- 4 Nisan 2008
- 3.710
- 4.258
- 698
Evet canım profili ilgimi çekti de.Canım ayışığını sen mi sordun??
Şehrazatı beklemekten gına geldi
beklemene degıcek :)
Ben atmıştım ona genellikle geçmiş ve Kişilik analizi yapmış gelecekle ilgili 2 şey söyledi sadece .. Tespitler doğru ama gelecek yorumu yetersiz geldi banaEvet canım profili ilgimi çekti de.
tarıf ettıgı yasadıgım seyler cok yerındeydı tarıhlere var daha ama cok dogru analız ettı.cok begendım benSiz baktırdınız sanırım ve memnun kaldınız gibi duruyor=) Söyledikleri çıktı mı peki?
tarıf ettıgı yasadıgım seyler cok yerındeydı tarıhlere var daha ama cok dogru analız ettı.cok begendım ben
o zaman olmadı yaa gelecekten bişeyler söylemesi önemliBen atmıştım ona genellikle geçmiş ve Kişilik analizi yapmış gelecekle ilgili 2 şey söyledi sadece .. Tespitler doğru ama gelecek yorumu yetersiz geldi bana
Canim bayadir girmiyodum foruma kimi soruyosun hatirlayamadimnumarasını verır mısın canım banada:)
Sehrazatin fali bana cikti gibi bu arada bunuda belirtiyimkızlar şehrazata su falı attım çok merak ediyorum ilk kez su falı baktırccam :)
hemen yorumladı gece gırıyor canım merak etme ama hep kontrol et sayfanı yenıleAy girse de baktırsak o zaman bi an önce meraklandım. Geceleri falan giriyor mu bilgin var mı? Falı yolladıktan ne kadar sonra geldi yorumu?
canımmm cıddı mı neler demıstııSehrazatin fali bana cikti gibi bu arada bunuda belirtiyim
Acil işleri çıkmış geç bakabilmiş. Falı şimdi okudum hayatımı biraz bilmiş ama gelecek için bugüne kadar baktırdığım tüm falcılardan farklı şeyler söylemiş 6 ay vermiş yani bilemiyorum yaşayıp göreceğim ancak.Senin fal gelmedi mi hala=)
Hayr senBaktırabildin mi?
Evet canım profili ilgimi çekti de.
hemen yorumladı gece gırıyor canım merak etme ama hep kontrol et sayfanı yenıle
Hayr sen
Genelde gece 2 sularinda online oluyordu şehrazatYenilemekten f5 tuşum aşındı öğlen 3'ten beri girmiyor sanırım. Bekleyeceğiz ne yapalım=)
Genelde gece 2 sularinda online oluyordu şehrazat
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?