Binnaz Abla

Birgün falalemde sorun yaşadım falım rezzana ulaşmadı o arada da rezzan offline oldu mail attım ille de ona baktırmak istiyorum diye hemen cvp verdiler rezzan hanima rica ettik sizin için fal alımını açacak diye ve aldı falımı çok iyi müşteri hizmetleri cidden. Aynı şekilde maya için binnaz a mail attım baktıramıyorum yakalayamıyorum diye maalesef limit var diyorlar yani özel bir alım yapmadılar hala da baktıramadım telefon fincan fotolarını yükleyene kadar doluyor

Selenayı ben beğendim canım
Hem su hem kelebek attım
Ama çok telweye Dadanma saçma sapan falcılar ile dolu orası

Hadi ya. Tamam canım sağol aklımda bulunsun. Şehrazat ve Selena övülmüş bayağı Şehrazat'a su baktırırım Selena'ya da tarot atarım öyleyse. Sen ne baktırmıştın?

Devamlı online oluyor o merak etme canım :)

Ha tamam o zaman ama yine de halletsinler de hemen baktırsak. Zaten birkaç saati buluyordur herhalde geri dönüşü? Of o kadar da yazmıştım mesaj kısmına şimdi işin yoksa baştan yaz neyse ki abartmadan yazmıştım 3-4 cümle=)

Hadi ya. Tamam canım sağol aklımda bulunsun. Şehrazat ve Selena övülmüş bayağı Şehrazat'a su baktırırım Selena'ya da tarot atarım öyleyse. Sen ne baktırmıştın?
Selenaya tarot atmadım ben canım
Tarot ile aram iyi değil çünkü
Kelebek attım birde su
Sehrazata su attım

Süper diyebileceğin var mı?
Ben hüma bal ı beğendim en çok hani en iyisi bile 1-2 ufak ayrintida yaniliyor ya işte hüma hiç yanılmadı bir de çok sicak geldi bana. Bir de sedef telwe onun da yanıldığı birsey olmadı biraz daha karamsardı hümaya göre ama iyiydi.

Şehrazat su falı 40 tlye değer mi

Ben dün forumları biraz karıştırdığımda su falını çok övmüşler memnun kalan birkaç kişi olmuş süper falan demişler. 40 biraz fazla aslında online için evet ama bana geldiler şu ara bi denemek istedim. Baktırırsam yorumlarımı paylaşırım.

Hüma Bal katina bakıyormuş hmm. Katinada nasıl oluyor kişi ismi falan vermen gerekiyor mu? Bir de bu fallarda sanırım çok da detay vermemek lazım falcıya yönlendirmemek adına.

Ben online pek baktırmıyordum açıkcası bi ilk falsepeti çıktığında orada birkaç kişiye baktırdım siteyi açan da arkadaşımdı zaten. Bu aralar çok istekliyim fal konusunda, geldiler sağdan soldan. Bu arada demin yazdığımdaki ikon öpüyormuş ya pardon ahahahha.

Evet falda çok ayrıntılı soru sorulmamalı falcı iyiyse kendi buluyor sorunu zaten. Katina da anne adına gerek yok kisilerin ismi dogum tarihini veriyorum ben ve bir de fazla detaylı olmayan soru soruyorum. ikon önemli değil bu arada :)

Seninkinin profile baktım da sırada bekleyen 4 fal var diyor çevrimiçi de değil zaten. Bizim puan da cevap da gelmedi zaten daha kaldık mı dımdızlak=)

Seninkinin profile baktım da sırada bekleyen 4 fal var diyor çevrimiçi de değil zaten. Bizim puan da cevap da gelmedi zaten daha kaldık mı dımdızlak=)
Aaa ben fal attığımda hiçkimse yoktu sırada işte biliyordum böyle olacağını o kadın da her zaman online olmuyor. ben bekledim ya hemen popüler olur ulaşılması güç olur işte 4 kişi hmm

Aaa ben fal attığımda hiçkimse yoktu sırada işte biliyordum böyle olacağını o kadın da her zaman online olmuyor. ben bekledim ya hemen popüler olur ulaşılması güç olur işte 4 kişi hmm

Yok yok korkma seninki derken Hüma Bal'dan bahsetmiştim hani tavsiye ettiğinden seninki dedim. Merak etme seninkinde yoktur sıra ama hala bizi tınlayan yok her seferinde böyle olacaksa sanırım ben baktırmam bi daha biryolunvar'da.

Hmm evet baktım şimdi nurbanu offline olmuş zaten. Ben de bıktım bu siteden üyeliğimi sildirecekler sonunda hakettikleri bu. Zaten Ağustos gelsin tam emin olacağım sürekli baktırdığım 3 falcı seçeceğim bir daha da başka falcılara atmayacağım ki bunlar da büyük ihtimal biryolunvar sitesinin falcıları olmayacak. Ya keşke şu maya yi yakalayabilsem burdan biri begenmemis ama öyle yorumlar var ki 1 kere denemek istiyorum

Evet şimdi bana da geldi falı onaylamışlar ohh neyse kurtardık paraları :) ben paypalla ödediğim için soru sormamışlar

Evet herkese tek tek baktırmaktansa iyi birini bulup istikrarlı biçimde ona danışmak lazım. Ya ben sitedeki yorumlara bakarak çok güvenemiyorum açıkcası onun yerine baktıran birinden görüş almak daha makul ama elbette bazı falcılar oluyor ki arkadaşına hiç bilmiyor sana çok iyi tutturuyor. Enerji mi inanmak mı bilemedim. Biz nerdeyse 10 sene önce 50 tlye çok ünlü bi kadına baktırmıştık ünlülere bakıyormuş falan kuzeni anlatmıştı bana ama hiçbir şey bilememişti. Oysa millet ağzı açık çıkıyormuş, enteresan.

Kimisinin enerjisi uymuyor doğru ama kimisi de enerji falan değil de yalancı yani hiç fal bakmayi bilmeden hisleri olmadan fal bakıyor. Sorma ben de derya tunanın falcısına gitmiştim 6 ay önce yaşlı hristiyan bir kadındı gazetelerde adı geçen ünlü biri 100 tl verdim ve o kadar bakamadı ki evlenip ayrıldığımı bile göremedi ve olmaz büyü var dedigi hersey oldu :) bir zamanlar flas tv de deniz vardi ona da gittim 7 sene oldu olacak dedigi hicbirsey olmadi

Eğer baktırırsan yorumunu bekliyorum canım
İns enerjiniz uyar :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…