Binnaz Abla

canım kimden bahsediyosunuz? şehrazat muhebbeti dönmüş baya ondan mı?

Aklıma birşey takılıyor Ayline baktırıp dedikleri tam oldu ya da tam tersi çıktı diyenler var mı burda acaba? Onun falı o kadar istediğim gibi ki tersi çıkar diye endişeleniyorum.

kızlar ya bişey sorucam, saraylıya fal attım ama kendi belirlediği alımın dışında,
siteden ötürü online gözükürken denk gelmişim. isteği dışında sonuçta, çok arsız hissettim kendimi.
kız sonuçta bakabileceği kadar fal almış, kalanına bakamıyo.
çeksem mi bi acaba? beklemek değil sorun, site bi oturtamadı düzeni, abuk sabuk şeyler yapıp insanlara kendini kötü hissttiriyolar.

Bence çekme yakalamışken sonuçta bakabileceği zaman bakar gecikirse de gecikir biraz. Keşke aynı uygulamayi binnaz da da yapsalar da mayayı yakalasam ben de öyle

Kızlar fal yollarken ne kadar bilgi veriyorsunuz? Yani genel durumunuzu merak ettiklerinizi dile getiriyor musunuz?

Bence çekme yakalamışken sonuçta bakabileceği zaman bakar gecikirse de gecikir biraz. Keşke aynı uygulamayi binnaz da da yapsalar da mayayı yakalasam ben de öyle

öyle mi dersin, isteği dışında sonuçta, kötü hissettim kendimi.
ben normalde falımı dinledikten sonra soru da sormam, bunaltacakmışım gibi gelir.
hassasım biraz bu konulara, bişeye ısrar etmeyi sevmem.
kız sonuçta ne kadar bakabileceğini biliyo, o kadar fal alıyo.
ne biçim site arkadaş.

Kızlar fal yollarken ne kadar bilgi veriyorsunuz? Yani genel durumunuzu merak ettiklerinizi dile getiriyor musunuz?

ben sürekli falcıma herşeyi yazıyorum, son gelişmeleri falan.
eskiden ilk defa attığım falcıya da yazıyodum uzun uzun ama artık yazmıyorum.
çok kısa soruyorum.

ben sürekli falcıma herşeyi yazıyorum, son gelişmeleri falan.
eskiden ilk defa attığım falcıya da yazıyodum uzun uzun ama artık yazmıyorum.
çok kısa soruyorum.

Yani evet devamlı baktırıyorsan aynı kişiye gelişmeleri yazmak mantıklı. İyi o zaman iyi yapmışım sanırım ben çok detay vermedim ad soyad doğum tarihi dışında. Sadece birkaç gündür konuşmuyoruz dedim. Çok detay verince herkes yorum yapabilir sonuçta durumunla alakalı. Fala gerek yok bile.=)

Kimse hayrına yapmiyor ki bunu sonuçta işleri fal para kazanıyorlar hem de oldukca kolay bir yöntemle valla falcı olmak varmış yani cekinecek ne var ki zaten 1 gunde de bitirmiyor falları saraylı genelde. Ya bu falcı kaprislerini de anlamıyorum o kadar bakarim bu kadar bakarım falan 2 cift lafla umut tacirliği yapacak da yorulacak şahsen ben 15 saat ayakta gayet ağır bir bölümde deli gibi çalışırdım kimse de yazık demezdi :) keşke herkes senin gibi hassas olsa.

Sen istersen şehrazata baktır canım su falı.Ben arafa tarot baktırdım tarotu iyiydi ama su falı nasıl bilmem.Bir falcının katinası iyi biri tarota daha iyi bakar biri kahveye.Sen atmak istersen şehrazata canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…