- 26 Şubat 2015
- 344
- 360
- 18
- 35
Canım derin tamay ve sevgi dumana baktırdın mı tutuyor mu ki?
Selena ve sema muthis bakiyor cnm.Evet doğru diyorsun 40 TL fazla o fal için. Yani benim mevcut durumu iyi yorumlamış dediklerinin çıkıp çıkmayacağını da anca ilerde göreceğiz ona bir şey diyemiyorum. Sema kim? O ne kadara bakıyor? Selena'yı da çok öven var baktıran var mıı?
Hayırlı uğurlu olsun bitanem :) çok sevindim ....:)Kizlar online falcilarda cikan haberlerim var..
Sehrazata su fali atmistim. Is konusunda o da ayni yerde kalacagimi 5 gune kadar sorunlarin sonuclanacagini sıkıntılı sureclerin bitecegini herhangi bi cikis olmayacagini bildirmisti :)
Selena su falinda, is konusunu bilemedi. Dedigi sey cikmadi.
Daha bakmadi bikac gun surer bakmasi vunku yorulmus canim ozellikle acmamis alimi zaten siteye girince otomatik acilmis faceden mesaj attim cok tatli birisi ilgilendi sagolsunNasıldı? Memnun kaldın mı?=)
Daha bakmadi bikac gun surer bakmasi vunku yorulmus canim ozellikle acmamis alimi zaten siteye girince otomatik acilmis faceden mesaj attim cok tatli birisi ilgilendi sagolsun
Yok valla bana birkaç kişi istediğin bölümde olacak işin dedi birisi de ilk başta pek isteksiz gireceksin dedi ama hiç kimse hayatının fırsatı muhteşem falan demediiş için baktıranlara bi sorum var
hiç muhteşem bir iş bulucaksın, hayatının fırsatı olucak bu, falan diyen oluyor mu? ben kime baktırsam çok iyi bi iş bulucağımı söylüyorlar. hep çok yüksek bi binada olucaksın diyorlar bu kadar tesadüf olur mu ki? ya da sallıyorlar mı acaba pozitif olmak adına? böyle şeyler söylenen oldu mu hiç aranızda:)
Sehrazat cikti mi canim? akrabam baktirmisti o yüzden soruyorumKizlar online falcilarda cikan haberlerim var..
Sehrazata su fali atmistim. Is konusunda o da ayni yerde kalacagimi 5 gune kadar sorunlarin sonuclanacagini sıkıntılı sureclerin bitecegini herhangi bi cikis olmayacagini bildirmisti :)
Selena su falinda, is konusunu bilemedi. Dedigi sey cikmadi.
2 yil önce issiz kaldim bana hep bir sekilde is bulacagimi , torpilli is bulma ihtimalim oldugunu bana yardim yapilacagini (kimsemde yok bunu belirtiyim) , penceresi olan masabasi is yapacagimi söyleyip durdular ama hicbiri cikmadi desem...Hala issizim kendime baska bir yol secme asamasindayimiş için baktıranlara bi sorum var
hiç muhteşem bir iş bulucaksın, hayatının fırsatı olucak bu, falan diyen oluyor mu? ben kime baktırsam çok iyi bi iş bulucağımı söylüyorlar. hep çok yüksek bi binada olucaksın diyorlar bu kadar tesadüf olur mu ki? ya da sallıyorlar mı acaba pozitif olmak adına? böyle şeyler söylenen oldu mu hiç aranızda:)
Evet tatlim Sehrazat bildi.Sehrazat cikti mi canim? akrabam baktirmisti o yüzden soruyorum
Thalixim özür dilerim karıştırmış olabilirim biriyle de sen bi ara birisiyle ayrılmıştın sanırım ondan bi cacık olmaz diye tekrar mı barıştın?2 yil önce issiz kaldim bana hep bir sekilde is bulacagimi , torpilli is bulma ihtimalim oldugunu bana yardim yapilacagini (kimsemde yok bunu belirtiyim) , penceresi olan masabasi is yapacagimi söyleyip durdular ama hicbiri cikmadi desem...Hala issizim kendime baska bir yol secme asamasindayim
Ask hayatim icinde bir sürü yorumlari vardi onlarda cikmadi en iyiler bile bilemedi kiminle sevgili olacagimi su an hayatimda biri var ve mutluyum
Fal baktirmiyorum fal baktirmadigim zamanlardaki eski huzuruma kavustum
2 yil önce issiz kaldim bana hep bir sekilde is bulacagimi , torpilli is bulma ihtimalim oldugunu bana yardim yapilacagini (kimsemde yok bunu belirtiyim) , penceresi olan masabasi is yapacagimi söyleyip durdular ama hicbiri cikmadi desem...Hala issizim kendime baska bir yol secme asamasindayim
Ask hayatim icinde bir sürü yorumlari vardi onlarda cikmadi en iyiler bile bilemedi kiminle sevgili olacagimi su an hayatimda biri var ve mutluyum
Fal baktirmiyorum fal baktirmadigim zamanlardaki eski huzuruma kavustum
Kızlar yıldıznamenin tam olarak ne olduğu hakkında bilgi verebilir misiniz
Valla canim inan bende oyleyim ve hemen is bulmaliyim ben aylarca donsun diye yapmadigim sey kalmadi maddi manevi nelerimi doktum simdi geldi dondu pismanligini dile getirdi ama olamiyicagini anladim ve farkediyorum ki inanin kizlar hirslarimiza yeniliyoruz boslukta kaliyoruz fallara sariyoruz guven duygusu bittince sevgiymis askmis ilk heyecanlar hicbirsey eskisi gibi olmuyor gunlerce uykusuz kaldigimi bilirim onun icin sevgi gercekten bazen yetmiyo ne kendime nede ona zerre kadar guvenmedigimi farkediyorum suanmaaşallah canım, inşallah iş durumlarında istediğin gibi gelişir.
bende uzun zamandır çalışmıyorum ve yaz sonu bu konuya odaklanıp herşeyden elimi çekmeyi düşünüyorum.
iş çok önemliymiş evde kaldığım sürece bunu anladım.
uzun süre önemli bi pozisyonda çalışmıştım ve kafam rahattı, şimdi olmayacak şeylere kafa yorup,
gözyaşı döküyorum. hatta aşk için de mucize bekliyorum. acil iş bulmam lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?