- 11 Şubat 2015
- 2.017
- 1.907
- 408
- 35
Ne zmn bktrdn sen bnda cok kisa vade verdi inanmadim.Eski erk arkadasim icin temmuzda aricak filan demisti tabi ben inanmamistim haziran sonu aradi barismadik ama beklemiyodum aramasini 8 aydir ayriydik
Canim ben ilk katina atmistim sonra kahve 2 ay oldu galiba cikinca bi daha attim o zaman su fali yoktu sanirim 3.4 fal attim ilk falinda hic bilgi vermemistim isim filan da erk arkdsmn 3 harfini solemisti ole hemen bilincek harfler degil neden ayrildigimizi filan soledi ama sonu olumlu diye olmaz demistm en son fali cikmadi ama bsy icin tarih vermisti ama genek durumu bence cok iyi biliyoSu falı mı baktırdın canım ?
Ne zaman baktırdın bir de :)
Bende inanmadim yazdim zaten son dedigi sey olmadi mesela ama ben son zamanlarda en cok onu begendim durum analizi cok iyi benceNe zmn bktrdn sen bnda cok kisa vade verdi inanmadim.
Bende inanmadim yazdim zaten son dedigi sey olmadi mesela ama ben son zamanlarda en cok onu begendim durum analizi cok iyi bence
Kim bu canım?Bende inanmadim yazdim zaten son dedigi sey olmadi mesela ama ben son zamanlarda en cok onu begendim durum analizi cok iyi bence
saol canım zaten çektim Şahmeran a attım çok beğendim.oldukça iyiydi oda 5 likti.Vallahi ben su atmıştım ona ve bende de 10 kişi vardı onumde yanlız şu dikkatimi çekti ki 10 kişiyi 2*3 saat içinde bitirebildiBen soru sorduğum için iyi kotu diyemiyorum bakalım, belki kahve de oldukça iyidir, bilemedim
Sehrazat bitanemKim bu canım?
Aklıma birşey takılıyor Ayline baktırıp dedikleri tam oldu ya da tam tersi çıktı diyenler var mı burda acaba? Onun falı o kadar istediğim gibi ki tersi çıkar diye endişeleniyorum.
Ayisigini begenmiyorum benHuma bali yakaliyamiyorum.ayisigi nasil cok iddiali konusmus
çok kötübenim canım 2 aya konuşacaksınız demişti ama 3 ay sonra ben mesaj attım ve konuşmak istemediğini söyledi
çok kötü
Kızlar nesibe ilgimi çekti yarın fal göndereyim diyorum iyi midir? yoksa o ücrete daha iyi bakan var mı tavsiye edebileceğiniz?
Canım derin tamay ve sevgi dumana baktırdın mı tutuyor mu ki?Her falcıda olduğu gibi değişiyor ben genelde baktırdıklarımı beğendim ama çıkmayan falıbda oldu çıkanlar olduğu gibi hayranı olan da var nefret edende eğer sadece pylesine falcı istiyorsan binnazsaki 5 tl lik yeni falcıları tavsiye ederim sevgi duman ve derin tamay falpuanın varsa hem para odememiş olursun ben nesibe 40 tl yaptığından beri atmadım çok bence
Cnm bnda yapms karktr tahlili ama bn onu napim bana gelecek lzm olaylar lazimkonudan konuya gecmis dedigi olursa helal derim ama imknsz onun dedigi sema suda muthisti 40 lik fal dgldi
Sehrazatta kararsız kaldım saraylıyı yakaladım tarot attım yeyy :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?