- 14 Haziran 2015
- 755
- 896
- 103
ben de meryem tayfası ıle hayatıma devam edıyorum dun aylın e baktırdım yıne hayatımı ruh durumumu yasaduklarıma kadar söyledı uyusuyor enerjım o kadınla.. dıgerlerı artık anı bıle bılemıyor..arkadaşlar dün şehrazata su falı baktırdım ama bana uymadı sanırım.mevcut durumu pek iyi bilememiş.mesela beğendiğim kişinin fiziksel özellikleri onun tarif ettiği gibi değil.çok yakın bir zaman vermiş durumum için ama olacak gibi değil.yani benim açımdan pek olmamış bir faldı.Hüma Bal ve Şehrazat bana malesef uymadı.ben Meryem tayfasıyla devam edeceğim gibi görünüyor.
kuzum naptın sen nasıl oldunBazı kişilerin dolduruşuna geliyor. Saçma sebeplerden oluşan kavgalar işte
Eğer baktırırsan yorumunu bekliyorum canım
İns enerjiniz uyar :)
Aylini ben de beğeniyorum ya. Nurbanu da çevrimdışı olmuş artık kimbilir ne zaman bakar falima
Paylaşırım tabii :)En azındaan falın gitmiş ya, ben baştan bekleyeceğim de gelecek de fal yollayacağım da ölme eşeğim ölme=) Sen de fal yorumu gelince görüşlerini paylaş bizimle=)
Çok çok çok canım sıkkın çabuk baktırabileceğim bir önerisi olan var mı arkadaşlar.Saraylı filan belli zamanlarda açıyor
Canım anda çok iyiydi bende bilgi vermeden asıl sorunu falan bildi karşı tarafı da iyi tutturuyor tarihi günü gününe vermedi haziranda şöyle olacak temmuz da şöyle olacak gibi baktı özel hayatta da iş konusunda da. Enerji meselesi işte beni memnun etti yani.
peki internetten bakılan da ağır gelebilir mi sence? ben çok bakıyorum katinaya şu witches of symra'dan. bir de artık bi şey sorunca çekiyorum direkt kartı. mesela beni düşünüyor mu diyorum o karti seçiyorum. ama ben hiç faldan anlamam. sanki kartı düşünce gücüyle buluyorumdur gibi gelmeye başladı, yani cevap gibi değil de. olabilir mi öyle bir şey, sen ne dersin? :)
ohh içim rahatladı yani tavsiye edip uymayınca insan mahçup oluyor. Bana haziran için dedği çıkmıştı devamını bekliyorum ben de inş çıkar ikimizinki desedefgedizi denedim beğendim bakalım tarihi tutcak mı onu öneebilirim.
Tellwede mi?sedefgedizi denedim beğendim bakalım tarihi tutcak mı onu öneebilirim.
Ama mayanın da tüm yorumları iyi ya bu kadar olur 5 dk olmadan doluyor gece 2 de bile çevirimiçi olsa millet her dk onu mu bekliyor bu nasıl bir popülerlik anlamadım ee bu da merakımı çok daha fazla celbediyor
Bnde yukledim 40 tlyi senin gibi kararsizim :)İnşallah canım, sen de övmüşsün umutlandım ama bakalım. Şimdi krediyi yüklediler ama Şehrazat yok piyasada. Mecbur bekleyeceğim. Bi yandan da 40 TL ona vermektense 20 20 2 fal baktırmak daha mı cazip diye düşünmeye başladım hahaha. Ama yok su falını merak ettim. Baktırırsam mutlaka haber vereceğim.
ben de meryem tayfası ıle hayatıma devam edıyorum dun aylın e baktırdım yıne hayatımı ruh durumumu yasaduklarıma kadar söyledı uyusuyor enerjım o kadınla.. dıgerlerı artık anı bıle bılemıyor..
Bnde yukledim 40 tlyi senin gibi kararsizim :)
Bgn tekrar cevrimici olurmu acaba huma bali dendnmiBen baktıracağım sanırım ya ama çevrimiçi de olamadı bi... Oysa sabah çok inanmıştım çevrimiçi de yakalayınca sanırım baktırmalıyım diye=)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?