falsepetinde ki yağmura baktırdın mı canım onuda merak ediyorum aslında ben
Sebebini aciklamis olmasi lazim.. Mobil sitede goremeyebilirsin ancak normal sitede gorunur.. Aciklamadiysa da duvarina yazabilirsin onun neden iade ettigini.. Ben de merak ettim simdi..
Benden bahsediyoruz sekerim rica edicem sorularimiza dikkat edelim :)) baktirmaz olur muyum hicc?? :)) durum ve gecmiste iyiydi ama verdigi zaman tutmadi.. Yani bence bosa merak etme :))
Cok sagol dedigin gibi mobilden gorunmuyo demiski katina yollayin ve kelt acilimini secin nedenki ama ben tarot istedim sacma geldi sence yolliyim mi tekrar deger mi?
Cok sagol dedigin gibi mobilden gorunmuyo demiski katina yollayin ve kelt acilimini secin nedenki ama ben tarot istedim sacma geldi sence yolliyim mi tekrar deger mi?
hahaha beyza ya:))) pardon canım direk baktırdın nasıldı demem lazımdı affet:26:
Ona katina baktirip kelt secmis biri olarak bu soruya tek bir cevabim olabilir: HİC DURMA :)) hatun bu isi biliyorr
bence yolla:) beyza daha iyi bilir ama şaşırtıyo insanı:))
özür dilerim canım ya bi daha olmaz:)))Evet canim aynen oyle demen gerekiyordu :)) bu defalik affediyorum ama bi daha olmasin, kariyerime ve karizmama zarar verebilir bu tarz sorular :)))
cızlaaaarrr nasılsınız bakalım durumlar nedirrr
Tesekkur ederim kizlar yolladim gelince yazacagim buraya da :) yalniz bu sefer katina yolladim ama kelt acilimi secenegi yoktu yine yanlis mi yaptim acaba?
Anaaaaammmmmm Cansum gelmissssssss :)) biraktigin gibiyiz sekerim biz, en azindan ben oyleyim :)) asil sen ne alemdesin?? Yaaa Cansuuu acaip bi falci kesfettik medyumselena baktirmadiysan mutlaka baktirrr :))
canımmmmm ben geldm ya tabii,vallahmi diyonuzzzz biliyomuu bi anltn bnaa hemen bnuu hadiiii aahahhahaha valla bnide bırktg gbiyim bitnmmmm
Harika otesi biseyyy Cansumm oyle boyle degill!! Ne var ne yok dokuyor ortaya :)) tellwedeki en iyi isim, tartismasiz, net!!! :)) mutlaka gitt :) Katina baktir, en fazla kart olani sec :))
kirazeden dahamıı iyiiii beyzoşşş bak yolluyom onun yerine
Hangisini yolladin?
Yaaaaa en iyisi diyorum sanaaaa en iyisiii :)) kirazeden kat kat iyi!!! :)) hadi kossss :))
Katina yolladim ama telefondan oldugu icin sanirim hic bir secenek yoktu birsey sectirmedi yani direk kartlari sectim yolladim yine iade mi etcek yoksa
valla kirazeye ayıp oldu ama yollladımmm valla o dediginee
Var yaaa su lafina acaip pisman olacaksin sonuc geldiginde soyliyim sana :)) o dedigin diyemeceksin bi daha :)) bak begenmezsen kirazeye gonderecegin para benden, o kadar eminim Selenadan :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?