Binnaz Abla

Benim de kendisi samimiyetini cok seviyorum bir de guven vermesini, her soyledigi %100 cikiyir diyemem ama kiyisindan kosesinden her soyledigi bir seye baglanarak cikiyor bir tek enerjim onunla tuttu bir de selenanin bir dedigini yasadim o kdr gerisi tum baktirdigim falcilar fostu ztn eger gercekten fal bakiolarsa

aynen canım, benimde hep hayatımda olsa dediğim bi insan oldu.
bi gelişme yaşadığımda aklıma ilk o geliyo.
selenanın da bana 1 dediği çıktı ama enerjimiz hiç uymadı onunla.

bayanlar ben sahurumu yaptım yatanzi, iyi geceler hepinize, öpüldünüz

canım perihan abla nasıldı??? ben dün gece kahve attım sırada 10 kişi vardı.bu kadar iyi bi falcımı nedir bu ya?

Vallahi ben su atmıştım ona ve bende de 10 kişi vardı onumde yanlız şu dikkatimi çekti ki 10 kişiyi 2*3 saat içinde bitirebildi Ben soru sorduğum için iyi kotu diyemiyorum bakalım, belki kahve de oldukça iyidir, bilemedim

Gece gelmiş şehrazat yakalayamadım D donetella21 çok mu kötüydü değmez mi atmaya
Biz cok kotu ayrildik bazi ayrintilricok iyi bilmis ama ona kalsa iki hafta icinde barisiyoruz imkansz bu keske olsa ama 40 a degmedi biraz karisik bide konudan knya atlamis ben soruma odaklnmsni istemistim

Aaa bilememiş mi? Benim açımdan tahlilleri ve karakter yorumları oldukça başarılı. Gelecekle ilgili söyledikleri de umarım çıkar fena değil gibi.
Cnm bnda yapms karktr tahlili ama bn onu napim bana gelecek lzm olaylar lazimkonudan konuya gecmis dedigi olursa helal derim ama imknsz onun dedigi sema suda muthisti 40 lik fal dgldi

Cnm bnda yapms karktr tahlili ama bn onu napim bana gelecek lzm olaylar lazimkonudan konuya gecmis dedigi olursa helal derim ama imknsz onun dedigi sema suda muthisti 40 lik fal dgldi
bana göre de Şehrazatın falı kesinlikle 40 tl etmez arkadaşlar.bana da çok kısa tarih vermiş,olması çok çok zor. mevcut durumlarda iyi değil.

Eski erk arkadasim icin temmuzda aricak filan demisti tabi ben inanmamistim haziran sonu aradi barismadik ama beklemiyodum aramasini 8 aydir ayriydik

Su falı mı baktırdın canım ?
Ne zaman baktırdın bir de :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…