Binnaz Abla

Ama mayanın da tüm yorumları iyi ya bu kadar olur 5 dk olmadan doluyor gece 2 de bile çevirimiçi olsa millet her dk onu mu bekliyor bu nasıl bir popülerlik anlamadım ee bu da merakımı çok daha fazla celbediyor

ben de meryem tayfası ıle hayatıma devam edıyorum dun aylın e baktırdım yıne hayatımı ruh durumumu yasaduklarıma kadar söyledı uyusuyor enerjım o kadınla.. dıgerlerı artık anı bıle bılemıyor..

Aylini ben de beğeniyorum ya. Nurbanu da çevrimdışı olmuş artık kimbilir ne zaman bakar falima

Eğer baktırırsan yorumunu bekliyorum canım
İns enerjiniz uyar :)

İnşallah canım, sen de övmüşsün umutlandım ama bakalım. Şimdi krediyi yüklediler ama Şehrazat yok piyasada. Mecbur bekleyeceğim. Bi yandan da 40 TL ona vermektense 20 20 2 fal baktırmak daha mı cazip diye düşünmeye başladım hahaha. Ama yok su falını merak ettim. Baktırırsam mutlaka haber vereceğim.

beklemedeyim bende bakalım :) içerik iyiydi dediği şeyin olmasına çok ihtimal vermiyorum ipleri kopararak bitirdik ama bakalım.

nereden bakıyorsun? Türkçe site mi peki?

Ama mayanın da tüm yorumları iyi ya bu kadar olur 5 dk olmadan doluyor gece 2 de bile çevirimiçi olsa millet her dk onu mu bekliyor bu nasıl bir popülerlik anlamadım ee bu da merakımı çok daha fazla celbediyor

falsepetinde Nesibe de öyleydi bi aralar, tam çevrimiçi yakalıyorum sanıyorum hop bakıyorum 8 fal sırada. Baktıramamıştım bir türlü ona, sonra da uzaklaştım zaten fal olaylarından. Dene bi tabi madem o kadar popüler vardır herhalde insanların bildiği bir şey=)

Huma balmi sehrazatmi arkadaslar kararsiz kaldim

Bnde yukledim 40 tlyi senin gibi kararsizim :)

Ben baktıracağım sanırım ya ama çevrimiçi de olamadı bi... Oysa sabah çok inanmıştım çevrimiçi de yakalayınca sanırım baktırmalıyım diye=)
Bgn tekrar cevrimici olurmu acaba huma bali dendnmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…