- 19 Nisan 2014
- 565
- 263
- 63
Benim de kendisi samimiyetini cok seviyorum bir de guven vermesini, her soyledigi %100 cikiyir diyemem ama kiyisindan kosesinden her soyledigi bir seye baglanarak cikiyor bir tek enerjim onunla tuttu bir de selenanin bir dedigini yasadim o kdr gerisi tum baktirdigim falcilar fostu ztn eger gercekten fal bakiolarsasaraylıhanım
Benim de kendisi samimiyetini cok seviyorum bir de guven vermesini, her soyledigi %100 cikiyir diyemem ama kiyisindan kosesinden her soyledigi bir seye baglanarak cikiyor bir tek enerjim onunla tuttu bir de selenanin bir dedigini yasadim o kdr gerisi tum baktirdigim falcilar fostu ztn eger gercekten fal bakiolarsa
KIMDEN BAHSEDIYORSUNUZZaynen canım, benimde hep hayatımda olsa dediğim bi insan oldu.
bi gelişme yaşadığımda aklıma ilk o geliyo.
selenanın da bana 1 dediği çıktı ama enerjimiz hiç uymadı onunla.
Ben begenmedim yaElektrikler gitti, şimdi geldi. Neyse ki yakaladım. Sağol canım yolluyorum hemen fal 1 kişi varmış sıradaSymgee35 O da kesin D donetella21 dir ahhaha.
Ben begenmedim ya
canım perihan abla nasıldı??? ben dün gece kahve attım sırada 10 kişi vardı.bu kadar iyi bi falcımı nedir bu ya?
Ben bayılıyorum ona kendi adıma, ve çıktığı şeyler çoktur...Mahallenın ablası tadında bir kahve gelecektir :)Kızlar Emine Kurtuluş nasıl ? Felaket fal atasım var
Cok gecmis olsun cnm insallah kotusu cikmaz istedigin iyi seyler gerceklersirBana da çıksın ya
Kötü birşey çıkıyor sağlık ile ilgili ya dur bakalım
Biz cok kotu ayrildik bazi ayrintilricok iyi bilmis ama ona kalsa iki hafta icinde barisiyoruz imkansz bu keske olsa ama 40 a degmedi biraz karisik bide konudan knya atlamis ben soruma odaklnmsni istemistim
Cnm bnda yapms karktr tahlili ama bn onu napim bana gelecek lzm olaylar lazimkonudan konuya gecmis dedigi olursa helal derim ama imknsz onun dedigi sema suda muthisti 40 lik fal dgldiAaa bilememiş mi? Benim açımdan tahlilleri ve karakter yorumları oldukça başarılı. Gelecekle ilgili söyledikleri de umarım çıkar fena değil gibi.
Cok gecmis olsun cnm insallah kotusu cikmaz istedigin iyi seyler gerceklersir
bana göre de Şehrazatın falı kesinlikle 40 tl etmez arkadaşlar.bana da çok kısa tarih vermiş,olması çok çok zor. mevcut durumlarda iyi değil.Cnm bnda yapms karktr tahlili ama bn onu napim bana gelecek lzm olaylar lazimkonudan konuya gecmis dedigi olursa helal derim ama imknsz onun dedigi sema suda muthisti 40 lik fal dgldi
Aynn bnm de olebana göre de Şehrazatın falı kesinlikle 40 tl etmez arkadaşlar.bana da çok kısa tarih vermiş,olması çok çok zor. mevcut durumlarda iyi değil.
Eski erk arkadasim icin temmuzda aricak filan demisti tabi ben inanmamistim haziran sonu aradi barismadik ama beklemiyodum aramasini 8 aydir ayriydikTeşekkür ederim canım sen ne zaman baktırmıştın ne dedi sana da ne çıktı ?
Eski erk arkadasim icin temmuzda aricak filan demisti tabi ben inanmamistim haziran sonu aradi barismadik ama beklemiyodum aramasini 8 aydir ayriydik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?