi ayrintiliydi fali belli isini ozenle yapuyor on tlken baktirmistim.Duvarinda da su fali baktiran biri onu coi begenmis su falina nasil bakar bilemem ama tarota cidden guzel.bakmisti.Hem kartin yorumunu hem de hissini isin icine katmisti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…